Godryk Napisano 12 Października 2022 Udostępnij Napisano 12 Października 2022 Witam Jeśli ktoś z Was by był zainteresowany do wraz z klubem KS-Zwardoń organizujemy otwarte treningi narciarskie na Hali sportowej w Rajczy. Treningi odbywają się we wtorki i czwartki o godzinie 19:00. Na hali układamy wszelakiego typu tory sprawnościowe z dodatkami ćwiczeń poprawiających sprawność przed sezonem. Stosunek czas/efekt jest mocną stroną naszych zajęć. W razie pytań piszcie na Priv bądź po prostu wpadajcie do Rajczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobrzeZeForumDziala Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Super! Lokalizacja idealna dla mnie i chętnie bym się wybrał. Niestety wykryto u mnie zwyrodnienie plamki żółtej i na jakiś czas muszę zrezygnować z treningów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 1 godzinę temu, DobrzeZeForumDziala napisał: Super! Lokalizacja idealna dla mnie i chętnie bym się wybrał. Niestety wykryto u mnie zwyrodnienie plamki żółtej i na jakiś czas muszę zrezygnować z treningów. A to ciekawe.. Postać sucha czy wysiękowa? Ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 27 minut temu, Kaem napisał: A to ciekawe.. Postać sucha czy wysiękowa? Ile masz lat? Marek przecież to przygotowanie do podlinkowania odpowiedniej placówki która to leczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Października 2022 Udostępnij Napisano 19 Października 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Marek przecież to przygotowanie do podlinkowania odpowiedniej placówki która to leczy. Czy mu odpisze, czy nie odpisze, bez większego znaczenia. Klikalność w link była istotna parę lat temu, teraz chodzi o umieszczenie linka w jak największej liczbie miejsc, a my generując ruch na forum (w jakimkolwiek wątku) i tak ich pośrednio "sponsorujemy". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 20 Października 2022 Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Wiem , Witek 😄 To było zamierzone, aby pokazać absurdalność wrzucania na takie forum tego rodzaju informacji. Uparciuszek, przecież musiał się wcześniej zarejestrować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 15 Listopada 2022 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Jak Wasze - Koleżanki i Koledzy - przygotowania do sezonu? Ja jeszcze kilka lat temu - licząc na kondycyjną wieczną młodość - w zasadzie nie robiłem nic. I nie było najgorzej. A później ... się przytyło . I jazda była słaba. A później się schudło. I pojeździło troszkę na rowerze, poćwiczyło coś tam w listopadzie, więc efekty w poprzednim sezonie były ponad moje oczekiwania!!! w tym roku na rowerze po płaskich dolnośląskich lasach mam zrobione około1000 km i na tym koniec, bo zimno ... Zatem, podczas spacerów z psem przez około 15 minut robię różne łatwe ćwiczenia typu przeskoki obunóż lewo - prawo, krótkie przebieżki skipem A,B czy na inną literkę, rozciąganie. A wieczorem - podczas czytania Was - w przerwach na karimacie obok statycznie wzmacniam brzuch i mięśnie nóg, przez około 30 minut. Zobaczymy, jakie będą w tym sezonie efekty ..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godryk Napisano 15 Listopada 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Listopada 2022 Ks-Zwardoń szlifuje formę 😉 Sezon tuż tuż, Treningi idą pełną gębą. Do pierwszego śniegu będziemy gotowi 😄 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 U mnie dziś wchodzi martwy ciąg: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) Żeby nie wszedł Anatoly 🙂 https://m.facebook.com/groups/3442792642599170/permalink/3480090655536035/ https://www.facebook.com/share/r/hhVqkFWmHdiFv35b/ Edytowane 29 Listopada 2023 przez kordiankw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marxx74xxx Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) Curex się bawi kiedy śniegu brak obok ... Drobna uwaga - stricte siłowy to jakieś 20-30% treningu wiec na ten moment bez przesady 🙂 ale 60 w przysiadzie i 70 w martwym w miarę spokojnie. Całość pod opieką młodego Trenera (strzał w dziesiątkę bo i fachowo i towarzysko się dogadali a tak to "tato, z tobą to ja się tylko pokłócę") i nadzorem "zdalnym" naszej cudownej fizjo .. a jak już sparuje się młodego ambitnego trenera z profesjonalną doktor nauk medycznych fizjo robiącą w sporcie, dosypie się łupież starego zgreda (czyli mnie i trochę Sławka) i w ten tygiel wrzuci się wisienkę czyli Curexa to robi się ciekawa potrawka 🙂 M. received_237480875862865.mp4 20231127_160823.mp4 Edytowane 29 Listopada 2023 przez Marxx74xxx 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Dziś przysiady ze sztanga: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 10 godzin temu, grimson napisał: Dziś przysiady ze sztanga: Ja nakurwiam zen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 Ja tam nowe portki nabyłem przed sezonem. p.s. Kurtkę i gogle zresztą też. (Stare dożyły już swoich dni). p.s.2 Moja żona, stwierdziła, że zestawiając to kolorystycznie ze sobą, to trzeba być daltonistą 😉. 1 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 7 minut temu, moruniek napisał: Ja tam nowe portki nabyłem przed sezonem. p.s. Kurtkę i gogle zresztą też. (Stare dożyły już swoich dni). p.s.2 Moja żona, stwierdziła, że zestawiając to kolorystycznie ze sobą, to trzeba być daltonistą 😉. żona się nie zna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2023 22 minuty temu, moruniek napisał: Ja tam nowe portki nabyłem przed sezonem. p.s. Kurtkę i gogle zresztą też. (Stare dożyły już swoich dni). p.s.2 Moja żona, stwierdziła, że zestawiając to kolorystycznie ze sobą, to trzeba być daltonistą 😉. Zakup w TK Maxx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 11 godzin temu, grimson napisał: Zakup w TK Maxx? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 1 godzinę temu, moruniek napisał: Tak. Napisz w jakim mieście mają taki zacny towar. Byłem ostatnio w placówce w Kaliszu i nie było żadnych ciuchów narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2023 19 minut temu, grimson napisał: Napisz w jakim mieście mają taki zacny towar. Byłem ostatnio w placówce w Kaliszu i nie było żadnych ciuchów narciarskich. Marki, sklep był wczoraj zawalony ciuchami narciarski. Pełna rozmiarówka i bardzo duży wybór. Wybierałem z 5 różnych par. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 W dniu 2.12.2023 o 11:29, moruniek napisał: Marki, sklep był wczoraj zawalony ciuchami narciarski. Pełna rozmiarówka i bardzo duży wybór. Wybierałem z 5 różnych par. Marki odwiedzone dzisiaj. Dużo kurtek i spodni na męskim. Na damskim lepsze firmy, jak Pająk. Kilka fotek jak niżej, na początku damskie, potem meskie. Żona nie dała się namówić na Spidera bo kolor nie ten xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 I co w tych sklepach trenujecie? Ganiacie się z ochroną? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2023 6 minut temu, Spiochu napisał: I co w tych sklepach trenujecie? Ganiacie się z ochroną? Pewno ubieranie i rozbieranie się na czas, a czasem w locie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 9 godzin temu, Spiochu napisał: I co w tych sklepach trenujecie? Ganiacie się z ochroną? Trenujemy szopping. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 11 godzin temu, star napisał: Pewno ubieranie i rozbieranie się na czas, a czasem w locie... Żeby szybciej pod stokiem się przebrać po przyjeździe i wyprzedzić tłumy narciarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2023 3 godziny temu, brachol napisał: Żeby szybciej pod stokiem się przebrać po przyjeździe i wyprzedzić tłumy narciarzy... Jestem w tym dobry. Często pierwszy na parkingu. Potem różnie bywa. Muszę poćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi