Marcos73 Napisano Czwartek o 16:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:04 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Pozdrawiamy Strachan resort 😉 (Zdjęcie odwrotne zeby nie było pod słońce) Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 16:34 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 16:34 26 minut temu, Marcos73 napisał: Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro Tak super stromego to było tam na tej trasie z krzesłem i tam właśnie z Natką jeździliśmy ale potem wpadły szkółki i na środku wyślizgali lustro więc można było tylko na prawie kreskę jechać. Ja osobiście z chęcią przeszedłem na talerzyki … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 17:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:37 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: ale tam jest chociaż trochę z góry??? Jechałem koło tego przedwczoraj .. wyglądało fajnie (no może Porsche tam nie chodzi) ale dolinka super klimatyczna u podnóża poważnych gór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 18:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:54 (edytowane) 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Ja tak mam … mówiłem już wcześniej - ..ujowy charakter 🤣 Ee tam, niespotykanie spokojny z ciebie człowiek, charakter do rany przyłóż... a propos charakteru... Edytowane Czwartek o 19:14 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 18:56 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:56 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro A po co z góry? Z góry to każdy głupi umi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Czwartek o 19:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:09 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Ja tak mam … mówiłem już wcześniej - ..ujowy charakter 🤣 i tak trzymaj 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 19:58 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Jechałem koło tego przedwczoraj .. wyglądało fajnie (no może Porsche tam nie chodzi) ale dolinka super klimatyczna u podnóża poważnych gór. Może to głupie ale czuję się tam jak u ciotki na pierogach z cebulką … fajny klimat ( moje sui generis skojarzenia ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 14:04 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 14:04 @Jan oto i Ona 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 14:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 14:09 4 minuty temu, KrzysiekK napisał: @Jan oto i Ona pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 15:00 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:00 12 minut temu, KrzysiekK napisał: @Jan oto i Ona Łaaał… nie doczekam chyba takiego swojego levela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 15:25 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:25 24 minuty temu, .Beata. napisał: Łaaał… nie doczekam chyba takiego swojego levela. Dwa drinki GóraCy i poczekaj tak z 15 minut. Będziesz jechać jak Leosia na trzeźwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano wczoraj o 15:38 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:38 Godzinę temu, Jan napisał: pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Tam bez problemu pojadę tak jak Ona ale jeździła też po takiej zdrowo czerwonej i też szła takim długim skrętem na pełnej. Ja rozumiem że pusto, ja rozumiem że ,,nic się stać nie może,, ale moja wyobraźnia nie pozwala na taką jazdę i tak już chyba zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano wczoraj o 15:49 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:49 Brawo Krzysiu, a raczej Leośka. Zaczyna to na jazdę wyglądać. Spokojna bez nerwów, poukładana i gładka. Bez zbędnych ruchów. Tak trzymać. Pięknie! pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 16:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 16:30 2 godziny temu, Jan napisał: pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Chłopie kochany.. bez kamery ciężko "dognać".. o czym Ty mówisz.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano wczoraj o 18:47 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:47 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Dwa drinki GóraCy i poczekaj tak z 15 minut. Będziesz jechać jak Leosia na trzeźwo. Jestem ekonomiczna, wystarczy jeden… i nie trafiam w wiązanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Jestem ekonomiczna, wystarczy jeden… i nie trafiam w wiązanie To musisz pić już zapęta w nartach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi