kordiankw Napisano 16 Kwietnia Udostępnij Napisano 16 Kwietnia (edytowane) 48 minut temu, star napisał: Ale po co? Źle ci leżeć? Wyobraziłem sobie jak Mitek to robi 😉, przecież pisał że wstaje z ziemi bez podpierania rękoma 😀. Edytowane 16 Kwietnia przez kordiankw 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 17:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:09 wracając do fajnego tematu kolegi @KrzysiekK to moja Le(ośk)a wystartowała dzisiaj w zawodach. Szans wielkich nie było bo startowały też dzieci z lokalnych klubów. Na 25 startujących dziewczynek U 16 zajęła 13 miejsce. W pierwszej 12 było 5 dziewczynek o nazwisku Zurbriggen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 18:13 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:13 Godzinę temu, Jan napisał: Zurbriggen Bo to takie lokalne jak u nas Gąsienice😉. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Niedziela o 18:20 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:20 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Bo to takie lokalne jak u nas Gąsienice😉. pozdro Oczywiście, sam Pirmin ma 5 dzieci i jeszcze więcej wnucząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 18:33 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:33 W dniu 24.03.2025 o 13:26, Jan napisał: nigdy nie byłem na żadnym szkoleniu narciarskim to nie znam tych fachowych określeń Wracając do tematu @KrzysiekKa to mojej Le (ośce) i bardzo spodobał się slalom w Zauchensee Niby nieźle ale. Jeden - dwa przejazdy ze mną i poprawiła by czas o 10-15% To kosmiczna różnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Niedziela o 19:54 Udostępnij Napisano Niedziela o 19:54 Godzinę temu, jurek_h napisał: Niby nieźle ale. Jeden - dwa przejazdy ze mną i poprawiła by czas o 10-15% To kosmiczna różnica. Pewnie tak, ale jak widać to raczej forma zabawy, ale brawo, że odważyła się wystartować, bo to 14-nastolatka. W tym wieku już pojawia się obawa przed porażką, mają zwykle dużą świadomość swoich realnych umiejętności. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano Niedziela o 20:09 Udostępnij Napisano Niedziela o 20:09 (edytowane) Marku. Odniosłem się do przejazdu w Zauchensee. Widać absolutnie podstawowe i bardzo łatwe do wyeliminowania błędy. One nawet nie leżą w umiejętnościach ( trochę także) a głównie w świadomości toru jazdy. Przejazdu w Saas Fee nawet nie widać. Absolutnie popieram postawę. Jakakolwiek konkurencja klubowa jest poza zasięgiem amatorów ale trzeba umieć się bawić. Edytowane Niedziela o 20:58 przez jurek_h 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 05:25 Udostępnij Napisano wczoraj o 05:25 W dniu 20.04.2025 o 22:09, jurek_h napisał: trzeba umieć się bawić. ja się cieszę że jeszcze z nami chce na narty jeździć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 08:21 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 08:21 2 godziny temu, Jan napisał: ja się cieszę że jeszcze z nami chce na narty jeździć Mega Leośka 🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu 12 godzin temu, Jan napisał: ja się cieszę że jeszcze z nami chce na narty jeździć Czym kręcisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Czym kręcisz? iPhone 15 pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) W dniu 24.04.2025 o 07:25, Jan napisał: ja się cieszę że jeszcze z nami chce na narty jeździć Ale żeby od razu ją tak wyzywać na koniec filmu od najgorszych? Może przejazd nie był idealny ale przecież się starała. Zuch dziołcha. Zasługuje aby pojeździć z kimś lepszym. Edytowane 6 godzin temu przez star 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 24.04.2025 o 07:25, Jan napisał: ja się cieszę że jeszcze z nami chce na narty jeździć Pozazdrościć. Wnuczki, dziadka i okoliczności. 🙂 Nieźle Ci wychodzi filmowanie. Tego Iphona trzymasz w ręce? Bez żadnych pomocniczych urzadzeń? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Pozazdrościć to tych warunow 🤩🤩 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Bruner79 napisał: Pozazdrościć to tych warunow 🤩🤩 Też. Ale nie każdy dziadek tak bardzo jak Jan wspiera wnuka/wnuczkę w nartowaniu. I ładnie filmuje. Wnuczce, że jej się chce wciąż jeździć z dziadkiem i widać, że narty ja b. cieszą. To akurat samo przyszło. A obojgu, że póki co chcą być ze soba razem. 🙂 Moja wnuczka ma dopiero 6 lat, ale jak dotąd ze mną nie jeździła na nartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Pozazdrościć to tych warunow 🤩🤩 Przecież to jeszcze dziecko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi