kordiankw Napisano Środa o 09:57 Udostępnij Napisano Środa o 09:57 (edytowane) 48 minut temu, star napisał: Ale po co? Źle ci leżeć? Wyobraziłem sobie jak Mitek to robi 😉, przecież pisał że wstaje z ziemi bez podpierania rękoma 😀. Edytowane Środa o 10:43 przez kordiankw 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 17:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:09 wracając do fajnego tematu kolegi @KrzysiekK to moja Le(ośk)a wystartowała dzisiaj w zawodach. Szans wielkich nie było bo startowały też dzieci z lokalnych klubów. Na 25 startujących dziewczynek U 16 zajęła 13 miejsce. W pierwszej 12 było 5 dziewczynek o nazwisku Zurbriggen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 18:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:13 Godzinę temu, Jan napisał: Zurbriggen Bo to takie lokalne jak u nas Gąsienice😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 18:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:20 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Bo to takie lokalne jak u nas Gąsienice😉. pozdro Oczywiście, sam Pirmin ma 5 dzieci i jeszcze więcej wnucząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 18:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:33 W dniu 24.03.2025 o 13:26, Jan napisał: nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu narciarskim to nie znam tych fachowych określeń Wracając do tematu @KrzysiekKa to mojej Le (ośce) i bardzo spodobał się slalom w Zauchensee Niby nieźle ale. Jeden - dwa przejazdy ze mną i poprawiła by czas o 10-15% To kosmiczna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 19:54 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:54 Godzinę temu, jurek_h napisał: Niby nieźle ale. Jeden - dwa przejazdy ze mną i poprawiła by czas o 10-15% To kosmiczna różnica. Pewnie tak, ale jak widać to raczej forma zabawy, ale brawo, że odważyła się wystartować, bo to 14-nastolatka. W tym wieku już pojawia się obawa przed porażką, mają zwykle dużą świadomość swoich realnych umiejętności. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 20:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:09 (edytowane) Marku. Odniosłem się do przejazdu w Zauchensee. Widać absolutnie podstawowe i bardzo łatwe do wyeliminowania błędy. One nawet nie leżą w umiejętnościach ( trochę także) a głównie w świadomości toru jazdy. Przejazdu w Saas Fee nawet nie widać. Absolutnie popieram postawę. Jakakolwiek konkurencja klubowa jest poza zasięgiem amatorów ale trzeba umieć się bawić. Edytowane Niedziela o 20:58 przez jurek_h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi