Kubis Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć GS Panów był absolutnym hardkorem. Obowiązkowo powinno się te zawody zobaczyć bo Francuzi zdefiniowali GS na nowo. Pozdro Cała stawka i panów i pań od dziś dokłada treningi wydolnościowe 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) 10 minut temu, Kubis napisał: Cała stawka i panów i pań od dziś dokłada treningi wydolnościowe 😉 Cześć A myślisz, że mogą być jeszcze cięższe niż mają? Przecież pierwszy przejazd tego GS, to nie były tak całkiem normalne zawody... No ale Kolego Shiffrin w blokach już... Kurcze tylko ten dziadyga Domański - tragedia komentatorska. Pozdro Edytowane 18 Lutego 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć A myślisz, że mogą być jeszcze cięższe niż mają? Przecież pierwszy przejazd tego GS, to nie były tak całkiem normalne zawody... No ale Kolego Shiffrin w blokach już... Kurcze tylko ten dziadyga Domański - tragedia komentatorska. Pozdro Może on siedzi w bloku 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Cześć Bardzo fajne szybkie idealnie dostosowane do profilu stoku ustawienie. Vlhova jakby jechała z plecakiem... POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Albo na zaciągniętym ręcznym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Cześć A widziałeś teraz Ljutic...??? Jakby miała dwa ręczne - przedziwne. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 Chyba już pozamiatane. Jeżeli obie dojadą, to złoty medal albo Shiffrin albo Holdener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 18 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2023 (edytowane) Cześć No rzeczywiście trochę zaskakująco słabo Duerr. Nie no Shiffrin. Pierwszy pojechała dość zachowawczo, moim zdaniem. Ale warto pamiętać, że stok jest nasłoneczniony a Shiffrin w drugim będzie jechał ostatnia... Piotr Habdas nie wystartował w eliminacjach do jutrzejszego SL. Ciekawe co się stało. Pozdro Edytowane 18 Lutego 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Obejrzałem sobie przejazd GS Habdasa, całkiem dobrze jechał, czasowo też nie najgorzej, 30 miejsce w męskim GS dla Polski na MŚ, chyba najstarsi górale nie pamiętają🙂 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Oskar Kwiatkowski Mistrzem Świata!! w snowboardzie ,gigant równoległy 👍 gratulacje . 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Aleksandra Król brązowy medal w tej samej konkurencji 👍👍 Brawo 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Ano https://www.sport.pl/zimowe/7,64996,29479318,niewiarygodne-polak-mistrzem-swiata-w-snowboardzie-a-to-nie.html#s=SNO_Img_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Rewelacja! Tylko teraz powiedzcie mi. Jakim cudem w snowboardzie mamy medalistów, a w narciarstwie tylko (i aż! 🙂 ) Marynę? Tylu trenerów, tylu instruktorów, cuda wianki. Czy naprawdę cała para musi iść w jakieś absurdalne skoki, których nikt nie uprawia rekreacyjnie? Dyscyplinę w której nieobiektywna ocena i oszustwo jest podstawą funkcjonowania? Masakra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 s 22 minuty temu, Kubis napisał: Rewelacja! Tylko teraz powiedzcie mi. Jakim cudem w snowboardzie mamy medalistów, a w narciarstwie tylko (i aż! 🙂 ) Marynę? Tylu trenerów, tylu instruktorów, cuda wianki. Czy naprawdę cała para musi iść w jakieś absurdalne skoki, których nikt nie uprawia rekreacyjnie? Dyscyplinę w której nieobiektywna ocena i oszustwo jest podstawą funkcjonowania? Masakra... Sukcesy w tej dyscyplinie to powód do wstydu, podobnie jak sama jazda na snowbordzie.😒 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 Cześć Ekstra wiadomości, wielkie sukcesy, wielkie gratulacje. Wiele razy jeździłem z deskarzami i zawsze były to świetne wyjazdy i świetna jazda a przede wszystkim ludzie bez napinki. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 53 minuty temu, Kubis napisał: Rewelacja! Tylko teraz powiedzcie mi. Jakim cudem w snowboardzie mamy medalistów, a w narciarstwie tylko (i aż! 🙂 ) Marynę? Tam jest inny "materiał" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 W drugim przejeździe SL mężczyzn nie jarzę tak z 2 bramek. Co też wymyślił ten Niemiec ustawiający ... Widzę że kolejni zawodnicy też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 (edytowane) Henrik i AJ Ginnis jarzyli 😉 . Edytowane 19 Lutego 2023 przez kordiankw 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 19 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 (edytowane) 9 minut temu, kordiankw napisał: Henrik i AJ Ginnis jarzyli 😉 . No Grek zgrywał Greka, a pojechał 🙂 Edytowane 19 Lutego 2023 przez Kubis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2023 20 minut temu, Kubis napisał: No Grek zgrywał Greka, a pojechał 🙂 A Amerykanie go z kadry popędzili😀. No piękny strzał w kolano. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 Kurcze nie oglądałem tv ostatnio bo w końcu pojechałem na narty:) val gardena daje radę nadal:) ale o tym napisze w innym temacie. Sl facetów oglądałem sobie na playerze wracając, także Henryczek miał dużo szczęścia że trasa puściła a on spartolił niewiele czasowo 1 przejazd. Co zrobiła Shiffrin że nie wygrała SL? Taka dziura była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 55 minut temu, mlesik napisał: Kurcze nie oglądałem tv ostatnio bo w końcu pojechałem na narty:) val gardena daje radę nadal:) ale o tym napisze w innym temacie. Sl facetów oglądałem sobie na playerze wracając, także Henryczek miał dużo szczęścia że trasa puściła a on spartolił niewiele czasowo 1 przejazd. Co zrobiła Shiffrin że nie wygrała SL? Taka dziura była? Jechała jak nie ona i popełniła jeden solidny błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 7 godzin temu, mlesik napisał: Co zrobiła Shiffrin że nie wygrała SL? Taka dziura była? Nie, dziury nie było, po prostu w tym dniu St. Germain była nie do pokonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 2 minuty temu, Peter napisał: Nie, dziury nie było, po prostu w tym dniu St. Germain była nie do pokonania. Cześć Też tak myślę, że to nie tyle Shiffrin przegrała co Kanadyjka wygrała, choć drugi przejazd Amerykanki był zupełnie bez walki. Taka płaska jazda. POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 20 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2023 13 minut temu, Mitek napisał: był zupełnie bez walki. Taka płaska jazda. Napisałbym raczej, że był źle skalkulowany, trzeba było więcej zaryzykować ale to wiadome było dopiero po zawodach. Kanadyjce było łatwiej postawić wszystko na jedną kartę, mogła ale nie musiała wygrać, Shiffrin jak widać nawet z tut. dyskusji musiała wygrać😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi