Bruner79 Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Sprzedam swój komplecik head. Rozmiar L. Na osobę 175-185. Jako ze barczysty chłopaczyna jestem z udkami nie mieszczę się w niego tak jakbym chciał 😁 oddychalnosc 20k/20k. Użyty 2 x 2h. Jest jak nowy. 899 polskich cebulionow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 2 godziny temu, Bruner79 napisał: Sprzedam swój komplecik head. Rozmiar L. Na osobę 175-185. Jako ze barczysty chłopaczyna jestem z udkami nie mieszczę się w niego tak jakbym chciał 😁 oddychalnosc 20k/20k. Użyty 2 x 2h. Jest jak nowy. 899 polskich cebulionow. jezusie a co to za szmatex ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 6 minut temu, Jan napisał: jezusie a co to za szmatex ? Janie Bardzo porządna odzież, aczkolwiek kolorystyka dyskusyjna 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 9 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 36 minut temu, Jan napisał: jezusie a co to za szmatex ? Sprecyzuj szmatex? 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 To się patchwork nazywa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 Mi podoba się kolorystycznie, trzeba mieć odrobinę dystansu do siebie. Niestety L dla mnie "nieco" przymała, zwykle góra XXL. Jak pojedziesz fajnie technicznie w tym stroju, to wszyscy będą zwracać uwagę tylko na Ciebie. Zbyszek @lski ma taką fajną gumę w kolorach tęczy, strój pasowałby idealnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi