Lexi Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 20 minut temu, KrzysiekK napisał: I Duda był 😉 ... Co gość jeździ to oooo panie. Właśnie dla tego nie dojechałem...jeszcze ktoś znajomy by zobaczył.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 32 minuty temu, KrzysiekK napisał: I Duda był 😉 ... Co gość jeździ to oooo panie. Ciągle się uczy, cały czas... i widać się nauczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 19 minut temu, herbi napisał: Jak zjazd do Kuźnic? Da radę czy już po błocie? Jutro chce pojechać, już skipass wykupiłem. Jaki śnieg? Gąsienicowa dobrze przygotowana? Opowiadaj 🙂 Na tę chwilę wiem że jutro będziesz miał absolutnie fantastycznie ... Obie trasy super. Na wierzchu było z 5cm świeżego. Ty będziesz miał więcej bo zapowiadają wiekszy opad. Śnieg szybki, chwytliwy. Nartostradą na dole ze 400m z buta do Kuźnic. Generalnie weź cywil buty bo od Kuźnic do ronda jp tylko z buta. Rano do Kuźnic koniecznie przed 7 to dojedziesz blisko. Niestety później będzie stać straż miejska i trzeba dymac od Karłowicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 30 minut temu, KrzysiekK napisał: Generalnie weź cywil buty bo od Kuźnic do ronda jp tylko z buta. Rano do Kuźnic koniecznie przed 7 to dojedziesz blisko. Niestety później będzie stać straż miejska i trzeba dymac od Karłowicza. Ciekawe czy prezydent też z buta pomykał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2023 26 minut temu, brachol napisał: Ciekawe czy prezydent też z buta pomykał? Mam nadzieję że nie. Perspektywa zablokowanej przewodników tatrzańskich dla ruchu pieszego to bym nie chciał w dzień mojego wyjazdu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 11 godzin temu, KrzysiekK napisał: I Duda był 😉 ... Co gość jeździ to oooo panie. Ale od tych komentarzy to mogłeś się powstrzymać https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-szusowal-w-zakopanem-towarzyszyla-mu-reprezentantka-polski-6886318166809504a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 10 godzin temu, brachol napisał: Ciekawe czy prezydent też z buta pomykał? Co ty z helikoptera go zrzucili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, star napisał: Ale od tych komentarzy to mogłeś się powstrzymać https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-szusowal-w-zakopanem-towarzyszyla-mu-reprezentantka-polski-6886318166809504a Pięknie wygląda w tych biało-czerwonych kolorach, Polacy mogą być dumni ze swojego Prezydenta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, star napisał: Ale od tych komentarzy to mogłeś się powstrzymać https://wiadomosci.wp.pl/andrzej-duda-szusowal-w-zakopanem-towarzyszyla-mu-reprezentantka-polski-6886318166809504a Czemu? Źle jeździ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 45 minut temu, Jan napisał: Pięknie wygląda w tych biało-czerwonych kolorach, Polacy mogą być dumni ze swojego Prezydenta. Oj Ty Ty... prowokatorek..... :-)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 19 minut temu, mig napisał: Oj Ty Ty... prowokatorek..... :-)) Zaprawdę powiadam Ci - jeszcze dziś ubiorę na stok barwy prezydenckie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Czemu? Źle jeździ? Cześć Właśnie k..... nie wiem czemu. Jest porządnym wyszkolonym narciarzem i pomimo, że prezydentem jest dla mnie żadnym a opcja polityczna, którą reprezentuje to dla mnie śmietnik, to jednak szanuję go jako narciarza. Jak widać o obiektywizm niektórym trudno. I rzeczywiście ubiór ma skrojony jak należy. Nie chodzi o barwy bo nie jest reprezentantem Polski w narciarstwie więc niech nie robi obciachu ale o porządny krój. Jednym z pierwszych ruchów prezydencika ( jeszcze chyba elekta) było ściągnięcie do pałacyku swojego trenera narciarstwa, jeszcze z AZS UJ, na konsultanta. Jest na tym stanowisku do tej pory, z tego co wiem. Dobry trener i wyjątkowo rozrywkowy gość - mnie też uczył. Pozdro Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez Mitek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Jan napisał: Pięknie wygląda w tych biało-czerwonych kolorach, Polacy mogą być dumni ze swojego Prezydenta. Piszesz o narciarstwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 26 minut temu, Jan napisał: Zaprawdę powiadam Ci - jeszcze dziś ubiorę na stok barwy prezydenckie Ale jeździł jak on od tego nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Czemu? Źle jeździ? Nie wiem czemu mu dogadywałeś jadąc z nim na kanapie, czy angulacji się czepiłeś, czy innego szczegółu... w każdym razie głośno się zrobiło po waszej przejażdżce... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 34 minuty temu, star napisał: Nie wiem czemu mu dogadywałeś jadąc z nim na kanapie, czy angulacji się czepiłeś, czy innego szczegółu... w każdym razie głośno się zrobiło po waszej przejażdżce... Taki był cel ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 43 minuty temu, star napisał: Ale jeździł jak on od tego nie będziesz. No chyba że zostanie prezydentem 😉. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Jan napisał: Zaprawdę powiadam Ci - jeszcze dziś ubiorę na stok barwy prezydenckie Ja mam już prezydenckie spodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 (edytowane) 29 minut temu, Chertan napisał: Ja mam już prezydenckie spodnie... Z czerwonym ostroznie.... 😀😀 Edytowane 12 Kwietnia 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 15 godzin temu, KrzysiekK napisał: Na tę chwilę wiem że jutro będziesz miał absolutnie fantastycznie ... Obie trasy super. Na wierzchu było z 5cm świeżego. Ty będziesz miał więcej bo zapowiadają wiekszy opad. Śnieg szybki, chwytliwy. Nartostradą na dole ze 400m z buta do Kuźnic. Generalnie weź cywil buty bo od Kuźnic do ronda jp tylko z buta. Rano do Kuźnic koniecznie przed 7 to dojedziesz blisko. Niestety później będzie stać straż miejska i trzeba dymac od Karłowicza. Kurczę, patrzę w kamerki i mgła nawet na Gąsienicowej 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 12 minut temu, mig napisał: Nigdy nie byłem czerwony..... 😀😀 No nie wierzę! Nigdy nie spiekłeś raczka po powabnym spojrzeniu nadobnej dziewoi i czułych, wręcz sprośnych słówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 3 minuty temu, Chertan napisał: No nie wierzę! Nigdy nie spiekłeś raczka po powabnym spojrzeniu nadobnej dziewoi i czułych, wręcz sprośnych słówkach? Strasznie niedomyslny byłem... 😀😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Kurczę, patrzę w kamerki i mgła nawet na Gąsienicowej 😞 Popatrz teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Teraz, brachol napisał: Popatrz teraz... Uffff... ok, niech @herbi śmiga radośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 12 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2023 Godzinę temu, Chertan napisał: No nie wierzę! Nigdy nie spiekłeś raczka po powabnym spojrzeniu nadobnej dziewoi i czułych, wręcz sprośnych słówkach? Ja to często czerwony jestem od wysiłku lub wiatru tudzież słońca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi