lucky_luke Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Najgorsze jest to, że później nie ma co z tym robić. Był taki moment, że mieliśmy w domu ponad 20 par nart - bezsens. Szczęście, że Adaś przygarnął to co najfajniejsze bo mi zawsze szkoda wyrzucać a sprzedawać głupio albo w ogóle się nie da. Pozdrowienia A moje trzy pary wzbudziły Twoje zainteresowanie. Teraz się tak zastanawiam, że może chodziło Ci o to że tylko 3 pary😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Kasprowy w planie to może coś wrzucę 🤣 Na kiedy planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 4 minuty temu, lucky_luke napisał: A moje trzy pary wzbudziły Twoje zainteresowanie. Teraz się tak zastanawiam, że może chodziło Ci o to że tylko 3 pary😉 pozdrawiam Cześć Niestety to nieco inny przypadek. Ja zawsze miałem jedna parę nart do jazdy + baletki. nigdy nie rozumiałem pojęcia tzw. szutrówek bo w każdych warunkach można zjechać tak, ze nart się nie zniszczy. Ale był to czas gdy dużo jeździłem - 60 -70 dni w sezonie więc narty niszczyły się szybko. Trochę nart dostawałem do testów czy w ramach rozliczeń za coś tam i tak się uzbierało. A ja jeszcze mam dwie lewe ręce do handlowania więc... sam rozumiesz. Jestem zdeklarowanym wrogiem nieuzasadnionej konsumpcji i np. trzy rowery mojej żony uważam za głupotę ale ... co mam zrobić? Przecież się nie będziemy kłócić o jakieś głupoty. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Niestety to nieco inny przypadek. Ja zawsze miałem jedna parę nart do jazdy + baletki. nigdy nie rozumiałem pojęcia tzw. szutrówek bo w każdych warunkach można zjechać tak, ze nart się nie zniszczy. Ale był to czas gdy dużo jeździłem - 60 -70 dni w sezonie więc narty niszczyły się szybko. Trochę nart dostawałem do testów czy w ramach rozliczeń za coś tam i tak się uzbierało. A ja jeszcze mam dwie lewe ręce do handlowania więc... sam rozumiesz. Jestem zdeklarowanym wrogiem nieuzasadnionej konsumpcji i np. trzy rowery mojej żony uważam za głupotę ale ... co mam zrobić? Przecież się nie będziemy kłócić o jakieś głupoty. Pozdrowienia Spoko. Ja swoją trójce też dłuższą chwilę zbierałem. Slalomki się kończą ale w związku z tym że mają towarzystwo kończą się powoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Ja gadżeciarz wiec "od przybytku głowa..itd" ale najgorzej jak przychodzi moment co zabrać na stok ... to problem... kupił bym se następne i następne ...ale to spotęguje problem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 4 minuty temu, Lexi napisał: Ja gadżeciarz wiec "od przybytku głowa..itd" ale najgorzej jak przychodzi moment co zabrać na stok ... to problem... kupił bym se następne i następne ...ale to spotęguje problem 🙂 Jakby Cię te czarne zaczynały wqrwiać i chciałbyś się ich pozbyć to daj znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 42 minuty temu, brachol napisał: Na kiedy planujesz? 1, 2 kwietnia … na górze spokój, ludzie już do domu jadą po świętach. Do tej pory się ta metoda sprawdzała. Ale wiesz … dużo zależy od pogody. Jak będą zapowiadać jakąś biedę to nie idę. Do ostatniej chwili nic nie rezerwuje. I tak powinny być luzy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Jakby Cię te czarne zaczynały wqrwiać i chciałbyś się ich pozbyć to daj znać ..generalnie wszystkie mam czarne ale wiem o czym mówisz.. kto wie może kiedyś 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: 1, 2 kwietnia … na górze spokój, ludzie już do domu jadą po świętach. Do tej pory się ta metoda sprawdzała. Ale wiesz … dużo zależy od pogody. Jak będą zapowiadać jakąś biedę to nie idę. Do ostatniej chwili nic nie rezerwuje. I tak powinny być luzy. Może uda mi sie dołączyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 18 minut temu, Lexi napisał: Może uda mi sie dołączyć.. Byłoby kapitalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Zobaczcie teraz na Kasprowy … kryształ powietrze. 😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Godzinę temu, KrzysiekK napisał: 1, 2 kwietnia … na górze spokój, ludzie już do domu jadą po świętach. Do tej pory się ta metoda sprawdzała. Ale wiesz … dużo zależy od pogody. Jak będą zapowiadać jakąś biedę to nie idę. Do ostatniej chwili nic nie rezerwuje. I tak powinny być luzy. Gwoli wyjaśnienia … ja do Zakopca przyjeżdżam 1.04 na wieczór, a drugiego jeżdżę na nartach i wracam do domu. Jest trochę hardcor bo wracając się ryje pyszczydełkiem ze zmęczenia … ale tylko tak mogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 18 minut temu, KrzysiekK napisał: Zobaczcie teraz na Kasprowy … kryształ powietrze. 😍 A w Warszawie godzinę temu przeszła burza 😀 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 30 minut temu, kordiankw napisał: A w Warszawie godzinę temu przeszła burza 😀 Cześć Pierwsza burza na rowerze w tym roku - zajebista. Pozdrowienia 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 8 godzin temu, KrzysiekK napisał: Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. O ten model https://www.skionline.pl/sprzet/narty,13-14,dynastar,cr-72-pro-xpress,6571.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć Pierwsza burza na rowerze w tym roku - zajebista. Pozdrowienia Mokry cały i się cieszy 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 4 godziny temu, KrzysiekK napisał: Moje muzeum tak wygląda. u mnie tak wygląda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 32 minuty temu, Jan napisał: u mnie tak wygląda Te volkle żółte chwalisz sobie? One są z tych wąskich czy ponad 70? Zawsze mi się wizualnie podobały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: O ten model https://www.skionline.pl/sprzet/narty,13-14,dynastar,cr-72-pro-xpress,6571.html Cześć Tak no wiem, ale zobacz Krzychu... to jest 10-letnia narta byle jaka trochę z założenia... Ja bym - jeżeli już bawić się w starocie szukał Dynastara SL z lat 2005,6,7 - REWELACJA. Tylko narta musi być zadbana. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Te volkle żółte chwalisz sobie? One są z tych wąskich czy ponad 70? chwalę sobie od lewej do prawej czyli są na 2 miejscu, w najwęższym miejscu zmierzyłem 64mm 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 20 minut temu, Jan napisał: chwalę sobie od lewej do prawej czyli są na 2 miejscu, w najwęższym miejscu zmierzyłem 64mm A to spoko, wąskie. Aż tak nisko wypadły Fischery SL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Teraz, KrzysiekK napisał: Aż tak nisko wypadły Fischery SL? bo mają już 20 lat i używam tylko w hali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 21 minut temu, Jan napisał: bo mają już 20 lat i używam tylko w hali A to dziecięce narty,czy tak niefortunnie stoją😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 3 minuty temu, Edwin napisał: A to dziecięce narty,czy tak niefortunnie stoją😄 156 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca Tak mi się wydawało,ale przy tych racetigerach 165 to mikro wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi