winner Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Dzien dobry. W zeszły, roku pomogliści mi wybrac narty dla mnie. strzał w dziesiątkę.Teraz chciał bym kupić narty dla żony. Widziałem że sa nowe zasady , najpierw filmik itp. Jest to trudne , bo ostatni raz jezdziła 8 lat temu na marketówkach . ma 164 cm i 65 kg jeździ wolno umiejetnosci 4/10 . Nie chce zaczynac kolejnego oklepanego tematu, wczytałem sie dużo w poprzednie posty. Dlatego prosze o podpowiedź które z seri HEAD JOY maja sens. Planujemy jezdzic w Alpy 1 w roku. Rekreacja. Doszedłem że Joy super , ale dla niej ładniejsze sa LIGHT. Nie mam pojecia co jej doradzic ehh.. jeszcze doczytałem sie ze piszecie ze "nie mają drewnianego rdzenia wiec może Atomic cloud 11 .." Pozdrawiam Winter is coming... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Jaki masz budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Cześć Kup jej Light i niech się dobrze bawi. Długość koło 155cm będzie idealna. Trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winner Napisano 20 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Budżet do 2 tys. zł. Dziękuję za konkret Mitek. Nie wiem czy zrobi jakieś postępy jeszcze, czy lepsza narta coś pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 Września 2022 Udostępnij Napisano 20 Września 2022 (edytowane) Cześć Pomyślmy spokojnie. Jeździła ostatni raz 8 lat temu na poziomie 4 czyli... zaczyna praktycznie od zera. Do tego jest 8 lat starsza - wiem nieładnie ale rozmawiamy o konkretach. Uważam, że w ogóle nie ma co sobie zawracać głowy nartami tylko raczej tym w jaki sposób ułatwić dziewczynie powrót na stok. Czyli fajna atmosfera, dobra pogoda, rozsądny i wyedukowany narciarsko opiekun... Budżet jest aż nadto. Pozdro Edytowane 20 Września 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winner Napisano 20 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2022 Dzięki Mitek raz jeszcze. Kupię jej te Lighty. W styczniu jedziemy w Alpy, chce nakrecic jakis filmiki, napewno sie odezwe. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winner Napisano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Powiedzieć mi, czy jest duża różnica pomiędzy wiązaniami joy 9 i joy 11? Czy nie istotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Września 2022 Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Waży 65 kg , jezdzi powoli, więc różnica nieistotna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winner Napisano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Dobra odpowiedź. Bieremy tansze.😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi