lucky_luke Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Dziś powtórka. Trochę miękko; jednak w związku z tym wolniej. Super 2 h nartowania. Chyba zawitam w przyszłym tygodniu 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jutro jadę z rana na 8, może być nawet lekko zmrożony śnieg, jeżeli płanetnicy dopiszą. Pogoda rano zacna, opady po południu w sobotę do rana w niedzielę. Może głównie nawet śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 51 minut temu, Chertan napisał: Może głównie nawet śnieg. O czym ty Pieter do mnie rozmawiasz - moja pierdolnięta sąsiadka właśnie kosi trawnik.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Lexi napisał: O czym ty Pieter do mnie rozmawiasz - moja pierdolnięta sąsiadka właśnie kosi trawnik.. Jak Twój - to to olej 🙂 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Jak Twój - to to olej 🙂 pozdro Nie powinien olewać swojego trawnika, może wypalić Godzinę temu, Lexi napisał: O czym ty Pieter do mnie rozmawiasz - moja pierdolnięta sąsiadka właśnie kosi trawnik.. No właśnie chce zdążyć przed śniegiem, nic nie rozumisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Chertan napisał: Jutro jadę z rana na 8, może być nawet lekko zmrożony śnieg, jeżeli płanetnicy dopiszą. Pogoda rano zacna, opady po południu w sobotę do rana w niedzielę. Może głównie nawet śnieg. A czemu nie Kasina? Tam śnieg pewniejszy. Ja i tak nie pojadę bo mam robotę przy wnukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, a_senior napisał: A czemu nie Kasina? Tam śnieg pewniejszy. Ja i tak nie pojadę bo mam robotę przy wnukach. zdecydowanie więcej ludzi, nie lubię w weekendy do Kasiny jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi