Jan Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Teraz, Jan napisał: Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza? Jedziemy z okolic Krosna. Jak jest idealnie na drodze to niecałe 2h30m a jak są utrudnienia to 3h. Dość daleko ale do przeżycia jak się to dobrze ogarnie. Mimo wszystko czekam aż się w końcu otworzy https://bieszczad.ski/ Tam jadę 1h15m. Light. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Godzinę temu, Jan napisał: Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza? 1 godzina 5 minut. 78 km 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 47 minut temu, labas napisał: 78 km to ja mam 1300 - tyle samo co do Andory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 9 minut temu, Jan napisał: to ja mam 1300 - tyle samo co do Andory To wbijaj do Tylicza, wyjdzie taniej 😄 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 5 godzin temu, lski napisał: Można było przypuszczać,ale skąd Ty to wiesz na odległość? Cześć Bo Piotrek jest stamtąd i wiem od niego, że miał być tylko w ogóle nie skojarzyłem faktów, że Wy też - zwykły ze mnie baran! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Cześć Pamiętajcie Panowie, że prawdziwi narciarze, a zwłaszcza narciarki, jeżdżą wyłącznie do Francji. 😉 Pozdro 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Pamiętajcie Panowie, że prawdziwi narciarze, a zwłaszcza narciarki, jeżdżą wyłącznie do Francji. 😉 Pozdro Słyszałem opinię,że jeżdżą tylko na halę w Dubaju... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, lski napisał: Słyszałem opinię,że jeżdżą tylko na halę w Dubaju... Wiesz --- to w lecie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Są tacy co tylko Szwajcaria... Bałtowska. Nie samym Dubajem żyje człowiek. PS już czekałem az Jan napisze, ze bliżej do Francji;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 4 godziny temu, Jan napisał: Tak z ciekawości zapytam : ile czasy zajmuje Wam dojazd do Tylicza? 2h mniej więcej, a Tobie na halę w NL? To chyba to samo, nieprawdaż? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Cze btw to ja mam 140km, chyba najdalej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 16 minut temu, Marcos73 napisał: Cze btw to ja mam 140km, chyba najdalej. pozdro Cześć No i co z tego? A ile masz do Francji? Jeździsz do Francji? Prawdziwi narciarze jeżdżą do Francji a nie tułają się po jakiejś Małopolsce, ogarnij się. Pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 22 minuty temu, Marcos73 napisał: Cze btw to ja mam 140km, chyba najdalej. pozdro Ja mam marne 527km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, grimson napisał: Ja mam marne 527km w jedną stronę. Ale do Francji masz bliżej więc jesteś lepszym narciarzem. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: Ale do Francji masz bliżej więc jesteś lepszym narciarzem. Pozdro Do Les 2 Alpes patrzy 1564km w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Jan,ma halę w Neuss z tego co pamiętam zresztą z północnej Nadrenii do NL to też rzut beretem , a najbliższy ON w Winterberg w którym już się zrobiło biało 💪 ….mój syn wczoraj kręcił tematem-tata kiedy do Niemiec na narty 🤦♂️ (ode mnie jedynie 320km czyli 3,5 h ) ale co się nie zrobi dla pociechy ?! …Trzeba będzie wstawać rano i jeździć co którąś środę …jeżeli warun oczywiście pozwoli 😉 Cieszcie się bo zimę z tego co widzę macie piękną a km w Waszych wygodnych furmankach 🤣 są nieistotne . Pozdro i udanego sezonu !!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 23 minuty temu, grimson napisał: Ja mam marne 527km w jedną stronę. A byłeś? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 (edytowane) 30 minut temu, Victor napisał: Jan,ma halę w Neuss z tego co pamiętam zresztą z północnej Nadrenii do NL to też rzut beretem , a najbliższy ON w Winterberg w którym już się zrobiło biało 💪 ….mój syn wczoraj kręcił tematem-tata kiedy do Niemiec na narty 🤦♂️ (ode mnie jedynie 320km czyli 3,5 h ) ale co się nie zrobi dla pociechy ?! …Trzeba będzie wstawać rano i jeździć co którąś środę …jeżeli warun oczywiście pozwoli 😉 Cieszcie się bo zimę z tego co widzę macie piękną a km w Waszych wygodnych furmankach 🤣 są nieistotne . Pozdro i udanego sezonu !!! Prawdziwi narciarze jeżdżą tylko we Francji. Jakie Niemcy Victor...? Pozdro PS... No chyba, że Szwajcaria ale max. 30 km od granicy z Francją. Rozumiesz, chodzi o prestiż. 😉 Edytowane 26 Listopada 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Prawdziwi narciarze jeżdżą do Francji a nie tułają się po jakiejś Małopolsce, ogarnij się. Sorry, nie byłem FR, ale raz chciałem pojechać, ale to się nie liczy😉. Za cienki jestem. Życie pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Panowie, panowie 😉 Francja jest piękna a nie tylko bondziorno i curva 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 1 godzinę temu, Victor napisał: Panowie, panowie 😉 Francja jest piękna a nie tylko bondziorno i curva 🤪 Na tym forum nie musisz nikogo przekonywać jako że setki użytkowników od wielu lat biorą udział w masowych imprezach organizowanych przez kol. @Szabir a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 3 godziny temu, grimson napisał: Ja mam marne 527km w jedną stronę. to chyba nawet bliżej masz do fajnego ośrodka na pograniczu czesko-niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 3 godziny temu, Marcos73 napisał: A byłeś? pozdro Ja byłem, tylko nart qurła zapomniałem zabrać... liczy się? Myśle, że mnie to narciarsko uformowało;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Sorry, nie byłem FR, ale raz chciałem pojechać, ale to się nie liczy😉. Za cienki jestem. Życie pozdro. Popracuj nad masom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi