Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Stoję przed wyborem nart. W tamtym roku jeździłem na X7 WB i było bardzo fajnie. Teraz narty będzie inna osoba użytkowała. Więc chciałbym coś kupić bardzo podobnego. ( x7 zostaje w rodzinnie ) Myślałem o zakupie Salomona S Force 76 Ti lub Atomic X9WB. Mieliście może okazje jeździć na ww. nartach i coś napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Godzinę temu, Martinez napisał: Stoję przed wyborem nart. W tamtym roku jeździłem na X7 WB i było bardzo fajnie. Teraz narty będzie inna osoba użytkowała. Więc chciałbym coś kupić bardzo podobnego. ( x7 zostaje w rodzinnie ) Myślałem o zakupie Salomona S Force 76 Ti lub Atomic X9WB. Mieliście może okazje jeździć na ww. nartach i coś napisać ? Ładnie wyglada https://nartykrakow.pl/product-pol-15331-NARTY-ATOMIC-REDSTER-X9-WB-REVO-S-Atomic-X12-GW-2022.html salomony pewno podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) Ja akurat myślałem o X9 WB z servotcec. Model 2021/22 Salomona mam nowego i mogę odebrać osobiście Atomica po testach..I niestety kupno przez internet X9 WB. W sklepie gdzie kupowałem X7 WB, nie bardzo mi doradzali X9 WB stwierdzono, że to narta "nijaka" Ale inne opinie są jak najbardziej ok. Edytowane 10 Listopada 2022 przez Martinez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 54 minuty temu, star napisał: Ładnie wyglada https://nartykrakow.pl/product-pol-15331-NARTY-ATOMIC-REDSTER-X9-WB-REVO-S-Atomic-X12-GW-2022.html salomony pewno podobne. Hmmmm..... za tą cena to kupisz nowe komórki a jak poszukasz to 2 pary... ale bez servotec (łoj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Ja myślę że te serwo jest kluczem sukcesu - nie gniewaj się ale nie mogłem się powstrzymać. A tak na poważnie skoro x7 WB ci pasuje to może x9 bez WB???? lub g 9??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 40 minut temu, mig napisał: Hmmmm..... za tą cena to kupisz nowe komórki a jak poszukasz to 2 pary... ale bez servotec (łoj) Cena to 1950 zł chodzi mi o ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Cześć Jeżeli X9, to sprzed dwóch lat. Później już tę nartę zniszczyli. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 11 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Ja myślę że te serwo jest kluczem sukcesu - nie gniewaj się ale nie mogłem się powstrzymać. A tak na poważnie skoro x7 WB ci pasuje to może x9 bez WB???? lub g 9??? Ale ja się nie gniewam 🙂 X9 raczej chyba nie dla mnie. Mam 47 wiosen więc w coś spokojniejszego celuje. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 15 minut temu, Martinez napisał: Ale ja się nie gniewam 🙂 X9 raczej chyba nie dla mnie. Mam 47 wiosen więc w coś spokojniejszego celuje. Przepraszam bardzo mam tyle samo wiosen i jakoś mi nie przeszkadzają i nie uważam żeby były jakieś narowiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 to ja też przeproszę, mam od Was 16 lat więcej i aktualnie na sezon czekają narty konkretniejsze jak X9 😄 A są na forum jeszcze starsi i sporo starsi i też nie na snopku siana będą jeździć, nieprawdaż? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Ale ja wiem, że wiek nie jest problemem 🙂 Bardziej patrzę na swoje umiejętności i ogólne zastosowanie nart na wyjazdy można powiedzieć rodzinno/przyjacielskie. Rano trochę jeżdzę z swoim 14 letnim synem a potem to już rodzinka pl 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 44 minuty temu, Martinez napisał: Ale ja się nie gniewam 🙂 X9 raczej chyba nie dla mnie. Mam 47 wiosen więc w coś spokojniejszego celuje. Weź nie rozśmieszaj mnie młody byczku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 25 minut temu, Kaem napisał: to ja też przeproszę, mam od Was 16 lat więcej i aktualnie na sezon czekają narty konkretniejsze jak X9 😄 A są na forum jeszcze starsi i sporo starsi i też nie na snopku siana będą jeździć, nieprawdaż? Miałem coś napisać ale już nie napiszę....ten post chyba kończy dyskusję.🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 1 godzinę temu, mig napisał: Hmmmm..... za tą cena to kupisz nowe komórki a jak poszukasz to 2 pary... ale bez servotec (łoj) On pewno trzyma narty w garażu nie w komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) 19 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Miałem coś napisać ale już nie napiszę....ten post chyba kończy dyskusję.🙂 Widzę pokusę aby z turysty zrobić sportowca. A do nart sportowych jednak trzeba odrobine więcej dynamiki, no i trochę jednak poskrecac. Edytowane 10 Listopada 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Na X9 raczej namówić się nie dam 🙂 Jak X9 WB będzie w dobrym stanie to pewnie poczynię zakup. Ale nie wykluczam Salomona 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 2 minuty temu, star napisał: Widzę pokusę aby z turysty zrobić sportowca. A do nart sportowych jednak trzeba odrobine więcej dynamiki, no i trochę jednak podkręcać. Starr, no nie gadaj że x9 nawet WB że to lelawa deska, co prawda nieco szersza ale jakieś tam ma geny race. No sama jeździć nie będzie. Kolega podrośnie to kupi zwykłą, normalną, szczupłą X9, się przekona że wąska w pasie dobrze ……… jedzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 52 minuty temu, Marcos73 napisał: Starr, no nie gadaj że x9 nawet WB że to lelawa deska, co prawda nieco szersza ale jakieś tam ma geny race. No sama jeździć nie będzie. Kolega podrośnie to kupi zwykłą, normalną, szczupłą X9, się przekona że wąska w pasie dobrze ……… jedzie. pozdrawiam Jedzie jak się kręci, jak wiekszosc na płaskiej po odsypach to po co? Nie gadam. Uważam, ze wb dla tych co nie kręcą to dobry trop, czy typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Godzinę temu, Martinez napisał: Na X9 raczej namówić się nie dam 🙂 Jak X9 WB będzie w dobrym stanie to pewnie poczynię zakup. Ale nie wykluczam Salomona 😉 Rozumiem.....wskaż proszę różnicę pomiędzy WB a bez WB??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Godzinę temu, Marcos73 napisał: wąska w pasie dobrze ……… jedzie. Wąska w pasie, dobrze pcha się 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez Napisano 10 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 5 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Rozumiem.....wskaż proszę różnicę pomiędzy WB a bez WB??? Odpowiem trochę inaczej. Dlaczego WB ? Jeździłem na X7 potem Vantage 79 Ti i ostatnio X7 WB i na tych nartach jeździło mi się najlepiej. Oczywiście to moje subiektywne odczucie. Dlatego myślę o X9 WB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) 10 minut temu, grimson napisał: Wąska w pasie, dobrze pcha się 😁 To nie ten portal. Szybka zmiana krawedzi dla sportowców. Edytowane 10 Listopada 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 (edytowane) 9 godzin temu, star napisał: To nie ten portal. Szybka zmiana krawedzi dla sportowców. Mnie jakoś sportowa narta nie przeszkadza jeździć byle jak... Edytowane 11 Listopada 2022 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 45 minut temu, Martinez napisał: Odpowiem trochę inaczej. Dlaczego WB ? Jeździłem na X7 potem Vantage 79 Ti i ostatnio X7 WB i na tych nartach jeździło mi się najlepiej. Oczywiście to moje subiektywne odczucie. Dlatego myślę o X9 WB. Hej Martinez, jeździsz już jak tych troje na filmie (tak od 2:10)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 10 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2022 Ja tak trochę odniosę się do tytułu wątku, Salomon czy Atomic ? Pytanie trochę bez sensu, to przecież jedna i ta sama firma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi