star Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 6 minut temu, Marcos73 napisał: Nie, te mi się akurat podobały😁, wtedy się pomyliłem, chodziło mi o inną markę, ale już nie pamiętam jaką. pozdrawiam Kastle? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 58 minut temu, Marcos73 napisał: Mitek, ilościowo to słabo, czasowo to już sporo. Razem 2,5 sztuki wyszło. Z dwójki jestem zadowolony, trzeci to beznadziejny przypadek, tyle sezonów i nie mam pomysłu. Dzisiaj z nim byłem na nartach, wyobraź sobie co za dzban, kupił nowe narty i nie sprawdził przed jazdą. Wiązania na zero ustawione, jak wy….bał dzisiaj, bo sie my narty odpięły samoistnie, na szczęście żyje, nic mu się nie stało. Jak się codziennie golę i widzę go w lustrze, to mi ręce opadają. I tak już ze 45 lat cymbała uczę😁. pozdrawiam Jak ma 45 to już bliżej jak dalej, długo nie będzie się męczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Mitek, ilościowo to słabo, czasowo to już sporo. Razem 2,5 sztuki wyszło. Z dwójki jestem zadowolony, trzeci to beznadziejny przypadek, tyle sezonów i nie mam pomysłu. Dzisiaj z nim byłem na nartach, wyobraź sobie co za dzban, kupił nowe narty i nie sprawdził przed jazdą. Wiązania na zero ustawione, jak wy….bał dzisiaj, bo sie my narty odpięły samoistnie, na szczęście żyje, nic mu się nie stało. Jak się codziennie golę i widzę go w lustrze, to mi ręce opadają. I tak już ze 45 lat cymbała uczę😁. pozdrawiam Oczy mi pękły na widok tych ohydnych czerwonych plam 😱 nawet za dopłatą bym nie założył, ta gleba to był znak ! sprzedaj to 🤪 będziesz miał zdrowe i wesołe święta czego Ci życzę Pozdro Edytowane 23 Grudnia 2022 przez Mikoski 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 32 minuty temu, Mikoski napisał: Oczy mi pękły na widok tych ohydnych czerwonych plam 😱 nawet za dopłatą bym nie założył, ta gleba to był znak ! sprzedaj to 🤪 będziesz miał zdrowe i wesołe święta czego Ci życzę Pozdro Te czerwone to Rossignioty? Też bym nie założył. 😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 4 minuty temu, tomkly napisał: Te czerwone to Rossignioty? Też bym nie założył. 😃 Wyglądają jak Kastle FX 86. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 2 godziny temu, grimson napisał: Jak ma 45 to już bliżej jak dalej, długo nie będzie się męczył. Tyle to ja się uczę😁 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 19 minut temu, kordiankw napisał: Wyglądają jak Kastle FX 86. A to sorry, zmieniam zdanie. 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 55 minut temu, Mikoski napisał: Oczy mi pękły na widok tych ohydnych czerwonych plam 😱 nawet za dopłatą bym nie założył, ta gleba to był znak ! sprzedaj to 🤪 będziesz miał zdrowe i wesołe święta czego Ci życzę Pozdro Damian Ty się nie znasz, za dużo masz z Rogipsami do czynienia, tylko białe i białe😁 pozdrawiam btw Tobie i całej Twojej rodzince też wszystkie dobrego życzę, wracaj do zdrowia. Jak Ci zrobią kolano to będziesz znowu śmigał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 20 minut temu, kordiankw napisał: Wyglądają jak Kastle FX 86. Ciepło, ale to nie to. Bardziej skrętne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2022 @Marcos73Ale żeby się codziennie golić i codziennie idiotę w lustrze oglądać to chyba bym nie zniósł. Ponadto dobry narciarz się nie wywraca, bo już nie musi jeździć. Więc po co Ci było te 45 lat? @cavi weź kup jeden z podanych tu modeli i pojeździj, wszystkie są niezłe. Sam stwierdzisz czy OK, czy trzeba zmienić. Bo króliczka można gonić bez końca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Ciepło, ale to nie to. Bardziej skrętne. pozdrawiam Znaczy https://www.ntn.pl/kastle-rx12sl/ jak czytam opis to jakbym o szteklach sl czytał Edytowane 24 Grudnia 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 6 godzin temu, Marcos73 napisał: Damian Ty się nie znasz, za dużo masz z Rogipsami do czynienia, tylko białe i białe😁 pozdrawiam btw Tobie i całej Twojej rodzince też wszystkie dobrego życzę, wracaj do zdrowia. Jak Ci zrobią kolano to będziesz znowu śmigał. Tak ta twoja gleba to był znak... ...by Mikoski sobie zrobił kolano 😉 zdrowia Wam życzę... idą święta... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 4 godziny temu, Chertan napisał: @Marcos73Ale żeby się codziennie golić i codziennie idiotę w lustrze oglądać to chyba bym nie zniósł. Ponadto dobry narciarz się nie wywraca, bo już nie musi jeździć. Więc po co Ci było te 45 lat? @cavi weź kup jeden z podanych tu modeli i pojeździj, wszystkie są niezłe. Sam stwierdzisz czy OK, czy trzeba zmienić. Bo króliczka można gonić bez końca. Się nie wywraca bo on już leży... na kanapie komentując poczynania innych:-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 4 godziny temu, star napisał: Znaczy https://www.ntn.pl/kastle-rx12sl/ jak czytam opis to jakbym o szteklach sl czytał Bingo! pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 15 godzin temu, Mikoski napisał: Oczy mi pękły na widok tych ohydnych czerwonych plam Cześć Czekaj, czekaj, tego nie zauważyłem. Wczoraj była jakaś akcja w Białce. GOPR-owcy jeździli jak wściekli. Zwozili jakieś czarne worki ze stoku. Podobno jakiś rozpędzony idiota w czerwono-granatowym kombinezonie i biało-czarnych nartach wjechał w grupkę parapeciarzy spokojnie siedzących i jarających jointy na środku Kotelnicy. Nie skojarzyłem. Biorę szmatę i "Ludwika", może zejdzie 🙂. Chyba w Białce jestem spalony. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 11 godzin temu, Chertan napisał: Ale żeby się codziennie golić Piotruś, wiesz przecież że mam sporo hektarów do obrobienia, zastanawiam się czy się w KRUS-ie nie ubezpieczyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 (edytowane) 8 godzin temu, star napisał: Tak ta twoja gleba to był znak... ...by Mikoski sobie zrobił kolano 😉 zdrowia Wam życzę... idą święta... Panowie jakoś tam ten sezon poślizgam ⛷️ w ortezie po emerycku 😜 moje kolano w obecnej formie ma dotrwać do 3 kwietnia już mam termin. Wszystkim życzę spokojnych Świąt najlepiej na nartach i mocnych kolan 😁 Edytowane 24 Grudnia 2022 przez Mikoski 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi