alexa84 Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Jak ważne dla małych dzieci jest idealnie dopasowany but? Córka- w styczniu 5 lat skończy, to będzie 2 sezon na nartach. Przez 6 dni jeździła codziennie 4 godz- złapała bakcyla 🙂 Aktualnie stopa długości 16,8cm. W domu po starszej córce czekają fajne buty trzy-klamrowe Lange r.18 Przymierzałam stopę do wkładki - dużo zapasu- 1,5cm Nadają się na ten sezon, czy lepiej mniejsze kupić? Edytowane 3 Grudnia 2022 przez alexa84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 4 godziny temu, alexa84 napisał: Jak ważne dla małych dzieci jest idealnie dopasowany but? Córka- w styczniu 5 lat skończy, to będzie 2 sezon na nartach. Przez 6 dni jeździła codziennie 4 godz- złapała bakcyla 🙂 Aktualnie stopa długości 16,8cm. W domu po starszej córce czekają fajne buty trzy-klamrowe Lange r.18 Przymierzałam stopę do wkładki - dużo zapasu- 1,5cm Nadają się na ten sezon, czy lepiej mniejsze kupić? Moja wnusia w wieku lat 5 także miała trochę za duże buciki, wyciąłem grubszą wkładkę z filcu, dostała trochę grubsze skarpetki i zasuwała ostro pięknymi łukami na równoległych nartach więc raczej to idealne dopasowanie nie było takie ważne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 5 godzin temu, alexa84 napisał: Jak ważne dla małych dzieci jest idealnie dopasowany but? Córka- w styczniu 5 lat skończy, to będzie 2 sezon na nartach. Przez 6 dni jeździła codziennie 4 godz- złapała bakcyla 🙂 Aktualnie stopa długości 16,8cm. W domu po starszej córce czekają fajne buty trzy-klamrowe Lange r.18 Przymierzałam stopę do wkładki - dużo zapasu- 1,5cm Nadają się na ten sezon, czy lepiej mniejsze kupić? Spokojnie się nadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi