herbi Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 6 godzin temu, KrzysiekK napisał: A teraz ostatni widziały na Gromadzyniu w Ustrzykach Dolnych. Spod odsypów wyszło podłoże i było … zaskakująco 🤣 Dzięki za wcześniejszą informację o warunkach. Byliśmy od 18:30 do 20:00. Dobrze, że wziąłem ostre Voelkle bo na prawo od wyciągu było lodowo, aż się świeciło 😄 Zabawa na 100.%. Muszę też w końcu przygotować „Rysy” które dostałem od kolegi jako eksponat na ścianę 😉 Trzeba się sprawdzić na ołówkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu 4 godziny temu, Mitek napisał: A po co Ci ta wiedza? Tak z czystej ciekawości... co to zmienia w postrzeganiu krzysztofowej zabawy? Akurat juniorska się trafiła lub damska - i to coś zmienia? Pozdro Luz … sprawa była przemyślana. Nic dłuższego nie wejdzie do boksu na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, Mitek napisał: A po co Ci ta wiedza? Tak z czystej ciekawości... co to zmienia w postrzeganiu krzysztofowej zabawy? Akurat juniorska się trafiła lub damska - i to coś zmienia? Pozdro Oczywicie ze zmienia. Na juniorskich jeżdżą juniorzy a na damskich -damy. No i ja... najdluzsze mialem 190. 185 bylo w sam raz. 😀😀 Mitek, przekreć wylacznik na protokole "atak,".... Edytowane 5 godzin temu przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, mig napisał: Oczywicie ze zmienia. Na juniorskich jeżdżą juniorzy a na damskich -damy. No i ja... najdluzsze mialem 190. 185 bylo w sam raz. Mitek, przekreć wylacznik na protokole "atak,".... Ja się jeszcze czuje bardzo młody … mimo … a dobra, nieważne 🤣 Edytowane 4 godziny temu przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi