Mitek Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Cześć Dlatego fajnie jest, że ktoś zdjęcia i filmy robi. Dzięki, że Wam się chce. Ja niestety pod tym względem jestem leniem ale może się gdzieś przypadkiem załapię. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 43 minuty temu, Lexi napisał: W kontekście nauki jazdy to stwierdzenie rozwala "teoretyzowanie w necie" na strzępy... W punkt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia Godzinę temu, KrzysiekK napisał: W punkt Tu masz fajny stok do karwingowania 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 27 minut temu, Jan napisał: Tu masz fajny stok do karwingowania Ta paaaanie - ten krawiec kraje jak materii staje 🙂 PIEKNE! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 48 minut temu, Jan napisał: Tu masz fajny stok do karwingowania Nierówno jest... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 11 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 27 minut temu, Mitek napisał: Nierówno jest... Pewnie właśnie dlatego mi to Jan podsuwa do ćwiczeń. Złośliwość … na sto procent. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 31 minut temu, Mitek napisał: Nierówno jest... Ale szerszy niż dłuższy. pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 36 minut temu, Marcos73 napisał: Ale szerszy niż dłuższy. pozdro Dużo czasu aby zdecydować się na kolejny skręt;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Ale szerszy niż dłuższy. pozdro Mój sąsiad ma tak z busa... droga do dom nie tak długa.. ale za to jaka szeroka.. 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 05:23 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 05:23 (edytowane) Wczoraj na Tylicz.ski petarda z rana. Ludzi garstka, słoneczko, stok idealny, atmosfera kameralna. Zdjęcie nie oddaje warunków. Ale wiecie jak to ze zdjęciami. Od południa chmury, bardzo płaskie światło ale powierzchnia niezła. Kolega mnie odwiedził. Od razu wlazł na kolana i omawialiśmy sobie zagadnienia ocieplenia klimatu. Mówił że jest jeszcze w stanie zbudować grubszą warstwę futra a przy pomocy dokarmiających go narciarzy nawet tluszczu. Fajny, charakterny gość. Chciał wejść pod kurtkę ale to jak na drugie spotkanie trochę zbyt bliska poufałość. Fajny stok. Polecam. Na Masterze z tego coś widziałem nie było gdzie wcisnąć kija, takie tłumy. Edytowane Niedziela o 05:26 przez KrzysiekK 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 08:26 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:26 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Wczoraj na Tylicz.ski petarda z rana. Ludzi garstka, słoneczko, stok idealny, atmosfera kameralna. Zdjęcie nie oddaje warunków. Ale wiecie jak to ze zdjęciami. Od południa chmury, bardzo płaskie światło ale powierzchnia niezła. Kolega mnie odwiedził. Od razu wlazł na kolana i omawialiśmy sobie zagadnienia ocieplenia klimatu. Mówił że jest jeszcze w stanie zbudować grubszą warstwę futra a przy pomocy dokarmiających go narciarzy nawet tluszczu. Fajny, charakterny gość. Chciał wejść pod kurtkę ale to jak na drugie spotkanie trochę zbyt bliska poufałość. Fajny stok. Polecam. Na Masterze z tego coś widziałem nie było gdzie wcisnąć kija, takie tłumy. No i pięknie, weszła apka do mierzenia zjazdów, masz już prawie „6” z przodu z Vmax- dobra robota na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Niedziela o 08:34 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:34 3 minuty temu, grimson napisał: No i pięknie, weszła apka do mierzenia zjazdów, masz już prawie „6” z przodu z Vmax- dobra robota na początek. Coś jest nie tak. Krzysiek nic nie napisał, że przełamał granicę swojej "critical speed". 60 to już włos przyzwoicie rozwiewa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 08:46 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 08:46 (edytowane) 20 minut temu, grimson napisał: No i pięknie, weszła apka do mierzenia zjazdów, masz już prawie „6” z przodu z Vmax- dobra robota na początek. Garmin 7x pro do ciągłej analizy tętna żeby w razie arytmii zaczęło alarmować … przynajmniej w nocy bo można przespać. I EKG też ma jak coś… Jak dotąd spokój. A co do jazdy. Jak mam dobrą widoczność to mogę szybciej. Ale co prawda, przy szybszej jeździe nic się nie dzieje z podcinaniem. Dociążyć zewnętrzną i idzie ładnie. Jezdził też jakiś zawodnik. Próbowałem coś tam za nim ale … a idź pan w ch … 😮 Szkoda się brać. Lepiej trochę pożyć. Edytowane Niedziela o 08:47 przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 08:47 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 08:47 11 minut temu, Gabrik napisał: Coś jest nie tak. Krzysiek nic nie napisał, że przełamał granicę swojej "critical speed". 60 to już włos przyzwoicie rozwiewa... Pod kaskiem są włosy. Chyba że rozporek … dobra . Off top się zrobił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 09:41 Udostępnij Napisano Niedziela o 09:41 Godzinę temu, Gabrik napisał: Coś jest nie tak. Krzysiek nic nie napisał, że przełamał granicę swojej "critical speed". 60 to już włos przyzwoicie rozwiewa... Sonic boom przełamany, można cisnąć dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 09:56 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 09:56 Pasowałby jakiś stok z przeciw stokiem - wtedy na luzaka się jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 10:15 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:15 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Pasowałby jakiś stok z przeciw stokiem - wtedy na luzaka się jedzie. Wisła-Malinka 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Niedziela o 11:37 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:37 Godzinę temu, Lexi napisał: Wisła-Malinka Tam można nieźle pocisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Niedziela o 11:59 Udostępnij Napisano Niedziela o 11:59 1 godzinę temu, Lexi napisał: Wisła-Malinka Jaka Wisła... Tylko Beskid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Niedziela o 12:22 Udostępnij Napisano Niedziela o 12:22 (edytowane) 22 minuty temu, Mitek napisał: Jaka Wisła... Tylko Beskid. Lexi miał ten przeciw stok na myśli Edytowane Niedziela o 12:22 przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Niedziela o 13:12 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:12 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Pod kaskiem są włosy. Chyba że rozporek … dobra . Off top się zrobił .. Krzysiek, ja nie wnikam gdzie i czy się depilujesz, oraz czym to zakrywasz 🙂, tylko mnóstwo pisania i płaczu było o prędkości, a jak widać było to zupełnie od czapy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 13:14 Udostępnij Napisano Niedziela o 13:14 51 minut temu, Mikoski napisał: Lexi miał ten przeciw stok na myśli Dokładnie.. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Niedziela o 13:21 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 13:21 8 minut temu, Gabrik napisał: Krzysiek, ja nie wnikam gdzie i czy się depilujesz, oraz czym to zakrywasz 🙂, tylko mnóstwo pisania i płaczu było o prędkości, a jak widać było to zupełnie od czapy. Nie widziałeś wykresu tętna ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Poniedziałek o 14:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:33 Krzychu, droga szmuglerów z rana przez 7 dni i śmigasz,że ho ho ho 😂 pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Poniedziałek o 14:36 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:36 2 minuty temu, Victor napisał: Krzychu, droga szmuglerów z rana przez 7 dni i śmigasz,że ho ho ho 😂 pozdro Weź …. Zasnąć można 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi