filinator Napisano 14 Października 2022 Udostępnij Napisano 14 Października 2022 Szkoła narciarska Ski-World zaprasza na wyjazd do Włoch: Drei Zinnen/Kronplatz w terminie 10-14 grudnia ( 5 dni na nartach), szkolenie dla osób chętnych. Jedziemy dużym, 55 osobowym autokarem, ale zabieramy tylko 35 osób. Noclegi w centrum miejscowości Sexten. Ceny karnetów na 5 dni: tylko Drei Zinnen 267 euro, natomiast karnet Drei Zinnen i Kronplatz 276 euro. Wszystkie informacje: https://ski-world.pl/oferta/wyjazdy-zagraniczne 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Zostało nam jeszcze 12 wolnych miejsc. Na tym wyjeździe będziemy szkolić w trzech grupach: początkujący, średniozaawansowani oraz zaawansowani. Wszystkie grupy max. 6 osób. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 2 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 3 godziny temu, filinator napisał: Zostało nam jeszcze 12 wolnych miejsc. Na tym wyjeździe będziemy szkolić w trzech grupach: początkujący, średniozaawansowani oraz zaawansowani. Wszystkie grupy max. 6 osób. Na której trasie będziecie robić treningi? Będę w tym terminie w tym ośrodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 2 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2022 Różnie, często na 13 , albo przy orczyku na 5 ce , jak będzie dobry dojazd to 1 i 2 też. Oczywiście w Drei Zinnen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 Filip, ale chyba nie będziesz nas męczył na orczyku? No litości 🙊🙏 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 16 minut temu, Chertan napisał: Filip, ale chyba nie będziesz nas męczył na orczyku? No litości 🙊🙏 Piotruś Wybierasz się? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 3 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 44 minuty temu, Chertan napisał: Filip, ale chyba nie będziesz nas męczył na orczyku? No litości 🙊🙏 Piotrek, gwarantuję, że na orczyku dam Wam luz, gorzej na stoku będzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Piotruś Wybierasz się? pozdrawiam A tak, taki jest plan, zgłoszone, zaliczka zapłacona, klamka zapadła. Teraz byle zima dopisała. 3 minuty temu, filinator napisał: Piotrek, gwarantuję, że na orczyku dam Wam luz, gorzej na stoku będzie:) Łaskawca normalnie, nogi wrosną na orczyku nie powiem gdzie, a potem męczarnie. Jak żyć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 45 minut temu, Chertan napisał: Łaskawca normalnie, nogi wrosną na orczyku nie powiem gdzie, a potem męczarnie. Jak żyć? Piotruś Ciesz się że będziesz mógł prowadzić narty na płasko (chyba), bo co jak Filip zapoda pług w ramach ćwiczeń na orczyku? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 6 minut temu, Marcos73 napisał: Piotruś Ciesz się że będziesz mógł prowadzić narty na płasko (chyba), bo co jak Filip zapoda pług w ramach ćwiczeń na orczyku? pozdrawiam To będziemy okiem patrzeć, czy pan patrzy, i się opierdzielać jak nie będzie patrzeć. Zostało ze szkoły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 27 minut temu, Marcos73 napisał: Piotruś Ciesz się że będziesz mógł prowadzić narty na płasko (chyba), bo co jak Filip zapoda pług w ramach ćwiczeń na orczyku? pozdrawiam Cześć Na orczyku jazda pługiem jest zabroniona, chyba że na Pilsku, ale nie wiem czy ten zakrzywiony jeszcze jest. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 3 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2022 27 minut temu, Mitek napisał: Cześć Na orczyku jazda pługiem jest zabroniona, chyba że na Pilsku, ale nie wiem czy ten zakrzywiony jeszcze jest. Pozdrowienia Cze Ale to ma być pług na 1 narcie - czyli taki półpług 😉 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 22 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2022 Ostatnie 3 wolne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Dwa miejsca. Dodatkowo w jeden dzień wyjazd na Sella Rondę. Czyli 3 ośrodki, 5 dni jazdy. https://ski-world.pl/oferta/wyjazdy-zagraniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Szykuje się trochę śniegu i mrozu, ciepłe gacie trzeba zabrać. Sella Ronda taka se jest, krótkie te traski i oblegane przez objazdowiczów, pewnie jakoś przeżyję, choć fanem nie jestem. Wolałem na rowerze objechać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 44 minuty temu, Chertan napisał: Sella Ronda taka se jest, krótkie te traski Chyba w TyliczSki nie byłeś nigdy 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 Godzinę temu, Chertan napisał: Szykuje się trochę śniegu i mrozu, ciepłe gacie trzeba zabrać. Sella Ronda taka se jest, krótkie te traski i oblegane przez objazdowiczów, pewnie jakoś przeżyję, choć fanem nie jestem. Wolałem na rowerze objechać. W każdym ośrodku wokół Sella sa trasy zdecydowanie przyjemniejsze niż sam objazd w lewo czy prawo. No ale raz trzeba...;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 32 minuty temu, Marcos73 napisał: Chyba w TyliczSki nie byłeś nigdy 😉 pozdrawiam Rekordu 40 zjazdów chyba długo nie pobiję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 40 x na Klepkach to do poludnia.... 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filinator Napisano 7 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2022 4 godziny temu, Chertan napisał: Szykuje się trochę śniegu i mrozu, ciepłe gacie trzeba zabrać. Sella Ronda taka se jest, krótkie te traski i oblegane przez objazdowiczów, pewnie jakoś przeżyję, choć fanem nie jestem. Wolałem na rowerze objechać. No trochę zimno będzie, ale to dobrze. A co do Sella Ronda, jak ktoś będzie chciał zostać w Drei Zinnen, to nie ma sprawy 🙂 Można też po drodze wysiąść i zostać na Kronplatz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 15 godzin temu, mig napisał: 40 x na Klepkach to do poludnia.... 😉 Aż takim MIGiem to nie umiem jeździć 🙂. 15 godzin temu, filinator napisał: No trochę zimno będzie, ale to dobrze. A co do Sella Ronda, jak ktoś będzie chciał zostać w Drei Zinnen, to nie ma sprawy 🙂 Można też po drodze wysiąść i zostać na Kronplatz. Nie byłem jeszcze ani w Drei Zinnen, ani na Kronplatzu, więc opinii nie mam, się zobaczy. No i towarzystwo też jest decydujące, tudzież inne plany. Spiny nie ma, grunt to pojeździć, a gdzie to już mniej ważne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 8 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2022 9 minut temu, Chertan napisał: Nie byłem jeszcze ani w Drei Zinnen, ani na Kronplatzu, więc opinii nie mam, się zobaczy. No i towarzystwo też jest decydujące, tudzież inne plany. Spiny nie ma, grunt to pojeździć, a gdzie to już mniej ważne. Fajne obydwa ośrodki, byłem tam kilkanaście razy, od poniedziałku będę w Drei Zinnen, może się spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2022 Pozdrowienia z wesołego autobusu. Prawie godzinę temu opuściliśmy Katowice, teraz się zmiękczamy przed dobrym spaniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 Ja startuję o 4 rano, niestety nie zmiękczę się, bo do Sesto sam prowadzę auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2022 21 godzin temu, Chertan napisał: Pozdrowienia z wesołego autobusu. Prawie godzinę temu opuściliśmy Katowice, teraz się zmiękczamy przed dobrym spaniem. Cze pojeżdżone? Do jakiej grupy trafiłeś? Starszaki czy maluchy😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi