wojti13 Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Cześć, jak w temacie. Szukam miejscówki na tygodniowy wypad na narty w grudniu tego roku. Sprawdzałem historycznie warunki w wielu ośrodkach w tym okresie i nie ukrywam, że jest różnie.Jesteście w stanie może pomóc z wyborem miejsca gdzie warunki z dużą dozą prawdopodobieństwa będą zadwolające i nie zepsujemy sobie wyjazdu? Interesuje mnie Austria i Włochy, możemy tak naprawdę wszędzie dojechać. Z góry dzięki za odpowiedzi 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 1 godzinę temu, wojti13 napisał: Cześć, jak w temacie. Szukam miejscówki na tygodniowy wypad na narty w grudniu tego roku. Sprawdzałem historycznie warunki w wielu ośrodkach w tym okresie i nie ukrywam, że jest różnie.Jesteście w stanie może pomóc z wyborem miejsca gdzie warunki z dużą dozą prawdopodobieństwa będą zadwolające i nie zepsujemy sobie wyjazdu? Interesuje mnie Austria i Włochy, możemy tak naprawdę wszędzie dojechać. Z góry dzięki za odpowiedzi 🙂 w grudniu na Boże Narodzenie wszystkie ośrodki będą czynne (jak prądu nie zabraknie) w najgorszym przypadku ze sztucznym śniegiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi