Harnaś Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Cześć, Mam Sprytną Sezonówkę. Jestem chętny na wspólne wyjazdy weekendowe, bądź przedłużone weekendy na Słowację, do Czech, a może i do Austrii. Zawsze to taniej wspólnie dojechać, wynająć kwaterę i można pogadać wieczorem. Mam auto i nie za długiego boxa (narty do około 185cm), generalnie auto pakowne nie jest, ale jest. Pierwszy wyjazd mógłby być już przed Bożym Narodzeniem, jeśli warunki będą dobre, bo mam wolne od 19 grudnia. Potem rozważam wyjazd do Francji 30.12 - 7.01, ale może rozsądniej jest wykorzystać Sprytną Sezonówkę. Czy jednak wyjazdy na narty to jest rozsądne? 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 28 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Witam. A skąd jesteś, to ważne przy wspólnych wyjazdach.-- myslę o sprytnej sezonówce, którą też mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 29 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Tak jak w tytule, okolice Żywca, a dokładniej Lipowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2022 Jadę w najbliższy weekend na Chopok, ale mamy już ekipę. Potem do 3 króli nie jeżdżę - jakoś w tym okresie dużo ludzi. W planach Moltaler, ale jeszcze nie określony termin - coś styczeń - luty. Jakbyś jechał to pisz, bo ja nie do końca zawsze mam z kim jechać. P.S. Bielsko-Biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harnaś Napisano 18 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Napiszę na prv, bo forum nie zawsze regularnie czytam. Ja prawdopodobnie się wybiorę do Jasnej po świętach / w okolicach Nowego Roku. W 3 Króli wyjeżdżam do Les Arc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi