Bartek Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 LINK Wychodzi na to, że krakowiacy będą mieli kolejny stok na wyjazd 'po pracy' I do tego całoroczny. Sam pomysł mi się podoba, choć igelit prawdopodobnie by mi się nie spodobał. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 A jak to jest z tą jazdą na igielicie jeździ się jak po śniegu czy jakiś mniej/bardziej śliski i czy da się na nim jeździć na krawędziach czy tylko klasykiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 "Ten teren to nasza perełka, którą zniszczą. Są tutaj sarenki, wiewiórki i nawet krogulec" I się zaczyna... Może wypali, może nie. Chociaż z Krakowa do najbliższych stoków nie jest daleko Igielit odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snowblade'man Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie tak szybko,nie tak szybko..... O tej inwestycji słyszałem już miesiąc temu w radio.... Wszystko pięknie i ładnie tylko nie mają wszystkich pozwoleń na to-gdyż ma to być na stoku,gdzie kiedyś było osuwisko i posadzili tam drzewa,zeby to wzmocnić..... Tutaj nawet nie tyle eko terroryści podniesli szum,lecz mieszkańcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Martwi mnie to słowo że pozwolenie chcą uzyskac jak to się mówi " z dnia na dzień", a jak piszesz Snow- to nie jest takie proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jark Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 nie tak szybko,nie tak szybko..... O tej inwestycji słyszałem już miesiąc temu w radio.... Wszystko pięknie i ładnie tylko nie mają wszystkich pozwoleń na to-gdyż ma to być na stoku,gdzie kiedyś było osuwisko i posadzili tam drzewa,zeby to wzmocnić..... Tutaj nawet nie tyle eko terroryści podniesli szum,lecz mieszkańcy.... To mnie uspokoiłeś bo już myślałem że, zaczną zaraz budować ale okazuje się że wszystko jest normalnie jak z każdą inną tego typu inwestycją uffff nadal w Polsce mieszkamy. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 http://www.allrounder.de/skihalle/ Byłem tam 3 lata temu. Na zewnątrz ludzie w krótkich rękawkach, panny w kusych spódniczkach popijają zimnego Schloessera, a w wielkiej lodówie obok ludzie poubierani zimowo szusują na śnieżnym puchu pośród alpejskiej scenerii (wyklejone na ścianach, prawie real "alpenpanoramy" ;-)) . Niekedy nawet pada śnieg, albo i lekka śnieżyca. Na górę wjeżdzasz na swojskiej kanapie, a posilasz się w tyrolskiej "Gaststuebbe", gdzie "zbudowane" ;-) kelnerki donoszą kolejne kufle na przemian z talerzami alpejskich specjałów. Słyszałem, że szejkowie w Dubaju też coś takiego postawili u siebie na pustyni. Może u nas znajdzie się jakiś narciarski zapaleniec z przepastnym portfelem ?? Kto wie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 No nie powiem, ze bylabym szczesliwa gdyby powstalo takie cos blisko Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 http://www.allrounder.de/skihalle/ O tym była i jest mowa w innym dziale- Narciarstwo No nie powiem, ze bylabym szczesliwa gdyby powstalo takie cos blisko Krk Kamila? Jeszcze wam mało to ponad 100km do Zakopca?? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 13 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kamila? Jeszcze wam mało to ponad 100km do Zakopca?? :cool: Ja mam 150km, wydaje się dla nas (mieszkańców miasta) daleko, ale w porównaniu do 700 czy 800km z nad morza to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaÅ„ka Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Kamila? Jeszcze wam mało to ponad 100km do Zakopca?? :cool: Lutek, moze nie mamy daleko jak z nad morza, ale w koncu zawsze to 100 km, poza tym taki całoroczny stok pod nosem to co innego, tzn narty nie tylko w weekend i ferie ale i moze w ciagu tygodnia a co najwazniejsze przez caly rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szary Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Może i sto, ale zakopianka katastrofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lutek Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ale nie po igielicie No szary macie pecha Wkońcu ją zrobią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarda Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 http://www.skidxb.co...htm?mid=1&sid=4 Petrodolary mogą wszystko. Jak widać ... Dodam, że na środku pustyni !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateuszw2 Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 A ktoś z was może jeździł po igielicie?? jak to jest da się na tym carvingowo jeździć czy tylko ześlizgiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 14 Października 2007 Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Zamiast stawiać stok igielitowy,może ktoś zbubuje pierwszą w Polsce ski-halę. Myślę ,że chętnych do jazdy przez cały rok na śniegu by nie zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi