Skocz do zawartości

Nartowanie Krzyśka, Natalii (alias Leosia) i Rafała

KrzysiekK

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj na Tylicz.ski petarda z rana. Ludzi garstka, słoneczko, stok idealny, atmosfera kameralna. 
Zdjęcie nie oddaje warunków. Ale wiecie jak to ze zdjęciami.

Od południa chmury, bardzo płaskie światło ale powierzchnia niezła. 

Kolega mnie odwiedził. Od razu wlazł na kolana i omawialiśmy sobie zagadnienia ocieplenia klimatu. Mówił że jest jeszcze w stanie zbudować grubszą warstwę futra a przy pomocy dokarmiających go narciarzy nawet tluszczu. Fajny, charakterny gość. Chciał wejść pod kurtkę ale to jak na drugie spotkanie trochę zbyt bliska poufałość. 

Fajny stok. Polecam. Na Masterze z tego coś widziałem nie było gdzie wcisnąć kija, takie tłumy.

IMG_2837.jpeg

IMG_2830.jpeg

IMG_2829.jpeg

IMG_2834.jpeg

IMG_2839.png

Edytowane przez KrzysiekK
  • Like 5

3 godziny temu, KrzysiekK napisał:

Wczoraj na Tylicz.ski petarda z rana. Ludzi garstka, słoneczko, stok idealny, atmosfera kameralna. 
Zdjęcie nie oddaje warunków. Ale wiecie jak to ze zdjęciami.

Od południa chmury, bardzo płaskie światło ale powierzchnia niezła. 

Kolega mnie odwiedził. Od razu wlazł na kolana i omawialiśmy sobie zagadnienia ocieplenia klimatu. Mówił że jest jeszcze w stanie zbudować grubszą warstwę futra a przy pomocy dokarmiających go narciarzy nawet tluszczu. Fajny, charakterny gość. Chciał wejść pod kurtkę ale to jak na drugie spotkanie trochę zbyt bliska poufałość. 

Fajny stok. Polecam. Na Masterze z tego coś widziałem nie było gdzie wcisnąć kija, takie tłumy.

IMG_2837.jpeg

IMG_2830.jpeg

IMG_2829.jpeg

IMG_2834.jpeg

IMG_2839.png

No i pięknie, weszła apka do mierzenia zjazdów, masz już prawie „6” z przodu z Vmax- dobra robota na początek.

20 minut temu, grimson napisał:

No i pięknie, weszła apka do mierzenia zjazdów, masz już prawie „6” z przodu z Vmax- dobra robota na początek.

Garmin 7x pro do ciągłej analizy tętna żeby w razie arytmii zaczęło alarmować … przynajmniej w nocy bo można przespać. I EKG też ma jak coś… Jak dotąd spokój. 

A co do jazdy. Jak mam dobrą widoczność to mogę szybciej. Ale co prawda, przy szybszej jeździe nic się nie dzieje z podcinaniem. Dociążyć zewnętrzną i idzie ładnie. 

Jezdził też jakiś zawodnik. Próbowałem coś tam za nim ale … a idź pan w ch … 😮 Szkoda się brać. Lepiej trochę pożyć. 

Edytowane przez KrzysiekK
  • Like 1