Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Tylicką nowość miałem okazję testować wraz z gospodarzami obiektu w ramach sprawdzania czy profil "gra" jeszcze w pandemicznym sezonie .. coś tam było jeszcze później poprawione ale wrażenia pozytywne. O śnieżenie się nie martwię- Bartek zrobi wszystko co się da i jak zawsze na początku sezonu odskoczy sąsiadom bliższym i dalszym. Nie pamiętam który to był grudzień ale zdarzyło się ze Krynickie szkółki przyjeżdżały prosząc o możliwośc prowadzenia zajęć na jedynym w okolicy działającym stoku ... M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 1 godzinę temu, Marxx74x napisał: Tylicką nowość miałem okazję testować wraz z gospodarzami obiektu w ramach sprawdzania czy profil "gra" jeszcze w pandemicznym sezonie .. coś tam było jeszcze później poprawione ale wrażenia pozytywne. O śnieżenie się nie martwię- Bartek zrobi wszystko co się da i jak zawsze na początku sezonu odskoczy sąsiadom bliższym i dalszym. Nie pamiętam który to był grudzień ale zdarzyło się ze Krynickie szkółki przyjeżdżały prosząc o możliwośc prowadzenia zajęć na jedynym w okolicy działającym stoku ... M. Cześć Mam nadzieję, że stary parking pozostanie i schody będą analogowe jak w zeszłym sezonie - mają zaletę, wszyscy na nie narzekają, co rokuje pusty parking. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Aleś pojechał, przy całej sympatii dla Tylickich górek. Pozdro Mitek A tam, pojechał, a widziałeś nową mapkę? Widziałeś ile jest tam tras? pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Cześć No wiesz... tras to tam może i jest bardzo dużo, z tej strony drzewa, z tamtej albo z tamtą lampą wykonujesz skręt itd. Natomiast MASYW - ja jak zobaczyłem to słowo to od razu przed oczami mam K2. POzdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 13 minut temu, Marcos73 napisał: Mitek A tam, pojechał, a widziałeś nową mapkę? Widziałeś ile jest tam tras? pozdrawiam 🙂 🙂 🙂 .. ilość tras na polskich stokach to temat sam w sobie zabawny 🙂 ... a mojej Golgoty Tylickiej - w zasadzie drugiej, bo proboszcz też golgotę ogarnął i musiał ściągać ekspertów, żeby katastrofą budowlaną się nie skończyło 🙂 - mam nadzieję nikt nie ruszy .. schody to schody .. fajne są i basta 🙂 M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 @Mitek - jakby nawet Bartek tam wymalował 25 tras to mało mnie to obchodzi .. wiem, że będzie : - 0 minerałów - życzliwa obsługa - stok przygotowany tak dobrze jak to wykonywalne a na pewno lepiej niż cała okolica ogarnie - ogarnę wszystkie tematy, które mnie interesują : od zamkniętego fragmentu stoku, przez nakarmienie dzieciaków po Szeklę podróżującą krzesłem .. plus sporo innych drobiazgów .. a wszystko to w super atmosferze współpracy pomiędzy stokiem a klubem. I na te kilka dni, które spędzamy tam w sezonie nie przeszkadza mi, że górka jest jaka jest. Określoną robotę zrobię tam dużo lepiej niż w innych stacjach. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 26 minut temu, Marcos73 napisał: Cześć Mam nadzieję, że stary parking pozostanie i schody będą analogowe jak w zeszłym sezonie - mają zaletę, wszyscy na nie narzekają, co rokuje pusty parking. pozdrawiam I wychodzisz na górę ... Cardio masz za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 19 minut temu, Mitek napisał: Cześć No wiesz... tras to tam może i jest bardzo dużo, z tej strony drzewa, z tamtej albo z tamtą lampą wykonujesz skręt itd. Natomiast MASYW - ja jak zobaczyłem to słowo to od razu przed oczami mam K2. POzdro Mitek Wiesz dobrze że to z premedytacją było, Jan się chyba troszkę nabijał, a my Polacy nie gęsi i swoje masywy mamy 😉 pozdrawiam ps. Takie przez małe m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 11 minut temu, KrzysiekK napisał: I wychodzisz na górę ... Cardio masz za sobą. Cze Zawsze przebieram się w knajpce, dojście komfortowe, kawkę strzelę przy ubieraniu się, pogadam z dziewczynami zza baru, plecaki pod kominek i można szaleć na trasach cały dzionek 🙂 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Teraz, Marcos73 napisał: Cze Zawsze przebieram się w knajpce, dojście komfortowe, kawkę strzelę przy ubieraniu się, pogadam z dziewczynami zza baru, plecaki pod kominek i można szaleć na trasach cały dzionek 🙂 pozdrawiam No to ja niestety z dziewczynami dopiero w przewie pogadam .. rozumiem już teraz, dlaczego zajęte 😄 .... M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 21 minut temu, Marxx74x napisał: @Mitek - jakby nawet Bartek tam wymalował 25 tras to mało mnie to obchodzi .. wiem, że będzie : - 0 minerałów - życzliwa obsługa - stok przygotowany tak dobrze jak to wykonywalne a na pewno lepiej niż cała okolica ogarnie - ogarnę wszystkie tematy, które mnie interesują : od zamkniętego fragmentu stoku, przez nakarmienie dzieciaków po Szeklę podróżującą krzesłem .. plus sporo innych drobiazgów .. a wszystko to w super atmosferze współpracy pomiędzy stokiem a klubem. I na te kilka dni, które spędzamy tam w sezonie nie przeszkadza mi, że górka jest jaka jest. Określoną robotę zrobię tam dużo lepiej niż w innych stacjach. M. Cześć Mój ulubiony ośrodek to Czarny Groń - mówi Ci to coś . 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Nie byłem, nie wiem, nie oceniam, nie mam zdania ... M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 9 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Zawsze przebieram się w knajpce, dojście komfortowe, kawkę strzelę przy ubieraniu się, pogadam z dziewczynami zza baru, plecaki pod kominek i można szaleć na trasach cały dzionek 🙂 pozdrawiam Ja do góry też idę w cywilbutach ale rzeczy zostawiam pod ławkami w wypożyczalni. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 2 minuty temu, KrzysiekK napisał: Ja do góry też idę w cywilbutach ale rzeczy zostawiam pod ławkami w wypożyczalni. 🙂 Bo nie masz takiej bajerki jak ja 🙂 pozdrawiam ps. Może się tam kiedyś spotkamy, to Ci pokażę jak to się robi w Chicago, tzn. w Tyliczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 12 minut temu, Marxx74x napisał: Nie byłem, nie wiem, nie oceniam, nie mam zdania ... M. Cze Mitek podobnie jak Ty, ma swoją ulubioną górkę, zawsze lux zrobiona, z rana pewnie się wyjeździ, wszyscy go znają i nie robią problemów. Ja lubię Rusiński, mam blisko, też mnie tam znają, lux zrobiona zawsze i o dziwo nie ma tłumów - choć to nieomal Białka. Na starym krześle wieczne pustki, widać stoki Białczańskie i nieraz się dziwię, taki kompleks a ziemia im na stokach wyłazi......sorry, pomyłka - to chmara amatorów białego szaleństwa przesłania śnieg. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 40 minut temu, Marxx74x napisał: Nie byłem, nie wiem, nie oceniam, nie mam zdania ... M. Cześć Chodziło mi o to, że to mały ośrodeczek, malutki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 3 godziny temu, Marxx74x napisał: ... O śnieżenie się nie martwię- Bartek zrobi wszystko co się da i jak zawsze na początku sezonu odskoczy sąsiadom bliższym i dalszym. ... Już to robią. Nowej trasy jeszcze nie ruszyli, ale armatki zaczęły mrugać, więc lada chwila włączę i te. Konkurencja na Arenie też śnieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Chodziło mi o to, że to mały ośrodeczek, malutki. Pozdro Oj tam, malutki ale jaki sympatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74x Napisano 18 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2022 Malutki. Ale wiem, że wszystko co ma być będzie. A gdzie w Polsce są duże ośrodki ? 🙂 Wszytsko co mamy to popłuczyny alpejskie. Mały ośrodek - o którym nikt z Polski nie pomyśli w okolicach Obersdofru (poznałem przy okazji Mistrzostw Niemiec Telemark) bije na głowę każdy ośrodek w Polsce i chyba nawet na Słowacji lub Czechach .. szanujmy to co mamy i super robotę którą ktoś ogarnia. M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 20 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 Póki co nastawiam się na Czarną Górę. Ale zabawne w kontekście moich początkowych rozważań jest to, ile stacji śnieży. Sprawdziłem z ciekawości Czarny Groń i też śnieży. I tylko żeby tak jeszcze zasypało Szrenicę naturalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 37 minut temu, netmare napisał: Póki co nastawiam się na Czarną Górę. Ale zabawne w kontekście moich początkowych rozważań jest to, ile stacji śnieży. Sprawdziłem z ciekawości Czarny Groń i też śnieży. I tylko żeby tak jeszcze zasypało Szrenicę naturalnym... Szrenica (Lola) ruszy w styczniu jak spadnie białe. Puchatek jak dobrze pójdzie pod koniec tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2022 4 godziny temu, netmare napisał: .............. I tylko żeby tak jeszcze zasypało Szrenicę naturalnym... Cześć Ja wiem dlaczego, też bym był za tym. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Początek grudnia niestety przypadł, ale zamierzam zawitać na CG albo do Zieleńca. Będzie można kogoś z Was tam spotkać w weekend albo zaraz po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 1 godzinę temu, netmare napisał: Początek grudnia niestety przypadł, ale zamierzam zawitać na CG albo do Zieleńca. Będzie można kogoś z Was tam spotkać w weekend albo zaraz po? Jak odpala nocne jazdy na CG w tyg, to wpadnę tam przed Świetami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 8 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 15 hours ago, grimson said: Jak odpala nocne jazdy na CG w tyg, to wpadnę tam przed Świetami. Zanim oni odpalą jazdy nocne to ja zdążę zapomnieć, że byłem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi