Marcos73 Napisano Poniedziałek o 22:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 22:39 19 minut temu, Marxx74x napisał: Od drugiego dnia Świąt do Sylwestra w Tyliczu - przemiennie Master (bo edukacyjnie ciekawy) i Tylicz-Ski. Jak coś to do zobaczenia - raczej prosto będzie nas namierzyć. M. Na zielono? pozdro Jak poszło na Pinzolo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Wtorek o 07:47 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 07:47 10 godzin temu, Mitek napisał: BZDURA - tak wygląda to Wasze toretyzowanie. Śmigiem można jechać w miejscu. Zaczynam mieć powoli dość czytania tych głupot. COM, BOS kurwa Krzysztof... Po prostu wpadaj do Zwardonia, pojeździmy pogadamy ... Pozdro Wiem że można na miejscu … znałem jedną instruktorkę, która to robiła do przodu przesuwając się bardzo powoli. Naucz mnie tego. W Zwardoniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Wtorek o 07:49 Udostępnij Napisano Wtorek o 07:49 Teraz, KrzysiekK napisał: Wiem że można na miejscu … znałem jedną instruktorkę, która to robiła do przodu przesuwając się bardzo powoli. Naucz mnie tego. W Zwardoniu. Nie ma problemu. Możemy się pobawić z przyjemnością nawet wielką. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Wtorek o 07:58 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 07:58 Spokojnych i zdrowych Świąt dla Wszystkich życzę 🌲❄️🌲 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Wtorek o 10:23 Udostępnij Napisano Wtorek o 10:23 12 godzin temu, Marxx74x napisał: Od drugiego dnia Świąt do Sylwestra w Tyliczu - przemiennie Master (bo edukacyjnie ciekawy) i Tylicz-Ski. Jak coś to do zobaczenia - raczej prosto będzie nas namierzyć. M. Ooo, to Cię Marek "napadnę" , zanosi się, iż będę w okolicy od 27 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano Wtorek o 11:29 Udostępnij Napisano Wtorek o 11:29 @Marcos73 na zielono ale na białym 🙂 .. Pinzolo pozytywnie - teraz wyciągać wnioski i dalej pracować. @Gabrik do zobaczenia. I wszystkiego najlepszego wszystkim .. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Wtorek o 11:51 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 11:51 21 minut temu, Marxx74x napisał: @Marcos73 na zielono ale na białym 🙂 .. Pinzolo pozytywnie - teraz wyciągać wnioski i dalej pracować. @Gabrik do zobaczenia. I wszystkiego najlepszego wszystkim .. M. 27. to mógłbym od rana być w Tyliczach. Przewidujesz na tej dzień być od rana? Na którym stoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi