Victor Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 13 minut temu, KrzysiekK napisał: Dokładnie. Jestem w tej uprzywilejowanej grupie zawodowej. 🙂 Przyszloroczne ferie ida u mnie w terminie od 16 lutego. Zawsze jest piguła który/a z chęcią wystawia papierek i można wybierać termin dowolny kiedy tylko się zechce 😜 a ścisk feryjny od 16 lutego omijać szerokim łukiem 😅 😉 bo termin ten jest bardzo kiepski na narciarstwo 🤷♂️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu 10 minut temu, Victor napisał: Zawsze jest piguła który/a z chęcią wystawia papierek i można wybierać termin dowolny kiedy tylko się zechce 😜 a ścisk feryjny od 16 lutego omijać szerokim łukiem 😅 😉 bo termin ten jest bardzo kiepski na narciarstwo 🤷♂️ Nie.. takie coś to nie. Ja mam tak, że jak coś znajdę a nie zwrócę to potem tracę 10x więcej. Da się coś wymyślić. Na te chwile jeśli nie Alpy, to mam w planie Słowację ale nieco rozsądniej czyli analiza które okręgi mają ferie z Podkarpaciem i wybór tych innych .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jadąc z busiarzami np na czrerodniówkę zarywasz tylko dwa dni robocze. Wystarczy wziąć dwa dni urlopu bezpłatnego, każdy nauczyciel na takie prawo musi tylko wypisać wniosek. Żadna szkoła nie stanie z tego powodu. Plusy busa są takie że masz transport kwaterę i HB, ostatnio naprawdę dobre w cenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Nie.. takie coś to nie. Ja mam tak, że jak coś znajdę a nie zwrócę to potem tracę 10x więcej. Da się coś wymyślić. Na te chwile jeśli nie Alpy, to mam w planie Słowację ale nieco rozsądniej czyli analiza które okręgi mają ferie z Podkarpaciem i wybór tych innych .. Oczywiście sam wiesz co robić ale to będzie totalny Sajgon i młyn alpejski . Jak ktoś musi wyjechać to niech już robi rezerwację bo ceny będą kosmiczne w tym terminie z racja ferii praktycznie całej Europy . Kto to wymyślił i tak zaplanował niech go …. Mój syn też ma ferie w tym terminie jak praktycznie cały Benelux 🤦♂️ na drogach zapowiada mi się armagedon 😤 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 22 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 22 godziny temu Ale żeby nie było że narzekam. Te ferie były doskonałe. Jestem naprawdę wdzięczny. Zero wypadków. Zero chorób. Nawet świństwo które mnie dopadło w piątek, w sobotę minęło i cały tydzień miałem spokój do nadal … Śniegu niewiele ale wystarczyło. Pogoda była petarda. Życzę każdemu z Was takiej aury na narty. Mróz tęgi, zero wiatru. Słońce piękne. Wróciłem opalony jak …. Skrzynia od wapna 🤣 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu Jeżdżę z busiarzami ponad 10 lat dwa..trzy razy w sezonie i ta forma mi odpowiada ale wiem że zdania są podzielone że z busa na stok, ale dzięki temu nawet w covidzie jeździliśmy i to jak 👍 poznałem Kopaonik,Davos, Wengen,St Moritz i inne. Największym plusem są zawierane znajomości 😉 które cały czas trwają. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 32 minuty temu, KrzysiekK napisał: Nie.. takie coś to nie. Ja mam tak, że jak coś znajdę a nie zwrócę to potem tracę 10x więcej. Da się coś wymyślić. Na te chwile jeśli nie Alpy, to mam w planie Słowację ale nieco rozsądniej czyli analiza które okręgi mają ferie z Podkarpaciem i wybór tych innych .. Cze Szukaj na Snowtrex - bezpłatne odwołanie jest zwykle do końca września. Maja dobre oferty. Na pewno coś znajdziesz - zawsze możesz zrezygnować bezpłatnie. Zwykle jest to bezzaliczkowo. Ja tak bukowałem i Madonna i Bormio. Zaraz jak się pojawiły oferty. Mimo usilnych starań nie znalazłem nic lepszego w podobnych cenach, a raczej z m-c/m-c było drożej. pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu (edytowane) Z tą dolina Zillertal to nie zawsze jest tak różowo, byłem w 2017 w grudniu przez Snowtrex, dobra cena, fajny apartament, ale pogoda totalnie nie siadała. Odwilż, mgła, wiatr taki że cofało na stoku, trochę przebłysków słońca. W Mayrhofen to po przerwie na jedzenie zeszła taka mgła że ledwo czubki nart widziałem, byliśmy tam pierwszy raz, więc mało co znaliśmy ośrodek, powrót do Penken wspominam jako najgorszy w życiu, dwoma kanapami to jechaliśmy z obsługą bo już zamykali. Pewnie takie warunki to rzadkość, ale jakoś mnie tam z powrotem nie ciągnie. Godzinę temu, Mikoski napisał: Jeżdżę z busiarzami ponad 10 lat dwa..trzy razy w sezonie i ta forma mi odpowiada ale wiem że zdania są podzielone że z busa na stok, ale dzięki temu nawet w covidzie jeździliśmy i to jak 👍 poznałem Kopaonik,Davos, Wengen,St Moritz i inne. Największym plusem są zawierane znajomości 😉 które cały czas trwają. W ten weekend będę próbować pierwszy raz, zobaczymy czy mi się spodoba. Edytowane 21 godzin temu przez cappo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Jadąc z busiarzami np na czrerodniówkę zarywasz tylko dwa dni robocze. Wystarczy wziąć dwa dni urlopu bezpłatnego, każdy nauczyciel na takie prawo musi tylko wypisać wniosek. Żadna szkoła nie stanie z tego powodu. Plusy busa są takie że masz transport kwaterę i HB, ostatnio naprawdę dobre w cenie. Szczerze zazdroszczę takiego rozwiązania i takich możliwości bo pewnie często bym z nich korzystał gdybym takie miał bo uważam,że najbardziej intensywne ale i w zupełności wystarczające jest właśnie czterodniowe nartowanie i można wracać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Dokładnie. Jestem w tej uprzywilejowanej grupie zawodowej. 🙂 Przyszloroczne ferie ida u mnie w terminie od 16 lutego. to pierwszy tydzień zapomnij bo jeszcze dodatkowo karnawał jest ale 2 tydzień będzie luźniejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaR Napisano 18 godzin temu Udostępnij Napisano 18 godzin temu W dniu 9.03.2025 o 21:03, Jan napisał: W całym życiu musiałem tylko raz zrezygnować z zaplanowanego wyjazdu w góry w związku z 13.12.81 Ech, sezony 1981/1982 i 1982/1983 to były jedne z lepszych w moim życiu.... Kuba 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi