Gregory Napisano 14 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2022 (edytowane) Witajcie, w tym sezonie Stoeckli wypuscil nowe modele nart miedzy innymi AX Montero. ja od poczatku mialem wszystkie wcielenia AXów, w chwili obecnej mam model 2022, czy ktoś testował nowy model Montero AX ? teoretycznie troche zmienila sie geometria. Czy ktoś z Was juz testował , jakie wrazenia itp itd. Bo zastanawiam sie czy sprzedawac moje aktualne czy jednak pozostawic Dzieki Edytowane 14 Listopada 2022 przez Gregory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubaJ Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Miałem Laser AX z 2020 roku i myślałem, że jest super. Do momentu zakupu Montero, to jest Liga Mistrzów. Są znacznie bardziej komfortowe, tak jakbyś miał pneumatyczne zawieszenie w samochodzie, te narty płyną niezależnie od warunków. Jak masz kasę, to kupuj. Ja kupiłem za długie 178cm i szukam wymiany na rozmiar 173 cm. Może ktoś jest zainteresowany wymianą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi