bartol123 Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Witam serdecznie Chcę zrobić skocznię narciarską. Mam górkę całkiem sporą. Nie jakoś ostrą, ale górka jest długa. Chciałbym na niej zrobić skocznię. Wiem, że trzeba śniegu oczywiście, ale nie wiem jak zrobić próg. Musi być wysoki, aby nie zachaczyć nartami o podłoże, bo będzie nieciekawie, a tam jest to możliwe. A więc tak. Proszę bardzo o radę z czego zrobić próg, aby był trwały. Górka jest łagodna, ale bardzo długa i się ciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Wstaw zdjęcia górki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Tak to wygląda. Tu gdzie stoję chciałbym zrobić najazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 A tutaj gdzieś planuję zrobić próg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 28 Września 2022 Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Próg nie musi być wysoki. To błędne myślenie. Popatrz "W Ruczynowie koło Buska-Zdroju stanęła najmniejsza skocznia w Polsce z punktem konstrukcyjnym ... " https://skokipolska.pl/category/skoki-amatorskie/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Tak wiem, tylko w Ruczynowie jest bardziej na dół próg. A myślisz, że ile się poleci na takim obiekcie?. Chciałbym chociaż 5 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 Bardziej bym wolał jak np. w Podwilku, jeśli chodzi o lot. Ponieważ w Ruczynowie to tak tylko jadą i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 A to jest naprawdę długa górka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 To jest mniej więcej to miejsce na biało gdzie będzie próg, a tam na dół będzie się zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartol123 Napisano 28 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2022 To jest mniej więcej to miejsce na biało gdzie będzie próg, a tam na dół będzie się zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi