KrzysiekK Napisano 8 Marca Autor Udostępnij Napisano 8 Marca Ktoś jutro na Jaworzynie ? Podobno warun dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca Fajny narciarski dzień … Na początku rozgrzewka na 7, potem 2. Pozdrówka. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Fajny narciarski dzień … Na początku rozgrzewka na 7, potem 2. Pozdrówka. pełny szacun za jazdę w takich warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca (edytowane) Godzinę temu, Jan napisał: pełny szacun za jazdę w takich warunkach A dzięki że Ty to jazda nazywasz 🤣 … byli tam skiturowcy. Zjeżdżali sobie i mieli wywalone że miekko, że się narta zapada… nic się nie zapadało, Zjeżdżali super, z gracją … ale jeździło się super. Edytowane 9 Marca przez KrzysiekK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca Pogoda widać dopisała 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 16 minut temu, herbi napisał: Pogoda widać dopisała 🙂 troszkę mrozik, troszkę mgły, nieco płaskie światło… jak wyszło słońce to mi nawet odsypy nie przeszkadzały. Najgorszy ten hamujący śnieg z nocnego śnieżenia. Potrafiło zaskoczyć czasem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca 5 godzin temu, KrzysiekK napisał: Aleś brachu zarósł....jak stary agrest ...abo ja.... 🙂 Kiedy na Kasprowy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 1 minutę temu, Lexi napisał: Aleś brachu zarósł....jak stary agrest ...abo ja.... 🙂 Kiedy na Kasprowy? W leja albo inaczej mówiąc w prima aprilis jak pogoda dopisze … inaczej odpuszczamy. Nooo … sierść mi rośnie … i brzuch. Gorzej w ogrodzie. Agres mi diabli biorą przez mączniaka … muszę prysnąć bo nie będzie co zgryźć. A ja lubię wyjść na spacer do ogrodu i skubnąć co akurat dojrzałe. Podobnie leszczyna … jeden robak w zeszłym roku. Znów cza chemię … ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca (edytowane) 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: W leja albo inaczej mówiąc w prima aprilis jak pogoda dopisze … inaczej odpuszczamy. Nooo … sierść mi rośnie … i brzuch. Gorzej w ogrodzie. Agres mi diabli biorą przez mączniaka … muszę prysnąć bo nie będzie co zgryźć. A ja lubię wyjść na spacer do ogrodu i skubnąć co akurat dojrzałe. Podobnie leszczyna … jeden robak w zeszłym roku. Znów cza chemię … ehhh To jeszcze kawał czasu.. Ja swój agrest chyba wywalę bo żal na taką nędzę patrzeć... porzeczki za to mam "bogate" (jak zadbam) choć nie dużo. Znowu będą jaja - dziś pierwsze mrozy tego lata były. Edytowane 9 Marca przez Lexi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 1 minutę temu, Lexi napisał: To jeszcze kawał czasu.. Ja swój agrest chyba wywalę bo żal na taką nędzę patrzeć... pożyczki za to mam "bogate" (jak zadbam) choć nie dużo. Znowu będą jaja - dziś pierwsze mrozy tego lata były. Mi w zeszły rok porzeczki też marnie. Jabłko nawet było. Topaz, zimowe. Cześć zjadłem, cześć zgniło. W co drugim szczypawka. Zdrowe 🤣 bez chemii. Polecam. Uważać tylko trzeba … ja język. Szczypie, wredne to. Tunel 3x2 a pomodorow przejeść nie mogłem. Dwa gruntowe ogórki w tym tunelu też i co drugi dzień mizeria. Rosło jak durne. I trawa mi rosła … 20L bezołowiowej poszło k.. mać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca 14 minut temu, Lexi napisał: Aleś brachu zarósł....jak stary agrest ...abo ja.... 🙂 Kiedy na Kasprowy? Zarost elegancki. Od razu widać, że swój chłop,a nie pierdoła. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca 4 minuty temu, KrzysiekK napisał: Uważać tylko trzeba … ja język. Szczypie, wredne to. Nie ma co wybrzydzać - białko to białko.. 😉 U mnie w szklarni nie ma szans na ogórki przy pomidorach ...kompletna nędza 6 minut temu, KrzysiekK napisał: Tunel 3x2 a pomodorow przejeść nie mogłem Na ile pędów prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 9 Marca Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 16 minut temu, Lexi napisał: Nie ma co wybrzydzać - białko to białko.. 😉 U mnie w szklarni nie ma szans na ogórki przy pomidorach ...kompletna nędza Na ile pędów prowadzisz? Jeden .. chyba ze mnie który zaskoczy i zapomnę wyciąć a potem prosi i błaga to zostawiam. Koktajlowe ile natura pozwoli. Koktajlowe mam te tzw czarne czy jakoś to nazywają … jak dojrzałe to wygląd mają jakby były zgniłe ale smak bajera 🤤😋 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Marca Udostępnij Napisano 9 Marca 45 minut temu, KrzysiekK napisał: chyba ze mnie który zaskoczy i zapomnę wyciąć a potem prosi i błaga to zostawiam. ..hehehe.. dokładnie.. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. coś dawno nie było filmiku z Leośką ⛷️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, KrzysiekK napisał: Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. CR Dynastara to był swego czasu odpowiednik serii Pursuit u Rossignola. Po co Ci to? Nie zbieraj jakichś gówien tylko kup sobie porządne sportowe narty i jeździj Krzychu. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. Rdzeń paulownia, ew. pawłownia co dają do skiturów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) 3 godziny temu, KrzysiekK napisał: Co to za narta ? Dynastar CR 72 172cm, R14 Warta uwagi jeśli niedrogo? Wiem tylko że mega lekka była jak macałem. Cześć Były różne modele w linii i wyższe były całkiem znośna nartą do jazdy. jak każda tego typu narta były w moim odczuciu nadskręte. Zresztą jak powstała koncepcja HERO to wyższe modele Pursuita weszły do Hero jako te różne LT, ST, MT itd. Pozdro Edytowane 16 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, Jan napisał: coś dawno nie było filmiku z Leośką ⛷️ Kasprowy w planie to może coś wrzucę 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, Mitek napisał: CR Dynastara to był swego czasu odpowiednik serii Pursuit u Rossignola. Po co Ci to? Nie zbieraj jakichś gówien tylko kup sobie porządne sportowe narty i jeździj Krzychu. Pozdro A bo sobie tak myślałem że jak będzie tanie to sobie kupię i będę miał o choćby na Kasprowy teraz ale w sumie to masz rację. Nie ma co zbieractwa uprawiać… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, Jan napisał: coś dawno nie było filmiku z Leośką ⛷️ Weź se te Leośke…. Pracujemy w ogrodzie, ta wzięła jakąś starą lnianą linę i zarzuca na mnie jak lasso krzycząc ,, i haaaaaa,, … dziwna ta młodzież. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca 26 minut temu, KrzysiekK napisał: A bo sobie tak myślałem że jak będzie tanie to sobie kupię i będę miał o choćby na Kasprowy teraz ale w sumie to masz rację. Nie ma co zbieractwa uprawiać… Cześć Najgorsze jest to, że później nie ma co z tym robić. Był taki moment, że mieliśmy w domu ponad 20 par nart - bezsens. Szczęście, że Adaś przygarnął to co najfajniejsze bo mi zawsze szkoda wyrzucać a sprzedawać głupio albo w ogóle się nie da. Pozdrowienia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Moje muzeum tak wygląda. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Marca Udostępnij Napisano 16 Marca (edytowane) Cześć He he - to ja mam, jak na razie spokój ale... czekają nas powoli zakupy. Rybelka narty się kończą, Amelce kupiliśmy w tym sezonie ale brakuje w domu męskiej slalomki. Pozdro Edytowane 16 Marca przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi