Marxx74x Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca Szczęśliwie płotek nie mnie przytulił 🙂 M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 Marca Udostępnij Napisano 23 Marca 5 godzin temu, Jan napisał: zrozumiałam że w drewniany płotek wyrżnąłeś albo wcale ten biały wiersz do mnie nie dotarł Marek raczej nie wyżyna bo umie jeździć na nartach - nie zrozumiałeś niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca W dniu 23.03.2025 o 12:45, Mitek napisał: nie zrozumiałeś niestety. nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu narciarskim to nie znam tych fachowych określeń Wracając do tematu @KrzysiekKa to mojej Le (ośce) i bardzo spodobał się slalom w Zauchensee 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Marca Udostępnij Napisano 24 Marca (edytowane) Cześć I całkiem fajny kontrolowany przejazd choć góra tego slalomu (tak do przełamania) jest stosunkowo podkręcona i wcale niełatwa do przejechania. Widziałem tam gościa, który zrobił czas poniżej 25 s - widać było, że jeździ. W ogóle ta dolinka to wielce urokliwe miejsce z fajnymi traskami. Pozdro Edytowane 24 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi