wiesio Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Zapraszam na jesienno-grudniowe "czterodniówki" w Alpy Austriackie 1. 29 październik - 1 listopad - Kitzsteinhorn lub Hintertux 2. 10-13 listopad - Solden lub Hintertux 3. 19-22 listopad - Gurgle/Solden 4. 3-6 grudzień - Ischgl 5. 10-14 grudzień - Zell Am See/Sallbach lub Ischgl Wyjazdy w piątek po południu z okolic Lublina/Warszawy, powrót we wtorek po nartach. Jeśli euro i paliwo nie zwariuje to zamkniemy się kwotą 1400 zł za spanie z transportem. Wyjazdy tygodniowe: Wyjazd sylwestrowy Val di Sole lub Cavaleze (7 nocy, 31 grudzień - 7 styczeń) i ferie warszawskie Val di Fieme - Cavaleze (7 nocy, 11-18 luty) Jedziemy przez Piotrków/Łódź+, Częstochowę, Gliwice lub Łódź/Wrocław. Pokoje dwuosobowe w apartamentach, możliwe całodzienne wyżywienie. Przejazd dużym, wygodnym "narciarskim" busem z rozkładanymi wszystkimi siedzeniami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz178 Napisano 8 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2022 witam. Na tym forum jestem od chwili. Chciał bym dołączyć do wyjazdu do Włoch w lutym. Wiesio mogę zadzwonić i pogadać chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 9 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2022 13 godzin temu, mariusz178 napisał: witam. Na tym forum jestem od chwili. Chciał bym dołączyć do wyjazdu do Włoch w lutym. Wiesio mogę zadzwonić i pogadać chwilkę? Witamy na forum. Jest tu kilka osób, które organizuje wyjazdy. Najlepiej do nich dzwonić. Teraz trwa ustalanie sezonu. Ostanie lata (pandemiczne) były dość trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi