Marcos73 Napisano Czwartek o 16:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:04 Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Pozdrawiamy Strachan resort 😉 (Zdjęcie odwrotne zeby nie było pod słońce) Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 16:34 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 16:34 26 minut temu, Marcos73 napisał: Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro Tak super stromego to było tam na tej trasie z krzesłem i tam właśnie z Natką jeździliśmy ale potem wpadły szkółki i na środku wyślizgali lustro więc można było tylko na prawie kreskę jechać. Ja osobiście z chęcią przeszedłem na talerzyki … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Czwartek o 17:37 Udostępnij Napisano Czwartek o 17:37 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: ale tam jest chociaż trochę z góry??? Jechałem koło tego przedwczoraj .. wyglądało fajnie (no może Porsche tam nie chodzi) ale dolinka super klimatyczna u podnóża poważnych gór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 18:54 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:54 (edytowane) 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Ja tak mam … mówiłem już wcześniej - ..ujowy charakter 🤣 Ee tam, niespotykanie spokojny z ciebie człowiek, charakter do rany przyłóż... a propos charakteru... Edytowane Czwartek o 19:14 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano Czwartek o 18:56 Udostępnij Napisano Czwartek o 18:56 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Cze No pogoda i warun piękny, ale tam jest chociaż trochę z góry??? Po kijkach poznaję w która strone sie jedzie 😉 Bawcie się dobrze! pozdro A po co z góry? Z góry to każdy głupi umi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suave Napisano Czwartek o 19:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:09 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Ja tak mam … mówiłem już wcześniej - ..ujowy charakter 🤣 i tak trzymaj 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 19:58 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:58 2 godziny temu, Lexi napisał: Jechałem koło tego przedwczoraj .. wyglądało fajnie (no może Porsche tam nie chodzi) ale dolinka super klimatyczna u podnóża poważnych gór. Może to głupie ale czuję się tam jak u ciotki na pierogach z cebulką … fajny klimat ( moje sui generis skojarzenia ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu @Jan oto i Ona 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, KrzysiekK napisał: @Jan oto i Ona pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 12 minut temu, KrzysiekK napisał: @Jan oto i Ona Łaaał… nie doczekam chyba takiego swojego levela. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu 24 minuty temu, .Beata. napisał: Łaaał… nie doczekam chyba takiego swojego levela. Dwa drinki GóraCy i poczekaj tak z 15 minut. Będziesz jechać jak Leosia na trzeźwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Jan napisał: pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Tam bez problemu pojadę tak jak Ona ale jeździła też po takiej zdrowo czerwonej i też szła takim długim skrętem na pełnej. Ja rozumiem że pusto, ja rozumiem że ,,nic się stać nie może,, ale moja wyobraźnia nie pozwala na taką jazdę i tak już chyba zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu Brawo Krzysiu, a raczej Leośka. Zaczyna to na jazdę wyglądać. Spokojna bez nerwów, poukładana i gładka. Bez zbędnych ruchów. Tak trzymać. Pięknie! pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 2 godziny temu, Jan napisał: pięknie - znikający punkt. Z kamerą byś chyba za nią nie nadążył Chłopie kochany.. bez kamery ciężko "dognać".. o czym Ty mówisz.. 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Dwa drinki GóraCy i poczekaj tak z 15 minut. Będziesz jechać jak Leosia na trzeźwo. Jestem ekonomiczna, wystarczy jeden… i nie trafiam w wiązanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Jestem ekonomiczna, wystarczy jeden… i nie trafiam w wiązanie To musisz pić już zapęta w nartach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi