Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Cześć Dlatego fajnie jest, że ktoś zdjęcia i filmy robi. Dzięki, że Wam się chce. Ja niestety pod tym względem jestem leniem ale może się gdzieś przypadkiem załapię. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 43 minuty temu, Lexi napisał: W kontekście nauki jazdy to stwierdzenie rozwala "teoretyzowanie w necie" na strzępy... W punkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: W punkt Tu masz fajny stok do karwingowania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 27 minut temu, Jan napisał: Tu masz fajny stok do karwingowania Ta paaaanie - ten krawiec kraje jak materii staje 🙂 PIEKNE! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 48 minut temu, Jan napisał: Tu masz fajny stok do karwingowania Nierówno jest... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 27 minut temu, Mitek napisał: Nierówno jest... Pewnie właśnie dlatego mi to Jan podsuwa do ćwiczeń. Złośliwość … na sto procent. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 31 minut temu, Mitek napisał: Nierówno jest... Ale szerszy niż dłuższy. pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 36 minut temu, Marcos73 napisał: Ale szerszy niż dłuższy. pozdro Dużo czasu aby zdecydować się na kolejny skręt;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Ale szerszy niż dłuższy. pozdro Mój sąsiad ma tak z busa... droga do dom nie tak długa.. ale za to jaka szeroka.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi