star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 24 minuty temu, Jan napisał: to chyba nawet bliżej masz do fajnego ośrodka na pograniczu czesko-niemieckim Grimson jest patriotom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 6 godzin temu, Marcos73 napisał: A byłeś? pozdro Nie byłem, ze względu na odległość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 5 godzin temu, star napisał: Grimson jest patriotom. Celownik liczy mnogiej...??? Błagam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 6 godzin temu, star napisał: Grimson jest patriotom. 6 godzin temu, star napisał: Popracuj nad masom. Mitek, proszę Cie. Star się zdobył na żart bez wstawki muzycznej, a Ty go krytykujesz. Tak źle i tak niedobrze 😉 pozdrawiam 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 7 godzin temu, star napisał: Grimson jest patriotom. jestem pewien że @grimson jest patryjotą naszej wspólnej europejskiej ojczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, Marcos73 napisał: wstawki muzycznej Klasycznie 😉 na rozluźnienie pośladków,…. w imieniu Jana ( Jan nie miej mi za złe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Victor napisał: mi Tobie nigdy - myślę że gdzieś kiedyś skrzyżują się jeszcze nasze ścieżki narciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 9 minut temu, Jan napisał: myślę że gdzieś kiedyś skrzyżują się jeszcze nasze ścieżki narciarskie Właśnie okazało się ze szkoła odwołana (gamoń z syna jak i z rodzica ) i żeby wykorzystać chwilę wyruszamy właśnie na halę do L…na 3 godzinne nartowanie ⛷️ jupi 🤪 pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Mitek, proszę Cie. Star się zdobył na żart bez wstawki muzycznej, a Ty go krytykujesz. Tak źle i tak niedobrze 😉 pozdrawiam Cześć Są ludzie, którzy co by nie zrobili u mnie będą mieli zawsze niedobrze. Lata pracy Marek.Obraz może poprawić tylko rzetelna informacja o pełnym sezonie we .... Francji, oczywiście. POzdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 (edytowane) 20 minut temu, Mitek napisał: Cześć Są ludzie, którzy co by nie zrobili u mnie będą mieli zawsze niedobrze. Lata pracy Marek.Obraz może poprawić tylko rzetelna informacja o pełnym sezonie we .... Francji, oczywiście. POzdro Cześć Mitek a ja trzeci sezon z rzędu do Francji jadę 😕🤔 przejebane 😱 Może wyzeruje to wyjazdem do Austrii 😜 Pozdro Ps Jeszcze kupiłem dwa dwudniowe karnety na Czantorię to chyba też się liczy . Chyba najlepsza oferta u nas 160 dukatów jest 👍 Edytowane 27 Listopada 2023 przez Mikoski 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, Mitek napisał: Celownik liczy mnogiej...??? Błagam. jaki patriota taki celownik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Kończyłem tamten sezon 9 maja w Czechach ten zacząłem 27 listopada w Polsce, skiturowo, c'est la vie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 17 godzin temu, Jan napisał: Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza? 44 km,50 minut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 13 minut temu, star napisał: Kończyłem tamten sezon 9 maja w Czechach ten zacząłem 27 listopada w Polsce, skiturowo, c'est la vie... Jak nie Francja to nie ma się czym chwalić 😉 pozdrawiam 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Jak nie Francja to nie ma się czym chwalić 😉 pozdrawiam jak nie francja? francja elegancja! czy frankonia sie klasyfikuje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 3 godziny temu, Mikoski napisał: a ja trzeci sezon z rzędu do Francji jadę a z jakich powodów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 12 minut temu, Jan napisał: a z jakich powodów ? Bo jest doskonałym narciarzem. pozdro 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, Jan napisał: a z jakich powodów ? to musi być miłość... francuska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 "ten wyższy" Józek Szot prawdopodobnie 🙂 - świetny instruktor, doskonały telemarkowiec potrafiący się tym doskonale bawić i jeździć z jajem - oby ogarnął szybko Instruktowa Wykładowcę .. Piotr .. a kto jeszcze to nie wiem. Zupełnie zgaduję ale w kurtach Demo Telemark to za dużo osób nie jeździ. Można zerknąć na obecny Informator SITN - dostępny on-line na stronie SITN - o telemarku w tym roku nawet sporo a i można poznać kto co w Demo Team i tak dalej. Dalej nie komentuję. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 6 minut temu, Marxx74xxx napisał: "ten wyższy" Józek Szot prawdopodobnie 🙂 - świetny instruktor, doskonały telemarkowiec potrafiący się tym doskonale bawić i jeździć z jajem - oby ogarnął szybko Instruktowa Wykładowcę .. Piotr .. a kto jeszcze to nie wiem. Zupełnie zgaduję ale w kurtach Demo Telemark to za dużo osób nie jeździ. Można zerknąć na obecny Informator SITN - dostępny on-line na stronie SITN - o telemarku w tym roku nawet sporo a i można poznać kto co w Demo Team i tak dalej. Dalej nie komentuję. M. Cze Tylko te 2 osoby miały kurtki Demo Team, dziewczyna chyba była instruktorką narciarstwa, a z nimi szlifowała telemark, a ta czwarta osoba, też nieźle jeździła, ale po "cywilnemu" zupełnie była. Jakieś dzieciaki też w takim sprzęcie jeździły po stoku. Być może tego cywila dzieci. Ten wysoki facet z Demo cały czas uśmiechnięty, zresztą p. Piotr także. Frajdę mieli z tego fragmentu stoku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Super, że jakieś dzieciaki latały tele ! Mam nadzieję, że wstawią je szybko na NTN bo "kacze dzioby" odchodzą do przeszłości. A jak było "wysoki z uśmiechem" to Józek na 90% 🙂 M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 18 godzin temu, Marcos73 napisał: 2h mniej więcej, a Tobie na halę w NL? To chyba to samo, nieprawdaż? pozdrawiam No proszę cię, jakoś wydawało mi się, że w godzinę zajechaliśmy, ale oczka zamykałem na zakrętach. 5 godzin temu, Mikoski napisał: Cześć Mitek a ja trzeci sezon z rzędu do Francji jadę 😕🤔 przejebane 😱 Może wyzeruje to wyjazdem do Austrii 😜 Pozdro Ps Jeszcze kupiłem dwa dwudniowe karnety na Czantorię to chyba też się liczy . Chyba najlepsza oferta u nas 160 dukatów jest 👍 Nie dość, że jeździ to jeszcze innych wyciąga, na szczęście będę pierwszy raz i odhańbię się innymi lokalizacjami. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, Chertan napisał: No proszę cię, jakoś wydawało mi się, że w godzinę zajechaliśmy, ale oczka zamykałem na zakrętach Bo mdlałeś po drodze 😉 dlatego tak krótko było, a raczej Ci się wydawało ze było krótko. pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Teraz, Marcos73 napisał: Bo mdlałeś po drodze 😉 dlatego tak krótko było, a raczej Ci się wydawało ze było krótko. pozdrawiam Może być, siła odśrodkowa wyciskała krew z mózgu to i mogło zemdlić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 23 godziny temu, KrzysiekK napisał: Chociaż równoległości goleni szanownego Taty jeszcze nie osiągnął i zdarz się A-frame. Cze Tutaj dziwne rzeczy, Maks tak wąsko prowadzi narty, że A-frame jest chyba niemożliwe. Narzekał, że bardzo wolno narty jadą, a i też pierwszy raz na nowych był, znacznie dłuższe niż poprzednie (a teraz 2x był na obozie w starych), bo pominęliśmy etap pośredni. Spora różnica, bo w SL 12 cm w długości to dużo, a promień jak w praktycznie dla dorosłych. Pod koniec już mówił że ok, było nieco szybciej, ale to zasługa adaptacji jak i słoneczka, które nieco przytopiło śnieg. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi