driver.a Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Ostatnio któregoś wieczoru moja dziewczyna pokazywała mi sukienkę hiszpankę z zakolanówkami o tutaj https://crazychic.pl/ pytała mi się czy mi się to podoba ... nie miałem odwagi jej powiedzieć że bardzo !!! Nie wiem czy to dobry pomysł na prezent na Święta Bożego Narodzenia .... ale chciałbym jej to kupić tym bardziej że jej się to podoba .... gorąco mi się robi jak widzę dziewczyny z taki zakolanówkami i seksowną czerwoną sukienką . Czy wypada w święta jej takie coś podarować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Nie wypada. Pod choinkę to tylko seksowna bielizna, a spodoba ci się jeszcze bardziej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 37 minut temu, kordiankw napisał: Nie wypada. Pod choinkę to tylko seksowna bielizna, a spodoba ci się jeszcze bardziej. Autentyk, śniło mi się, że moja żona postanowiła wstąpić do zakonu. Skąd mi się to wzięło, kompletnie nie wiem. Jakież było moje wielkie zdziwienie, jak rano otwieram komputer i pierwsza reklama jak mi się wyświetla to (zdjęcie poniżej). Chyba czas jechać na narty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Krzysztof, ty to musisz mieć kosmate myśli 😄 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 31 minut temu, kordiankw napisał: Krzysztof, ty to musisz mieć kosmate myśli 😄 . To zawsze, a co innego mi zostało 😉. Chyba, że to ten chip po szczepionce, zsynchronizował mózg z komputerem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 37 minut temu, kordiankw napisał: Krzysztof, ty to musisz mieć kosmate myśli 😄 . A Ty to ich nie masz…? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 W życiu, ja to tylko o nartach 😉 myślę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 13 godzin temu, kordiankw napisał: Na dolegliwości to tylko okład z młodych piersi A jednak… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 22 godziny temu, moruniek napisał: Autentyk, śniło mi się, że moja żona postanowiła wstąpić do zakonu. Skąd mi się to wzięło, kompletnie nie wiem. Jakież było moje wielkie zdziwienie, jak rano otwieram komputer i pierwsza reklama jak mi się wyświetla to (zdjęcie poniżej). Chyba czas jechać na narty. Moruniek, we łbie masz potargane do bólu qrde ... albo jeszcze gorzej , no wiesz , zakonnica i te sprawy 😄 😄 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 A co do hiszpańskiej sukienki + zakolanówki nie mam nic, apetyczne jak diabli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 7 minut temu, Kaem napisał: Moruniek, we łbie masz potargane do bólu qrde ... albo jeszcze gorzej , no wiesz , zakonnica i te sprawy 😄 😄 😄 To raczej nie ja, tylko ten algorytm od reklam, taki jakiś jeszcze niedorobiony. Mój sen był to raczej dramat psychologiczny niż thriller erotyczny😉. p.s. Mojemu koledze śniło się kiedyś, że został wybrany papieżem na konklawe. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 8 minut temu, moruniek napisał: To raczej nie ja, tylko ten algorytm od reklam, taki jakiś jeszcze niedorobiony. Mój sen był to raczej dramat psychologiczny niż thriller erotyczny😉. p.s. Mojemu koledze śniło się kiedyś, że został wybrany papieżem na konklawe. Pewnie palił jakieś zioło i był biały dym 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 2 minuty temu, kordiankw napisał: Pewnie palił jakieś zioło i był biały dym 😄 On raczej anty ale za kołnierz nie wylewał. Do kościoła też raczej nie chadzał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 grubo idzie, Damy i Pany ... widać sezon blisko!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi