kordiankw Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 3 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Nie no Witold daj słowo honoru bo nie wierzę... Pozdro Jechałem autem, to nie mogłem zatrzymać się żeby zrobić zdjęcie. Słowo, nie ściemniam 🙂 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 2 minuty temu, Lexi napisał: Samochodu?...ba, nas nawet na rower nie stać .. wszystkie pieniądze wysyłamy do Torunia bo tam bieda - tata mówił. Jak do Torunia to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 1 minutę temu, Mitek napisał: Jak do Torunia to spoko. nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 20 minut temu, Lexi napisał: nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 25 minut temu, Lexi napisał: nooo....Marka kasę za sprzedane narty też wysłałem, @Marcos73 na pewno sie ucieszy... No i mówiły jaskółki, że piwo belgijskie mamy do spółki. Aktualne jeszcze? Czy tez poszło? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Kto rano wstaje ( rano tz 6:45) ;-)) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 4 godziny temu, Marcos73 napisał: Aktualne jeszcze? Czy tez poszło? ..no ten...co bede Ci zostawiał, kiepskie było szkoda zachodu. 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 Teraz, Lexi napisał: ..no ten...co bede Ci zostawiał, kiepskie było szkoda zachodu. 🙂 Czyli do Ciebie to tak de facto to już nie mam po co jechać? pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 7 minut temu, Marcos73 napisał: Czyli do Ciebie to tak de facto to już nie mam po co jechać? pozdrawiam Wpadnij..coś wymyślimy 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 5 godzin temu, Lexi napisał: Samochodu?...ba, nas nawet na rower nie stać .. wszystkie pieniądze wysyłamy do Torunia bo tam bieda - tata mówił. Toż Marek twierdził, że przepiłeś, wiec coś nie teges... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 22 minuty temu, Chertan napisał: Toż Marek twierdził, że przepiłeś, wiec coś nie teges... Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 5 minut temu, Lexi napisał: Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. A co, w czopkach stosujesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 52 minuty temu, Chertan napisał: A co, w czopkach stosujesz? .. takie na receptę....musimy o tym Pioter podyskutować.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 20 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 23 minuty temu, Lexi napisał: .. takie na receptę....musimy o tym Pioter podyskutować.. 😉 Bylebyś brudzia nie chciał pić 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2023 3 godziny temu, Lexi napisał: Fantazjuje..w życiu nie miałem alkoholu w ustach.. Bosz.... z kim ja się zadaję.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 16 godzin temu, mig napisał: Bosz.... z kim ja się zadaję.... Jak tak czasem patrzę, to niektórzy leją prosto do przełyku, więc może podchodzi pod tę kategorię, oprócz czopków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2023 5 godzin temu, Chertan napisał: Jak tak czasem patrzę, to niektórzy leją prosto do przełyku, więc może podchodzi pod tę kategorię, oprócz czopków. Wiesz Pioter....czopki strasznie do zębów wchodzą.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 22 godziny temu, Lexi napisał: Wiesz Pioter....czopki strasznie do zębów wchodzą.. A to żeś mię zaskoczył, zawsze je postrzegałem jako śliskie i rozpływające się. Z czego masz te czopki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Wystrugane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 1 godzinę temu, Chertan napisał: ....Z czego masz te czopki? Z apteki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2023 W dniu 20.11.2023 o 19:31, mig napisał: Bosz.... z kim ja się zadaję.... Jak nie pije to pewno… nie pije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 (edytowane) Popołudniowy spacer na Jałowiec . Tym razem bez widoków na Babią czy Pilsko ale wbrew temu co w prognozach mróz tylko 4~6 i niewielki wiatr wiec fajnie. Zima bajkowa... No i ta chatka ...na wiosnę nie zwróciłem uwagi jaka jest "wypasiona" .. jest i apteczka i ogień i nowe drzwi i dach wyremontowany a nawet księga gości - SZACUN Panowie. .....lokalny Janosik Edytowane 27 Listopada 2023 przez Lexi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Godzinę temu, Lexi napisał: Popołudniowy spacer na Jałowiec . Tym razem bez widoków na Babią czy Pilsko ale wbrew temu co w prognozach mróz tylko 4~6 i niewielki wiatr wiec fajnie. Zima bajkowa... No i ta chatka ...na wiosnę nie zwróciłem uwagi jaka jest "wypasiona" .. jest i apteczka i ogień i nowe drzwi i dach wyremontowany a nawet księga gości - SZACUN Panowie. .....lokalny Janosik W końcu poszedłeś z Ewa topór zakopać? Ciche dni należą już do przeszłości? Ewa wróciła z wyprawy?????? Kolor siekierki nie daje 100% pewności. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 2 godziny temu, Marcos73 napisał: W końcu poszedłeś z Ewa topór zakopać? Ciche dni należą już do przeszłości? Ewa wróciła z wyprawy?????? Kolor siekierki nie daje 100% pewności. pozdrawiam Na taką ekspedycje zawsze zabieram niezbędne narzędzia - siekierkę, imadło, łatki do dętek, ściągacz do łożysk, przetykacz do zlewów....... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Marca Autor Udostępnij Napisano 25 Marca Na Soszowie koło schroniska nieco zimy..... ale na nartach nie pojeździmy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi