KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Jest ktoś na Arenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu A co to jest Arena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: A co to jest Arena? Słotwiny Arena w Krynicy ? @moruniek tu często bywa chyba. Edytowane 4 godziny temu przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, KrzysiekK napisał: Słotwiński Arena w Krynicy ? @moruniek tu często bywa chyba. Czyli Słotwiny - te gdzie wieża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu Teraz, Mitek napisał: Czyli Słotwiny - te gdzie wieża? Tak. Miałem karnety kupione w black Friday. Bez tego ceny nie do zaakceptowania… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KrzysiekK napisał: Tak. Miałem karnety kupione w black Friday. Bez tego ceny nie do zaakceptowania… Hm... Nie wiem. Jeździłem tam ale zawsze miałem skądś wejściówki albo w ramach czegoś grupowego. A ile kosztuje dzień jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Mitek napisał: Hm... Nie wiem. Jeździłem tam ale zawsze miałem skądś wejściówki albo w ramach czegoś grupowego. A ile kosztuje dzień jazdy? 170 do godziny 15, potem wchodzi ratrak, na wieczorną już nie wejdziesz na ten karnet. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, KrzysiekK napisał: 170 do godziny 15, potem wchodzi ratrak, na wieczorną już nie wejdziesz na ten karnet. Cześć He he. Mnie już tam nie zobaczą. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Słotwiński Arena w Krynicy ? @moruniek tu często bywa chyba. Raczej bywał. Dla mnie są jednak pewne granice absurdu. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 19 godzin temu, KrzysiekK napisał: A propos Leosiek … super są. właśnie zastanawiam się jakie narty dać na początek tej nowej Leośce GS, AM czy SL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Jan napisał: właśnie zastanawiam się jakie narty dać na początek tej nowej Leośce GS, AM czy SL To młoda Leosia więc moim zdaniem gs. GS układa jeźdźca. SL jest do bujania dla takich dziadków jak ja 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Jan napisał: właśnie zastanawiam się jakie narty dać na początek tej nowej Leośce GS, AM czy SL Twoje grizzly będą najlepsze😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, KrzysiekK napisał: 170 do godziny 15, potem wchodzi ratrak, na wieczorną już nie wejdziesz na ten karnet. Odechciewa mi się szukać śniegu w PL 😔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 6 minut temu, zając napisał: Odechciewa mi się szukać śniegu w PL 😔 Jedź do Czech. W Szpindlerowym Młynie moim ulubionym,bo i blisko, to dopiero ceny- 1390 w sprzedaży online, w kasie 1690 CZK. A godzinne karnety zlikwidowali już kilka lat temu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 34 minuty temu, Edwin napisał: Jedź do Czech. W Szpindlerowym Młynie moim ulubionym,bo i blisko, to dopiero ceny- 1390 w sprzedaży online, w kasie 1690 CZK. A godzinne karnety zlikwidowali już kilka lat temu. Plus pewnie parking... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 minut temu Udostępnij Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, brachol napisał: Plus pewnie parking... Zawsze był free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 minutę temu Udostępnij Napisano 1 minutę temu Jańskie tańsze, 1030. Pomijam fakt dojazdu z Poznania do Krynicy - cenowo wypada tak samo jak Słotwiny… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi