Marcos73 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 23 minuty temu, zając napisał: Lubię te historie w stylu "od zera do bohatera" prezentowane prze bohatera, który nijak nie oddaje tego zera, którym był na początku 🙃 P.S. Przypomina mi się jak się uczyłam jeździć na moto i nie umiałam skręcić na placu parkingowym wystarczającym na manewry tira, a ostatecznie musiałam nauczyć się kręcić ósemki w polu 14x7 żeby zdać prawko; no nie umiałabym wrócić do siebie z 1 jazdy na moto. Cze To miało na celu pokazanie, że tuzy także klepią zadaniówki, a pług jest im nie obcy. pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Słuchaj, ja się nie poczułem jakoś specjalnie pogrążony. ,, Światopogląd ,, mi się może nieco poszerzył, ze tak to ujmę. Przyjąłem metodę która może mnie coś nauczyć a jest w mojej strefie komfortu. Nadmierny dyskomfort jest dla mnie z różnych względów niewskazany. Komentowali nie dydaktycy. Jak skomentował dydaktyk to sprawa się trochę rozwiązała. Ścieżki są różne. Twoje @Gabriktez kręte. Nie ukrywam że z ogromną przyjemnością zobaczę u Ciebie super efekty z pracy z @PSmok, z pewną nutką przyjaznej zazdrości na to oczekując. A to Gabrik jedzie na szkolenie, kiedy, gdzie, będziemy kibicować... kupuję popcorn... w ramach BMI. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 27 minut temu, star napisał: w ramach BMI. Moje jest idealne - 25 - dobrze zbudowany, ale nie gruby 😉 pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 godzin temu, Maciej S napisał: Podstawą jazdy na krawędzi jest angulacja ( kolan, czasami bioder). Cze Tak, do postawienia nart na krawędzi, czy też ich używania wystarczy kolokwialnie mówiąc "włożyć" kolana do środka skrętu. Aby jechać po łuku i wykorzystać geometrię narty wystarczy pochylić kolana do środka skrętu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Marcos73 napisał: wystarczy pochylić kolana do środka skrętu. i złamać się w biodrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu A to już wiem dlaczego mi wychodzi. Ciężki cielak jestem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze Tak, do postawienia nart na krawędzi, czy też ich używania wystarczy kolokwialnie mówiąc "włożyć" kolana do środka skrętu. Aby jechać po łuku i wykorzystać geometrię narty wystarczy pochylić kolana do środka skrętu. pozdro 2 godziny temu, Jan napisał: i złamać się w biodrach https://www.facebook.com/share/r/MiGo3vcoN6XanvL1/?mibextid=UalRPS 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, .Beata. napisał: https://www.facebook.com/share/r/MiGo3vcoN6XanvL1/?mibextid=UalRPS Ale to bardzo dobry film dydaktyczny … niska pozycja zwiększa możliwość angulacji. Elegancko 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, .Beata. napisał: https://www.facebook.com/share/r/MiGo3vcoN6XanvL1/?mibextid=UalRPS Tak się powinno jeździć! No mega ruchowo ogarnięty gość. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) 😉zagadka: na ile din ma ustawione wiazania? https://www.facebook.com/share/r/bturzGjXs2VdUVTf/ Edytowane 15 godzin temu przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, mig napisał: 😉zagadka: na ile din ma ustawione wiazania? https://www.facebook.com/share/r/bturzGjXs2VdUVTf/ Upadać też trza umić😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 41 minut temu, KrzysiekK napisał: Ale to bardzo dobry film dydaktyczny … niska pozycja zwiększa możliwość angulacji. Elegancko 🤣 Nooo…to wiesz co robić 😁 Zaskocz wszystkich na zlocie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, .Beata. napisał: https://www.facebook.com/share/r/MiGo3vcoN6XanvL1/?mibextid=UalRPS Podobnego gościa widziałem we Włoszech, nie mogłem się napatrzeć, ale potem mi uciekł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 38 minut temu, .Beata. napisał: Nooo…to wiesz co robić 😁 Zaskocz wszystkich na zlocie 😉 Na zlot to trzeba @Gabrik Ciekaw jestem wrażeń. Będziemy sobie obaj dzielić gówno na atomy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Na zlot to trzeba @Gabrik Ciekaw jestem wrażeń. Będziemy sobie obaj dzielić gówno na atomy 😉 Ja śpię z Marasem. A z gównem, to służę pomocą😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Ja śpię z Marasem. 😉. pozdro Coming out 😉? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 48 minut temu, KrzysiekK napisał: Na zlot to trzeba @Gabrik Ciekaw jestem wrażeń. Będziemy sobie obaj dzielić gówno na atomy 😉 Krzysiek, na zlot, to trzeba mieć przynajmniej jedną z dwóch umiejętności: przyzwoita jazda i/lub przyzwoity przełyk, a u mnie cienko z każdą 🙂. Już nie narzekając, że związek od 3 tygodni harmonogram ligowy ustala i jeszcze nic nie przygotował, a większość meczy jest w weekendy. A z tym dzieleniem...raczej to zawsze było dociekanie szczegółów, lub wyjaśnianie ich, dla prawidłowego zrozumienia. Teraz, to już od szczegółu do ogółu, czyli łączę 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Gabrik napisał: Krzysiek, na zlot, to trzeba mieć przynajmniej jedną z dwóch umiejętności: przyzwoita jazda i/lub przyzwoity przełyk, a u mnie cienko z każdą 🙂. Już nie narzekając, że związek od 3 tygodni harmonogram ligowy ustala i jeszcze nic nie przygotował, a większość meczy jest w weekendy. A z tym dzieleniem...raczej to zawsze było dociekanie szczegółów, lub wyjaśnianie ich, dla prawidłowego zrozumienia. Teraz, to już od szczegółu do ogółu, czyli łączę 🤷♂️ Ja nie piję ani kropli od ponad pół roku, jeździć nie umiem i wypowiadam się na tematy o który nie mam zielonego pojęcia jak każdy przyzwoity belfer więc proszę Cię … będzie dobrze. A tak na poważnie to ja bardzo chciałbym ale zobaczymy. To okres egzaminów zawodowych - w szkołach średnich to kociokwik niemożebny. Cytując Martyniuka … czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 11 godzin temu, KrzysiekK napisał: Dobra, masz racje 🤣 Cześć Dlaczego go wyśmiałeś? Poszukaj Krzysztofie mojego tekstu o taktyce poruszania się po stoku narciarskim - to stamtąd cytat. Ale jeżeli nie panujesz nad nartami to nie pomoże przeczekiwanie fali niestety. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, Marcos73 napisał: Ja śpię z Marasem. A z gównem, to służę pomocą😉. pozdro Z przyjemnością - będziemy dzielić we trzech. Nawet chętnie nawet z pokazem w butach narciarskich. Edytowane 13 godzin temu przez KrzysiekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 6 minut temu, Gabrik napisał: Krzysiek, na zlot, to trzeba mieć przynajmniej jedną z dwóch umiejętności: przyzwoita jazda i/lub przyzwoity przełyk, a u mnie cienko z każdą 🙂. Już nie narzekając, że związek od 3 tygodni harmonogram ligowy ustala i jeszcze nic nie przygotował, a większość meczy jest w weekendy. A z tym dzieleniem...raczej to zawsze było dociekanie szczegółów, lub wyjaśnianie ich, dla prawidłowego zrozumienia. Teraz, to już od szczegółu do ogółu, czyli łączę 🤷♂️ O przepraszam - wystarczy być! Z tego co kojarzę nie ma żadnych zawodów ani hierarchii - wystarczy być. Byłoby zajebiście gdybyście byli a wy co? No te mecze w weekendy to chyba standard niestety - zrób jak na Misiu. ;} Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 12 minut temu, KrzysiekK napisał: Ja nie piję ani kropli od ponad pół roku, jeździć nie umiem i wypowiadam się na tematy o który nie mam zielonego pojęcia jak każdy przyzwoity belfer więc proszę Cię … będzie dobrze. A tak na poważnie to ja bardzo chciałbym ale zobaczymy. To okres egzaminów zawodowych - w szkołach średnich to kociokwik niemożebny. Cytując Martyniuka … czas pokaże. Cześć Krzychu... kto nie pije ten kabluje... 🙂 A poważniej - mało rzeczy mnie wkurza bardziej niż namawianie do picia jak ktoś nie chce czy nie ma ochoty - kwintesencja wiochy. U nas jest to samo - czas pokaże. Być może będzie tak, że przyjadę sam z dnia na dzień ale śpiworek i karimat mam zawsze. Warto czasami zaburzyć ułożony plan - tez tego nie lubię ale walczę z tym nielubieniem. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Krzychu... kto nie pije ten kabluje... 🙂 A poważniej - mało rzeczy mnie wkurza bardziej niż namawianie do picia jak ktoś nie chce czy nie ma ochoty - kwintesencja wiochy. U nas jest to samo - czas pokaże. Być może będzie tak, że przyjadę sam z dnia na dzień ale śpiworek i karimat mam zawsze. Warto czasami zaburzyć ułożony plan - tez tego nie lubię ale walczę z tym nielubieniem. Pozdro Wiem że nie namawiasz. Byłem na zlocie i bardzo dobrze wspominam. Atmosfera wspaniała a sobotnie zjazdy w świeżym - chyba najpiękniejszy mój narciarski dzień w życiu. A co do picia - swoje wypiłem chociaż nigdy się nie upijałem. Dwa razy po alkoholu włączyło mi się migotanie przedsionków. Miałem do wyboru - albo przestać pić albo ablacja. Na razie próbuje przestać pić. O dziwo z wieczornego delikatnego piwkowania praktycznie z dnia na dzień bez jakiegokolwiek problemu przeszedłem do całkowitej abstynencji chociaż pewnie nie muszę aż tak drastycznie. Na razie nie migocze. Trudniej schudnąć, stąd różne dziwne aktywności vide rolki, łyżwy, wędrówki. Lipa bo tylko 7 kg w dół ale już nie ponad stówa. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 23 minuty temu, KrzysiekK napisał: Z przyjemnością - będziemy dzielić we trzech. Nawet chętnie nawet z pokazem w butach narciarskich. Krzysiu, ja mogę stolec udostępnić jedynie, free😀. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: Krzysiu, ja mogę stolec udostępnić jedynie, free😀. pozdro Tak myślałem … oblech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi