Marek O Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Witam serdecznie. Otworzyłem temat skrętu kompensacyjnego. Dodałem filmik. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Marek INNER.SKI - kompensacja.mp4 Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Marek O 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Marek O napisał: Witam serdecznie. Otworzyłem temat skrętu kompensacyjnego. Dodałem filmik. Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiam Marek INNER.SKI - kompensacja.mp4 Witaj Marku Serdecznie. Cieszę się, że jesteś na forum. Filmy zdecydowanie znam, jazdę podziwiam (flow klasa). 🙂 EDIT: Chociaż dodałeś coś nowego. Więc do oglądnięcia ponownie. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Daj znać gdy będziesz na nartach i gdzie.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek O Napisano 16 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 Obecnie odśnieżam Jaśkę ale warunki są i z pewnością na dniach i do 20 stycznia Polska Szczyrk, Wisła, Istebna.... Można się spotkać w realu. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2022 20 minut temu, Marek O napisał: Obecnie odśnieżam Jaśkę ale warunki są i z pewnością na dniach i do 20 stycznia Polska Szczyrk, Wisła, Istebna.... Można się spotkać w realu. Pozdr Cześć Marek, Będę w Szczyrku z kolegą śmigał od niedzieli do wtorku do południa. Pewnie głównie na COS. Jakbyś w tych dniach był w Szczyrku daj znać, to się zdzwonimy. Telefon nadal masz ten sam? Kończy się na 058? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek O Napisano 17 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2022 Telefon ten sam. Jestem na miejscu. Zapraszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi