Kuba99 Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Każdy pasjonat narciarstwa był zakochany w swoich nartach, ale ta "chorobliwa zazdrość" to rzadkość.😋 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioBotras Napisano 1 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) 45 minut temu, Kuba99 napisał: Każdy pasjonat narciarstwa był zakochany w swoich nartach, ale ta "chorobliwa zazdrość" to rzadkość.😋 😍🤪😝 Edytowane 1 Listopada 2022 przez PioBotras 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 1 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Może koledzy napiszą o swoich pierwszych narciarskich miłościach?🥰 Moja to chyba 9.18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ch4rvel Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 W dniu 29.10.2022 o 23:56, PioBotras napisał: Jeszcze jedna rzecz, w katalogu i w kolekcji Atomica na 2022/2023 nie ma w ogóle nart Redster X wersji WB, a on właśnie podaje ten sezon🤔 Nie ma, bo modele WB przejęła seria Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Ja też szukałem swego czasu w katalogu Atomicka nart Code dla żony(zdj.). Miałem zielone Cody i jakoś się jeździło. A żona dotychczas ujeżdżała Atomicka SL 9. Lata lecą, więc coś lżejszego. Facet sprzedawał w Krakowie nowiutkie Code o wysokości jak żona. Pojechałem, obejrzałem, nacisnąłem na nartę. I jeździ już na nich sześć lat. Szukałem ich potem w katalogu. Nie było. Gdzieś po tych poszukiwanich mignęła mi wiadomość, że to jakaś seria dla wypożyczalni. Narty, jak narty. Dobrze się jej jeździ. Czy trzeba coś więcej ? A może ktoś je rozpozna ? Co to za "badziewie" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioBotras Napisano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Godzinę temu, Ch4rvel napisał: Nie ma, bo modele WB przejęła seria Q Ja o tym doskonale wiem. Odpowiedź była do kolegi Gabrik, który wrzucił link do aukcji z tą nartą, a tam jest w opisie że są to narty z sezonu 22/23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 57 minut temu, Plus82 napisał: Ja też szukałem swego czasu w katalogu Atomicka nart Code dla żony(zdj.). Miałem zielone Cody i jakoś się jeździło. A żona dotychczas ujeżdżała Atomicka SL 9. Lata lecą, więc coś lżejszego. Facet sprzedawał w Krakowie nowiutkie Code o wysokości jak żona. Pojechałem, obejrzałem, nacisnąłem na nartę. I jeździ już na nich sześć lat. Szukałem ich potem w katalogu. Nie było. Gdzieś po tych poszukiwanich mignęła mi wiadomość, że to jakaś seria dla wypożyczalni. Narty, jak narty. Dobrze się jej jeździ. Czy trzeba coś więcej ? A może ktoś je rozpozna ? Co to za "badziewie" ? Plusie gdzie ta Twoja żona się z Tobą "szlaja" na tym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PioBotras Napisano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Zakładając ten wątek, jednocześnie wysłałem zapytanie do sklepu Oto odpowiedź: "Dzień dobry. Nasza firma jest dużym odbiorcą Atomica w Polsce. Narty tego producenta kupujemy bezpośrednio z fabryki. I gwarantuję Panu, że nie kupił Pan ‚fejkowych' nart a wręcz przeciwnie. Narty mamy z tak zwanych zajawek. Mamy w sklepie kilka nart z przyszłej kolekcji, żeby je klientom pokazywać w formie ciekawostek. Niestety producent z różnych przyczyn zmienia nieraz kolorystykę poszczególnych części laminatu. Stąd różnica w kolorze znaczka oraz napis Atomic. Jeśli Pan chce, to mogę poprosić producenta o przygotowanie pisma, w którym zagwarantują pochodzenie oraz odpowiednią jakość towaru. Proszę jeszcze tylko o informację, czy narty ma Pan w stanie nowym czy używanym. Pozdrawiam, Tomasz P, wrosport" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 @Plus82 W katalogu Atomika nie znajdziesz nart Żony, bo to są Narty VÖLKL CODE 7.4 😉 Pozdrawiam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 (edytowane) 6 godzin temu, Gabrik napisał: Plusie gdzie ta Twoja żona się z Tobą "szlaja" na tym zdjęciu? Pewno Chamonix, Aiguillhe du Midi obstawiam. Edytowane 3 Listopada 2022 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 4 godziny temu, star napisał: Pewno Chamonix, Aiguillhe du Midi obstawiam. byłeś tam ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, Jan napisał: byłeś tam ? Siostra była 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 1 minutę temu, kordiankw napisał: Siostra była 😉 Raczej brat mojej siostry. Nie przeceniałbym jej. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 6 minut temu, Jan napisał: byłeś tam ? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 6 minut temu, star napisał: Tak. widziałem jak wchodziłeś 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 59 minut temu, Jan napisał: widziałem jak wchodziłeś Błąd. To nie byłem ja. Ja tylko solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 13 godzin temu, Gabrik napisał: Plusie gdzie ta Twoja żona się z Tobą "szlaja" na tym zdjęciu? "Star" wyjaśnił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 22 godziny temu, Jan napisał: widziałem jak wchodziłeś Nie ja jeden solo https://wspinanie.pl/2022/11/hurt-alex-honnold/ ps sorry za off 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Cześć Powiem Ci, że takie osiągnięcia Alexa mnie akurat niespecjalnie ruszają. To działanie typowo na kondycję i szybkość bo po takich trudnościach On po prostu biega. Jest wyczyn jakiś ale to troszkę rozmienianie wielkiego talentu na drobne. Drobny błąd przy takim bieganiu i może się skończyć słabo - jak śmierć zawodnika na niebieskiej. Wiesz po Free Solo ciężko będzie znaleźć coś bardziej spektakularnego - przynajmniej mnie niektóre ujęcia, zwłaszcza tarciówek w ekspozycji samolotowej wbijały w fotel. Pozdro Edytowane 4 Listopada 2022 przez Mitek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Powiem Ci, że takie osiągnięcia Alexa mnie akurat niespecjalnie ruszają. To działanie typowo na kondycję i szybkość bo po takich trudnościach On po prostu biega. Jest wyczyn jakiś ale to troszkę rozmienianie wielkiego talentu na drobne. Drobny błąd przy takim bieganiu i może się skończyć słabo - jak śmierć zawodnika na niebieskiej. Wiesz po Free Solo ciężko będzie znaleźć coś bardziej spektakularnego - przynajmniej mnie niektóre ujęcia, zwłaszcza tarciówek w ekspozycji samolotowej wbijały w fotel. Pozdro Mi tez średnio, nawet linku do filmu bezpośrednio nie wkleiłem. Bardziej podoba mi się adventure w stylu trawersu Fitz Roy… ostatnio powtórzonego ale solo. Nasi tez tak cisną na czas w Alpach. Bez wzruszeń. Nawet pojawiła się kontrowersja bo komuś dali kolosa czy inna nagrodę wg niektórych za łatwa ale szybko zrobiona droge. n Edytowane 4 Listopada 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2022 On 11/4/2022 at 9:46 AM, Mitek said: Drobny błąd przy takim bieganiu jest prawdopodobnie wliczony w działalność wraz ze swoimi tragicznymi skutkami. Jeb Corliss wypowiadał się na ten temat odnośnie base jumpingu. Jego wypowiedź utkwiła mi w głowie, podobnie jak film w którym padła. Link do filmu dla chętnych: https://www.redbull.com/ph-en/films/20-seconds-of-joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi