Skocz do zawartości

Nartowanie Krzyśka, Natalii (alias Leosia) i Rafała

KrzysiekK

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, KrzysiekK napisał:

A teraz ostatni widziały na Gromadzyniu w Ustrzykach Dolnych. Spod odsypów wyszło podłoże i było … zaskakująco 🤣

Dzięki za wcześniejszą informację o warunkach. Byliśmy od 18:30 do 20:00. Dobrze, że wziąłem ostre Voelkle bo na prawo od wyciągu było lodowo, aż się świeciło 😄

Zabawa na 100.%. Muszę też w końcu przygotować „Rysy” które dostałem od kolegi jako eksponat na ścianę 😉 Trzeba się sprawdzić na ołówkach.

• Like 2

4 godziny temu, Mitek napisał:

A po co Ci ta wiedza? Tak z czystej ciekawości... co to zmienia w postrzeganiu krzysztofowej zabawy?

Akurat juniorska się trafiła lub damska - i to coś zmienia?

Pozdro

Luz … sprawa była przemyślana. Nic dłuższego nie wejdzie do boksu na dach. 

6 godzin temu, Mitek napisał:

A po co Ci ta wiedza? Tak z czystej ciekawości... co to zmienia w postrzeganiu krzysztofowej zabawy?

Akurat juniorska się trafiła lub damska - i to coś zmienia?

Pozdro

Oczywicie ze zmienia. Na juniorskich jeżdżą juniorzy a na damskich -damy. No i ja... najdluzsze mialem 190. 185 bylo w sam raz. 😀😀

Mitek, przekreć wylacznik na protokole "atak,"....

Edytowane przez mig

Napisano (edytowane)
Godzinę temu, mig napisał:

Oczywicie ze zmienia. Na juniorskich jeżdżą juniorzy a na damskich -damy. No i ja... najdluzsze mialem 190. 185 bylo w sam raz.

Mitek, przekreć wylacznik na protokole "atak,"....

Ja się jeszcze czuje bardzo młody … mimo … a dobra, nieważne 

🤣

Edytowane przez KrzysiekK

W dniu 29.12.2024 o 21:40, KrzysiekK napisał:

Ta Leosia o której ja pisałem to Zuza Marxa ....

Ale wracając do Twojej podopiecznej to ja w sumie jestem pod wrażeniem. Nieźle sobie radzi. Tylko ja to bym sugerował dać Ją pod instruktora, żeby nie nauczyła się skrętów z rotacji tułowia. Z tego ciężko się wychodzi. 

Jak się to ogląda, to mam takie wrażenie, że gdy Ona tylko poczuła, że jadą do przodu po śniegu i tak jest dobrze, bo mają jechać, to od razu poczuła się dobrze.

4 dni później, w kwietniu pójdzie do szkółki

• Like 2

• 2 tygodnie później...

Jutro planujemy Strednice. Może uda się trochę uciec od tłumów. Ilość ludzi na Bahledce nie uniemożliwia jazdy, ale już dążymy do spokoju. Zobaczymy co przyniesie dzień. Ta Strednica to dziwny stok. Taka dolina, mnóstwo orczyków. Jedno krzesło z boku. Około 14 ośrodek wyglądał dziwnie tajemniczo. Nad głowami mega szczyty. Kotlina taka. Zna ktoś? Był? 

2 godziny temu, Marcos73 napisał:

Krzychu, jak rozumiem takie pustki tylko z rana? Mimo chyba niedużej ilości śniegu to fajnie to wygląda.

pozdro

Tylko z rana. Potem trudno opisać jaka masakra. Ale kolejek o dziwo wielkich nie ma. Śniegu mało. Wszystkie trasy które nie są z gruntu poziome w przekroju niestety są skośne. I większość skośne w lewo więc się jeździe na lewej nodze. Chyba że da się bujnąć szybciej to można przyciąć … asymetrycznie 🤣

Ale pogoda petarda. Nie narzekam. Jutro na niszowy stok a potem wygrzewanie doopska w jakichś termach. Chyba za sugestią - Vrbow. 

@Lexi - dziś na czerwonej, tej z 6x kanapą po prawej stronie wylazły kulki lodowe … bleee .. więc było kombinowanie. Lewa strona ok, ale wiadomo, wąsko. 

• Like 1
  • Thanks 1