star Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 6 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Całkowicie i bezgranicznie Cię rozumiem. Chłopak ma 12 lat więc proszę ....wyluzuj..... masz swoją racje, sorry, lepiej uczyc się jazdy, na bezdroża przyjdzie czas... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 11 godzin temu, star napisał: Masz racje. Bycie dydaktykiem to coś innego niż bycie wybitnym fachowcem w danej dziedzinie. Potrzebna choćby empatia jakże obca wieku fachmanom. Właśnie zmarła moja mama będąca wybitnym pedagogiem mimo, ze stopni naukowych nie miała na swoim koncie. Często z nią jezdzilem... na narty, z tata na nartach, fotka ze wspólnej wycieczki na Lomnice. Ale potrafiła trafić i do najsłabszych i do najlepszych, a koncentrowała się na średniakach. Z osób które poznałem na nartach był wybitny skialpinista, alpinista czy instruktor nie tylko narciarstwa, choć wiele ciekawych postaci przewinęło się na nartach. Moje kondolencje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 21 godzin temu, star napisał: Masz racje. Bycie dydaktykiem to coś innego niż bycie wybitnym fachowcem w danej dziedzinie. Potrzebna choćby empatia jakże obca wieku fachmanom. Właśnie zmarła moja mama będąca wybitnym pedagogiem mimo, ze stopni naukowych nie miała na swoim koncie. Często z nią jezdzilem... na narty, z tata na nartach, fotka ze wspólnej wycieczki na Lomnice. Ale potrafiła trafić i do najsłabszych i do najlepszych, a koncentrowała się na średniakach. Z osób które poznałem na nartach był wybitny skialpinista, alpinista czy instruktor nie tylko narciarstwa, choć wiele ciekawych postaci przewinęło się na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Moje kondolencje.😟 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 23 godziny temu, star napisał: Masz racje. Bycie dydaktykiem to coś innego niż bycie wybitnym fachowcem w danej dziedzinie. Potrzebna choćby empatia jakże obca wieku fachmanom. Właśnie zmarła moja mama będąca wybitnym pedagogiem mimo, ze stopni naukowych nie miała na swoim koncie. Często z nią jezdzilem... na narty, z tata na nartach, fotka ze wspólnej wycieczki na Lomnice. Ale potrafiła trafić i do najsłabszych i do najlepszych, a koncentrowała się na średniakach. Z osób które poznałem na nartach był wybitny skialpinista, alpinista czy instruktor nie tylko narciarstwa, choć wiele ciekawych postaci przewinęło się na nartach. Moje kondolencje 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Współczuję Tadeusz, trzymaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 W dniu 17.12.2022 o 14:05, Mitek napisał: Filmików jest dość sporo ale są albo stare albo słabe. Wolę - w Twoim przypadku chyba jest trochę podobnie - oglądać swoje dzieci. Raz, że jeżdżą lepiej. agresywniej, nowocześniej. Dwa - że to moje twory w sensie narciarskim. Mitek Jest dokładnie tak jak piszesz, wolę oglądać jak dzieci się rozwijają, sam coś tam poprawiam u siebie, ale generalnie to jeżdzę dla samej jazdy, bo to lubię. Teraz jak byłem z synem na nartach - chyba jeden z ostatnich wyjazdów wspólnych, bo treningi się zaczynają, pokazywał mi takie ćwiczenia z kijkami, człowieku w taki sposób aby to wykonać to musiałbym ćwiczyć do usranej śmierci, więc sobie odpuściłem, żeby chłopakowi wstydu nie przynosić 😉 pozdrawiam 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamy to Napisano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2022 W dniu 16.12.2022 o 22:38, Antonella napisał: Te Volkle wyglądają całkiem dobrze. Mąż znalazł jeszcze takie opcje: - Fischer RC One 86 GT, lecz używanych nigdzie nie ma, a nowe niestety zbyt drogie, aby na 2 sezony kupować. Podobnie z Fischer RC One 78 GT. Właśnie szukam jeszcze tych wcześniej przez Was wspomnianych. Znaleźliśmy natomiast używane w dobrej cenie takie dwa modele: Salomon X-Drive BT 163cm oraz Salomony X Drive 80 RTI 163cm. I zastanawiam się, które są generalnie lepsze i czy w ogóle ta różnica będzie wyczuwalna? A Sprawdż tutaj 🙂 https://sklep.majestyskis.pl . Tutaj widzę, ze promocję maja nawet na niektóre modele. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi