Bruner79 Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 (edytowane) Koledze nagromadziło się kilka dech z ostatnich lat. Wszystko w świetnym stanie technicznym. Krawędzie grube, niektóre po 90%. Ceny od 250 w gore. Dechy same katalogowe, najwyższe modele. Min - head supershape speed 184, elan amphibio 14 ti 176, atomic temper ti 173, atomic x9 181, rossi lt 183, stockli ax 183, nowe rossi experience 88 186 i Dynastar cr 74 184, elan gsx 182, atomic Gs 178, k2 speed charger, k2 rictor 82xti 182 chwalony przez T.Kurdziela,Dynastar komórka Sl 165 - dużo mięsa, ak Sl 165, Dynastar powertrack 179 i 186, atomic vantage 80 cti 180, volkl code 178 i 182 - świetne i więcej co widać na fotach. Więcej info na pw. Edytowane 24 Października 2022 przez Bruner79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 (edytowane) Taki zielony(ciemnozielony z czerwonymi "plamami") Code mam do opchnięcia. 178 cm, DIN: 6-16. Struktura na ślizgu. Krawędzie ostre(paznokieć). 300 zł. Tylko przyjechać do Wadowic. Dla zdecydowanego zrobię kilka zdjęć. Mogę nawet nasmarować. Edytowane 24 Października 2022 przez Plus82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Października 2022 Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Wtf nartow jak w wypożyczalni. Ja mam w domu piec par na nasza trójkę. Tutaj to już po grubości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Uzbierało mu się tego przez ostatnie lata, a ze dechy dobre, każda jest fajna to ciężko było mu się rozstać 😉 ja sam już kazałem mu odłożyć 2 pary dla siebie 😉 Edytowane 25 Października 2022 przez Bruner79 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Code a teraz jego następca deacon to bardzo dobre narty. Na ten sezon zakupiłem sobie wersje master deacon w pięknym kolorze 😄 zobaczymy co to warte 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 (edytowane) Cześć Wiadomo Grzesiek i nie ściemniaj. Nie trzeba być ekspertem, żeby poznać dobrą nartę. Solidnie wyprowadzone ścianki boczne - do końca. Dobra sportowa geometria, wykończony "krótki" tył, porządna płyta a nie jakiś badziewny plastikowy syf, sądząc po tym jak leży pełen camber (ale tu jedna trzeba zerknąć z boku), na oko pewnie nie jest zbyt sztywna ale to już trochę gdybanie bo ważniejszy jest rozkład a nie parametr sam w sobie. Taki troszkę przedłużony SL. Powiem Ci szczerze, że jak mi pierwszy raz pokazałeś tę nartę stałem się jej fanem - jest po prostu piękna. Pozdro Edytowane 26 Października 2022 przez Mitek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2022 16 minut temu, Mitek napisał: Cześć Wiadomo Grzesiek i nie ściemniaj. Nie trzeba być ekspertem, żeby poznać dobrą nartę. Solidnie wyprowadzone ścianki boczne - do końca. Dobra sportowa geometria, wykończony "krótki" tył, porządna płyta a nie jakiś badziewny plastikowy syf, sądząc po tym jak leży pełen camber (ale tu jedna trzeba zerknąć z boku), na oko pewnie nie jest zbyt sztywna ale to już trochę gdybanie bo ważniejszy jest rozkład a nie parametr sam w sobie. Taki troszkę przedłużony SL. Powiem Ci szczerze, że jak mi pierwszy raz pokazałeś tę nartę stałem się jej fanem - jest po prostu piękna. Pozdro Ma małe rockery przód tył - ale jak przykładałem to to żadne rockery. Bardziej coś co kiedyś robiła nordica w dziobach. Masz racje - piękne wykończenie i jakość, fajnie się gnie w łapach, powinna jeździć 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 45 minut temu, Bruner79 napisał: Ma małe rockery przód tył - ale jak przykładałem to to żadne rockery. Bardziej coś co kiedyś robiła nordica w dziobach. Masz racje - piękne wykończenie i jakość, fajnie się gnie w łapach, powinna jeździć 😉 Czyli wychodzi na to, że będzie skrętna jak SL ale w dłuższym będzie stabilniejsza i nie będzie pewnie dążyła tak bardzo do jazdy ze skrętu w skręt jak SL. I to co piszesz - elastyczna ale nie miękka! Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Cze Czyli narty nie full camber też mogą być dobre - dobry rocker nie jest zły 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 30 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Czyli narty nie full camber też mogą być dobre - dobry rocker nie jest zły 😉 pozdrawiam Dobry rocker to zerowy( niech będzie że prawie) rocker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 6 minut temu, mig napisał: Dobry rocker to zerowy( niech będzie że prawie) rocker Migu - wiesz że prawie robi wielką różnicę. Już nie wywlekajmy że topola w środku i pod butem więcej niż 70 - bo będzie awantura 🙂. Żeby się nie okazało, że dobre narty zależą od polecającego - nie od samych nart. pozdrawiam ps. Ja też osobiście jestem przekonany że to b. dobre narty - jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 15 minut temu, Marcos73 napisał: Żeby się nie okazało, że dobre narty zależą od polecającego - nie od samych nart W tym wypadku byłbym się zgodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2022 39 minut temu, Marcos73 napisał: Żeby się nie okazało, że dobre narty zależą od polecającego - nie od samych nart. Dobra narta albo najlepsza to taka, która aktualnie posiadasz pod swoim butem na stoku 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Października 2022 Udostępnij Napisano 26 Października 2022 Godzinę temu, Bruner79 napisał: Dobra narta albo najlepsza to taka, która aktualnie posiadasz pod swoim butem na stoku 😁 Cześć Nowa dziecko w rodzinie, a Ty starą maksymę zapodajesz, nieładnie. Ale jak już dosiądziesz te ślicznotki to bardzo Cię proszę jako kolega z forum racz się z nami rzetelną opinią podzielić (a wiem że sporo dziewczyn już ujeżdżałeś😉). Czy jest to miłość od pierwszego wejrzenia, a może fatalne zauroczenie lub też są jak kochanka z którą od czasu do czasu można zgrzeszyć. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 26 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 26 Października 2022 16 minut temu, Marcos73 napisał: Cześć Nowa dziecko w rodzinie, a Ty starą maksymę zapodajesz, nieładnie. Ale jak już dosiądziesz te ślicznotki to bardzo Cię proszę jako kolega z forum racz się z nami rzetelną opinią podzielić (a wiem że sporo dziewczyn już ujeżdżałeś😉). Czy jest to miłość od pierwszego wejrzenia, a może fatalne zauroczenie lub też są jak kochanka z którą od czasu do czasu można zgrzeszyć. pozdrawiam Nie omieszkam wrzucic tu tzw review 😉 ale myśle, albo chciałbym, żeby to była ta miłość od pierwszego wejrzenia😁 za dużo już tych dziewczyn było, czas się ustatkować 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 15 godzin temu, Bruner79 napisał: Nie omieszkam wrzucic tu tzw review 😉 ale myśle, albo chciałbym, żeby to była ta miłość od pierwszego wejrzenia😁 za dużo już tych dziewczyn było, czas się ustatkować 😁 Ha, ile to razy już w ubiegłym i tym roku słyszałem. Nie da się Panie, za bardzo jesteś wsiąknięty w temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 27 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 27 Października 2022 22 minuty temu, Chertan napisał: Ha, ile to razy już w ubiegłym i tym roku słyszałem. Nie da się Panie, za bardzo jesteś wsiąknięty w temat. Będę walczył 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 1 godzinę temu, Chertan napisał: Ha, ile to razy już w ubiegłym i tym roku słyszałem. Nie da się Panie, za bardzo jesteś wsiąknięty w temat. Cze Czyli obiecanki cacanki a głupiemu radość 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Na fejscie , w grupie Narty używane ...'' wczoraj widziałem takie ślicznotki: Osobiście mogę polecić, przejeździłem na identycznych większość ostatniej zimy: - elastyczne i sprężyste, ale nie bardzo sztywne - świetnie inicjują i ciągną skręt, bardzo uniwersalne i manewrowe, a przy tym bardzo żywe i żwawe -przy 172 cm mają 14 m radiusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 Drzwi znajome... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 27 Października 2022 Udostępnij Napisano 27 Października 2022 hihihihi.... ale to nie są moje Turbiaki, te pojechały daleko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi