Mitek Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Cześć Ty się nie śmiej - wiesz jakbyśmy wyglądali na tej trasie... Swoją drogą drugi przejazd będzie bardzo ciekawy bo przy takiej pogodzie musi zmięknąć... To niestety dla Maryny nie jest dobra wizja... Pozdro Edytowane 16 Lutego 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) 10 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty się nie śmiej - wiesz jakbyśmy wyglądali na tej trasie... Swoją drogą drugi przejazd będzie bardzo ciekawy bo przy takiej pogodzie musi zmięknąć... To niestety dla Maryny nie jest dobra wizja... Pozdro Był wywiad z track setterem i mówił że troszkę bardziej podkręci. Ja wierzę że obydwaj byśmy spokojnie zrobili te poniżej 30s do Mikaeli. Tylko to jest taka różnica że autobus odjechał my zostajemy na przystanku 🙂 Edytowane 16 Lutego 2023 przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Myślisz że +minuta by starczyla 12 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ty się nie śmiej - wiesz jakbyśmy wyglądali na tej trasie.. Myślisz że +minuta by wystarczyło? Oczywiście jeśli ustane wszystkie skręty.. ... na podkreconym po przełamaniu byłaby niezła rzeźnia... Edytowane 16 Lutego 2023 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Teraz, mig napisał: Myślisz że +minuta by starczyla Myślisz że +minuta by wystarczyło? Oczywiście jeśli ustane wszystkie skręty.. ... Ja bym celował jednak w te 30s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 1 minutę temu, Kubis napisał: Był wywiad z track setterem i mówił że troszkę bardziej podkręci. Ja wierzę że obydwaj byśmy spokojnie zrobili te poniżej 30s do Mikaeli. Tylko to jest taka różnica że autobus odjechał my zostajemy na przystanku 🙂 Cześć No to ja zrozumiałem, że raczej ustawi podobnie (zresztą tam się specjalnie na górze pokombinować nie da bo stok wymusza) a ostatnią sekcję raczej puści szybciej - czyli dla Shiffrin. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) 7 minut temu, Kubis napisał: Ja bym celował jednak w te 30s Miałem kiedyś (nie)przyjemnosc zjeżdżać po trasie slalomu ( bez tyczek oczywiście) w Val dIsere, przygotowanej do PS po zawodach. Stąd moje wątpliwości co do utrzymania się się na trasie a nie wyniku.. ;-)) Edytowane 16 Lutego 2023 przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Nie będzie pierwszej 10 niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Cześć Stawiam na Brignone, to warunki dla niej. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 A jednak moja faworytka 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Krolowa jest jedna.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 16 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 19 minut temu, kordiankw napisał: Nie będzie pierwszej 10 niestety. No chyba jest 10-ta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus82 Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Jest dziesiąta. Osłabła pod koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Cześć Witek, Michał wygraliście! No cóż ja życzyłem zwycięstwa obu tzn. Shiffrin za piękno i delikatność i Brignone za Świadomość tego jak powinno się jechać w tych konkretnych warunkach, momencie. Piękne zawody. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 To jeszcze powiedzcie dyletantowi: czy Brignone jechała słabo górę czy Maryna słabo dół... Tak wg międzyczasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Witek, Michał wygraliście! No cóż ja życzyłem zwycięstwa obu tzn. Shiffrin za piękno i delikatność i Brignone za Świadomość tego jak powinno się jechać w tych konkretnych warunkach, momencie. Piękne zawody. Pozdrowienia Brignone ostatnio chorowała, obawiałem się, że może zabraknąć jej sił w końcówce, ale dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 1 minutę temu, mig napisał: To jeszcze powiedzcie dyletantowi: czy Brignone jechała słabo górę czy Maryna słabo dół... Tak wg międzyczasów... Maryna słabo dół. zmęczyła nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Zawody rewelacyjne wg mnie. Suspens do końca i duże przetasowania. Nikt, włącznie z zawodniczkami nie wiedział o co kaman 🙂 Na szczęście na topie definitywnie najlepsze narciarki. Tessa (tak? - jeśli źle zapamiętałem poprawcie) pokazała jaki może być skutek zbyt wąskiej jazdy (ustawienie nóg) na krawędzi 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 5 minut temu, Kubis napisał: .........Tessa (tak? - jeśli źle zapamiętałem poprawcie) pokazała jaki może być skutek zbyt wąskiej jazdy (ustawienie nóg) na krawędzi 🙂 Cześć Dokładnie to chciałem napisać. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 (edytowane) GS męski - najtrudniejszy jaki widziałem. Kosmos!!! Jeżeli najlepsi ledwo żyją to jak to przejadą słabsi... Edytowane 17 Lutego 2023 przez Mitek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Cześć Schwarz zabił!!! Sezon odpoczynku i zmiana nacisku treningowego dają niesamowite efekty. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 22 minuty temu, Mitek napisał: GS męski - najtrudniejszy jaki widziałem. Kosmos!!! Jeżeli najlepsi ledwo żyją to jak to przejadą słabsi... Cześć He he właśnie Szafrański powiedział, że: "To chyba najtrudniejszy GS jaki widział w życiu" - a widział pewnie setki więc potwierdza się, że to jakiś horror. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 21 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Dokładnie to chciałem napisać. Pozdro Chodzi o to podjechanie górnej narty w dół i uderzenie w dolną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 1 godzinę temu, Chertan napisał: Chodzi o to podjechanie górnej narty w dół i uderzenie w dolną? Chodziło o to że wjechała w zakręt wąsko nogami i jak dociskała to buty oparły się jeden o drugi i uniosło dolną nartę. Straciła trzymanie w największym dociążeniu i fiuuuui... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Cześć GS Panów był absolutnym hardkorem. Obowiązkowo powinno się te zawody zobaczyć bo Francuzi zdefiniowali GS na nowo. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Cześć Nie wiem czy oglądacie ale leci wprowadzenie do SL kobiet i pokazują jak Panie jeżdżą tam talerzykiem (!!!) a nawet podchodzą schodkowaniem (!!!). W kwestii sposobu zagospodarowania takiego np. Kronplatzu to dość dziwne ujęcia... 🙂 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi