KrzysiekK Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia Kiczera ski … -10 jakoś . Cudo!!!! 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia 28 minut temu, KrzysiekK napisał: Dokładnie ta geneza !!!! 👍 To pewno też córa zna… pierwsze wejście leosi taki ficzer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 10 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 45 minut temu, star napisał: To pewno też córa zna… pierwsze wejście leosi taki ficzer Ona teraz słucha jakieś japońskie anime piosenki … mózg się z tego lasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Stycznia Udostępnij Napisano 10 Stycznia (edytowane) 7 minut temu, KrzysiekK napisał: Ona teraz słucha jakieś japońskie anime piosenki … mózg się z tego lasuje Tak to jest jak w domu wolnomyślicielstwo i to nie w odróżnieniu od szybkiego myślenia bynajmniej. Fotka gratis, wszak o nartowaniu wątek. Edytowane 10 Stycznia przez star 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Pozdrawiamy ❄️❄️❄️☀️☀️☀️ Edytowane 20 Stycznia przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 29 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia (edytowane) Taka petarda na Jaworzynie Krynickiej Edytowane 31 Stycznia przez KrzysiekK 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 30 Stycznia Udostępnij Napisano 30 Stycznia Ale pięknie, szkoda że w tym sezonie tak mało słonecznych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) 13 godzin temu, herbi napisał: Ale pięknie, szkoda że w tym sezonie tak mało słonecznych dni. Ciul tam słoneczne … byle te deszcze nie lały bo depresji idzie k dostać .. cza będzie do nart sobie szachy dołożyć na zimę Edytowane 31 Stycznia przez KrzysiekK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia (edytowane) W dniu 30.01.2024 o 23:04, herbi napisał: Ale pięknie, szkoda że w tym sezonie tak mało słonecznych dni. Byłeś dziś na Wankowej ? Jesteś z moich stron … można by się spiknąć na jakieś wspólne nartowanie. Co myślisz ? Edytowane 1 Lutego przez KrzysiekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia 27 minut temu, KrzysiekK napisał: Byłeś dziś na Wankowej ? Jesteś z moich stron … można by się spiknąć na jakieś wspólne hartowanie. Co myślisz ? Wczoraj byłem z ekipą. Najczęściej jeździmy na Lawortę ale w tym sezonie przygotowanie tam trasy to jest parodia. Wańkowa jest lux tylko płasko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego 15 godzin temu, herbi napisał: Wczoraj byłem z ekipą. Najczęściej jeździmy na Lawortę ale w tym sezonie przygotowanie tam trasy to jest parodia. Wańkowa jest lux tylko płasko.. Na moją jazdę to w wankowej jest ok. Daj znać czasem jak będziecie tam wbijać. Chętnie dołączę jeśli mnie przyjmiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 1 Lutego Udostępnij Napisano 1 Lutego Godzinę temu, KrzysiekK napisał: Na moją jazdę to w wankowej jest ok. Daj znać czasem jak będziecie tam wbijać. Chętnie dołączę jeśli mnie przyjmiecie. Jasne, w Ustrzykach na weekend. Gromadzyń lub Laworta. Dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego Taki ośrodek w poblizu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Cześć Na biegówki, a raczej śladówki - ideał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 9 minut temu, Mitek napisał: Cześć Na biegówki, a raczej śladówki - ideał. Pozdro Temu służy .. a w lecie jest tor na rolki jak znalaz… dość szybko się jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego KrzysiekK, jutro będziemy na Wańkowej. Pewnie gdzieś od 9:30 dopiero bo dodatkowa ekipa jedzie. Moje foto wklejam 😉 Bedę miał stare czerwone Voelkl GS lub Czerwone Elany slalomki. Charakterystyczne kije co widać na zdjeciu. Rano rozgrzewka na głównej trasie, a poźniej orczyk i ćwiczenia. Na bank mnie poznasz 🙂 PZDR! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 Lutego Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 10 minut temu, herbi napisał: KrzysiekK, jutro będziemy na Wańkowej. Pewnie gdzieś od 9:30 dopiero bo dodatkowa ekipa jedzie. Moje foto wklejam 😉 Bedę miał stare czerwone Voelkl GS lub Czerwone Elany slalomki. Charakterystyczne kije co widać na zdjeciu. Rano rozgrzewka na głównej trasie, a poźniej orczyk i ćwiczenia. Na bank mnie poznasz 🙂 PZDR! Kurde leje mi się z nosa jak z .. nie będzie porównań … A w niedzielę jedziemy do @Adam ..DUCH na tydzień więc muszę się wykurować … odpuszczę sobie w ten weekend żeby nie przedobrzyć … dzięki za cynk. Wracamy w przyszły weekend i może jeszcze się uda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 3 Lutego Autor Udostępnij Napisano 3 Lutego 17 godzin temu, herbi napisał: KrzysiekK, jutro będziemy na Wańkowej. Pewnie gdzieś od 9:30 dopiero bo dodatkowa ekipa jedzie. Moje foto wklejam 😉 Bedę miał stare czerwone Voelkl GS lub Czerwone Elany slalomki. Charakterystyczne kije co widać na zdjeciu. Rano rozgrzewka na głównej trasie, a poźniej orczyk i ćwiczenia. Na bank mnie poznasz 🙂 PZDR! Życzę dobrego treningu. Pojeździj też na odsypach. Ileż można ten carving mordować 🤣 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego Czasem celowo jadę wieczorem gdy wiem że tłumy przez cały dzień się przewaliły i powiem Ci że jest często wyśmienita jazda. Mam już swoje lata i wytrzymać na nartach cały dzień to dla mnie utopia i bezsens a i tak wieczorem to żadna jazda by była. Ale przyjechać wieczorem na odsypy, gdy nogi nie są zmęczone …. Bezcenne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego W dniu 2.02.2024 o 17:47, KrzysiekK napisał: A w niedzielę jedziemy Znaczy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 4 Lutego Autor Udostępnij Napisano 4 Lutego (edytowane) Godzinę temu, Lexi napisał: Znaczy dzisiaj? Tak. Jedziemy na ferie narciarskie więc to będzie najcieplejszy tydzień lutego. Edytowane 4 Lutego przez KrzysiekK 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Udanych wakacji zatem życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 1 godzinę temu, KrzysiekK napisał: Tak. Jedziemy na ferie narciarskie więc to będzie najcieplejszy tydzień lutego. To się jeszcze okaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego 4 hours ago, KrzysiekK said: Tak. Jedziemy na ferie narciarskie więc to będzie najcieplejszy tydzień lutego. 😞 Jeśli istnieje korelacja pomiędzy Twoim wyjazdem i kiepskim warunkiem narciarskim, to bardzo bym Cię prosił o uprzedzanie o planowanym urlopie. Słabo mi się dziś jeździło, a tu cały tydzień taki zapowiadają... Życzę Ci zatem, żeby im się prognozy nie sprawdziły 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi