Mitek Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Cześć Ale dwuwiersz piękny wyszedł Michale. A u nas 13 stopni i pełnia wiosny. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca To wczoraj.... dzisiaj już tylko mokro. Tu już też wiosennie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca U mnie wczoraj i słońce i śnieg i wszystko co pomiędzy.. … 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca Cześć Co za człowiek! Zabrał biedną dziewczynę gdzieś na jakieś uroczysko i zostawił na brzozie a jak wiadomo brzozy ściągają samoloty.... Pozdrowienia dla Ewuni oczywiście też! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Marca Udostępnij Napisano 25 Marca 13 minut temu, Mitek napisał: a jak wiadomo brzozy ściągają samoloty.... Tam tyle tych powalonych brzózek że chyba cały 36 Pułk Specjalny tam lądował (nota bene służyłem kiedyś w nim 🙂 ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Rekreacyjnie z żoną. @Mitek poznajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia Cześć Hehe to byliście praktycznie u mnie pod domem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 7 Kwietnia Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 40 minut temu, Mitek napisał: Cześć Hehe to byliście praktycznie u mnie pod domem... Pozdro No prawie, do ciebie to jeszcze ze 300 metrów 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia Drugi dzień Swiąt w okolicy Raciborza. Procesja konna. Koni roboczych już pewnie nie ma w okolicy lecz tradycja pozostała... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia (edytowane) Coraz mniej chce mi się fotki pstrykać... szczególnie z roweru. Łąka jest wyjątkiem. Tym razem w mniszkach- 2 tygodnie za szybko... 😉 Edytowane 14 Kwietnia przez mig 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 28 Kwietnia Udostępnij Napisano 28 Kwietnia A to taka migawka jelonkowa. Koło domu sąsiadki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia (edytowane) Nikodem jeździ już z nami ,więc nawet nie ściągam z dachu bagażnika na rowery. Majówka wzdłuż Soły i wokół jeziora Żywieckiego. Bardzo przyjemne trasy na wyjazdy z 5 latkiem Edytowane 30 Kwietnia przez bubol.T 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 30 Kwietnia Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 15 godzin temu, bubol.T napisał: Nikodem jeździ już z nami ,więc nawet nie ściągam z dachu bagażnika na rowery. Majówka wzdłuż Soły i wokół jeziora Żywieckiego. Bardzo przyjemne trasy na wyjazdy z 5 latkiem A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja (edytowane) 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Cześć Kup sobie terenowe rolki Krzychu to nie będziesz chciał asfaltować całego świata. Mnie się też po asfalcie lepiej jedzie, zapewniam, a i średnie ponad 30 robią robotę ale tam gdzie go nie ma - niech go nie będzie. Pozdro Edytowane 1 Maja przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja 9 godzin temu, KrzysiekK napisał: A jak oceniasz ten teren pod rolki? Jaki asfalt? Dużo przewyższeń i zjazdów czy raczej płasko? Raczej płasko, ale czy na rolki się nadaje to nie wiem, bo nie jeżdżę. Odcinki w Żywcu wzdłuż Soły raczej tak ,bo jest asfalt. Dalej jest kostka więc raczej słabo ,a od baru źródełko w stronę jeziora już droga szutrowa,więc tylko rolki terenowe wchodzą w grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 Maja Udostępnij Napisano 1 Maja 3 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Kup sobie terenowe rolki Krzychu to nie będziesz chciał asfaltować całego świata. Mnie się też po asfalcie lepiej jedzie, zapewniam, a i średnie ponad 30 robią robotę ale tam gdzie go nie ma - niech go nie będzie. Pozdro Mitku, ja jestem wiejski chłopak i od asfaltowania całego świata daleko jestem a o rolkach terenowych pomyśleć warto. Pasowało by obejrzeć jak to w praktyce się sprawuje bo tereny mamy różne i na pewno nie każdy się nadaje. U mnie kółka trzy, dość duże, więc chropowatości się nie boję ale jak już jest trasa rolkowo narciarska to jakość asfaltu, gdy gładki, ma znaczenie i jest przyjemnej. Gdzie nie ma asfaltu a bardzo potrzebny to lepiej niech będzie chociaż na rowerze zdecydowanie wolę ubite gliniane podłoża dróżek w lesie. 🙂 Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja (edytowane) Dzień Dobry. Edytowane 2 Maja przez kordiankw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubeckim Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja O Kaimóweczka 🙂 W sobotę może będzie latanie na Skrzycznem. Jak chcesz z bliska pooglądać sobie dużo glajtów, to zapraszam 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja Cześć Na Kaimówce jeździłem dwa razy w życiu i były to dwa razy kiedy jeździłem jedyne w życiu slalomy. Bardzo fajne przeżycie. Tylko, że... była to nieco inna Kaimóweczka bo minęło jakieś 30 może więcej lat... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 41 minut temu, lubeckim napisał: O Kaimóweczka 🙂 W sobotę może będzie latanie na Skrzycznem. Jak chcesz z bliska pooglądać sobie dużo glajtów, to zapraszam 🙂 Na glajtach nie latałem, ale kilkaset skoków udało się wykonać, ale to już trochę czasu upłynęło. A glajty widzę z balkonu 😀. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 25 minut temu, Mitek napisał: Cześć Na Kaimówce jeździłem dwa razy w życiu i były to dwa razy kiedy jeździłem jedyne w życiu slalomy. Bardzo fajne przeżycie. Tylko, że... była to nieco inna Kaimóweczka bo minęło jakieś 30 może więcej lat... Pozdro Ale w jakim sensie się zmieniła? Bo tam od lat wygląda tak samo. Spychacz tam raczej nie zawitał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 2 godziny temu, kordiankw napisał: Dzień Dobry. A dzień dobry 😎 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 1 godzinę temu, kordiankw napisał: Ale w jakim sensie się zmieniła? Bo tam od lat wygląda tak samo. Spychacz tam raczej nie zawitał. Cześć No zielona jest. Jak ja jeździłem to była biała z odcieniem niebiesko-szarego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 2 Maja Udostępnij Napisano 2 Maja 55 minut temu, Mitek napisał: Cześć No zielona jest. Jak ja jeździłem to była biała z odcieniem niebiesko-szarego. Pozdro Od pamiętnej tragedii, rzadko była biała i tylko na długości krótszego talerzyka. Co najwyżej przez kilka dni od naśnieżenia, a za chwilę odwilż i wszystko spływało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Maja Udostępnij Napisano 3 Maja Dzień Dobry, 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi