wickerman Napisano 23 Września 2022 Udostępnij Napisano 23 Września 2022 Widoczne już ceny noclegów w górach skłaniają raczej do wypożyczenia kampera i spędzania czasu pod stokiem . Gdzie najlepiej pojechać w Polsce na narty w tym sezonie, gdzie jest dedykowany parking dla kamperów z podłączeniem do prądu? Jeżeli znacie takie miejsca podajcie lokalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 12 godzin temu, wickerman napisał: Widoczne już ceny noclegów w górach skłaniają raczej do wypożyczenia kampera i spędzania czasu pod stokiem . Gdzie najlepiej pojechać w Polsce na narty w tym sezonie, gdzie jest dedykowany parking dla kamperów z podłączeniem do prądu? Jeżeli znacie takie miejsca podajcie lokalizację. Czarna Góra koło Kłodzka posiada infrasrukturę dla kamperów. Rozmawiałem z pewnym narciarzem w kwietniu tego roku na kanapie w tym ośrodku, regularnie zajeżdża na CG kamperem. Robi sobie turnusy po 5-7 dni. Za dnia nartowanie, wieczorem niekoniecznie. Wydatki: prąd do opłacenia, nie pamiętam tylko co z opłatą za sam kamper. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 W dniu 23.09.2022 o 23:49, wickerman napisał: Widoczne już ceny noclegów w górach skłaniają raczej do wypożyczenia kampera i spędzania czasu pod stokiem . Gdzie najlepiej pojechać w Polsce na narty w tym sezonie, gdzie jest dedykowany parking dla kamperów z podłączeniem do prądu? Jeżeli znacie takie miejsca podajcie lokalizację. Camperem byłem tylko raz na nartach i nigdy więcej. Najbardziej męczyła ciasnota i nie schnące rzeczy. https://www.kochamnarty.pl/topic/5887-camperem-na-narty-do-val-d-isere-wspominkowo-z-1991-roku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Cześć Janie - kamper to raczej styl życia i trzeba to lubić. W lecie pewnie inaczej - ale zimą na krótkie wypady ok - dłuższy pobyt - chyba mija się z celem, ale mam znajomych z trójką dzieci co jeżdżą tylko w ten sposób po europie i w zimie i w lecie, majętni, ale to lubią i przede wszystkim mają swojego kampera i to takiego przez duże K. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 5 godzin temu, Marcos73 napisał: Cześć Janie - kamper to raczej styl życia i trzeba to lubić. W lecie pewnie inaczej - ale zimą na krótkie wypady ok - dłuższy pobyt - chyba mija się z celem, ale mam znajomych z trójką dzieci co jeżdżą tylko w ten sposób po europie i w zimie i w lecie, majętni, ale to lubią i przede wszystkim mają swojego kampera i to takiego przez duże K. pozdrawiam I to jest klucz do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi