star Napisano 20 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2021 Po dwóch latach powrót sentymentalny. Ratrak nawet w nocy przejechał. Szybko zrobiło się wiosennie. Spotkałem instruktora. Wieteska. Senior. Miło było. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Kamieńsk działa, nawet ratrak puścili, bo koło zera w nocy. Będę z rana na niebiesko. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2021 Warto było ruszyć z rana. Darku na Amphibio, z Pilska wrócił. Ja na Masterze, wiek zobowiązuje. Z rana po ratraku twardo i pusto. Po godzinie wiosennie wybornie. Patent z podjazdem od d... strony. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie ratrakowali bo za ciepło, ale dzialaja http://gorakamiensk.info/ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Nie ratrakowali bo za ciepło, ale dzialajahttp://gorakamiensk.info/ CG wczoraj wieczorem po nocnych jazdach ratrakowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2021 Kusi... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Jak na wojnę te armatki… potencjał jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Tu jest wszystko czyli górka, pieniądze...tylko pogody odpowiedniej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Rusza taśma… jutro. Kiedyś bym pojechał, a teraz… ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Jestem zaskoczony, ciekawe czy aura pozwoli im otworzyć resztę w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Miałem nadzieje tam pojechać choćby po deskę dla Gabrika ale finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 W tym roku nie chodziła góra 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark1967 Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 No niestety, tej zimy udało im się naśnieżyć tylko kawałek przy taśmociągu i w sumie chyba działało to tylko przez kilka dni. Zawsze tam był problem z naśnieżeniem, nawet jak była porządna zima. Może w przyszłym roku będzie lepiej 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Marca 2022 Udostępnij Napisano 1 Marca 2022 Cześć Nie będzie. To walka z góry przegrana e względu na charakter tej góry. To grunt przesypany, przewietrzony. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Każdy ma taką górę marzeń na jaką zasłużył. Góra Kamieńsk. Fotek brak. 86 kB. Taka karma. https://www.skionline.pl/forum/topic/32773-góra-kamieńsk/#replyForm Edytowane 15 Lutego 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2023 Dziś sztywniutenkk jak śpiewała Agata z RFN. Narta inna. 88 dla miłośników liczb. Śladami mamy jak zaproponowała pewna snowboardzistka. Relacja na SO skąd fotka. Idę jeść pączki, co by być wk… bo mu cukier spadł jak śpiewała Bryska. Warstwę muzyczna opracuje obiecuje póki co moi meme i mój nietuzinkowy outfit. A jego liczba 70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Góra nie spłynie tak szybko bo pada ale i wieje... może do weekendu jakoś dociągną. Zagadka co to za narta Dynastara... wypożyczalnia Biwak przy stoku. Ja dziś w domu. PS wyjaśniło się z fotkami, limit to pół giga, wyczerpałem, więc teraz na SO tylko z obrazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 2 hours ago, star said: PS wyjaśniło się z fotkami, limit to pół giga Czy da się przekazać część swojego limitu na Ciebie? Jeśli tak to zorganizuję zrzutkę 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 17 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2023 Godzinę temu, SzymQ napisał: Czy da się przekazać część swojego limitu na Ciebie? Jeśli tak to zorganizuję zrzutkę 🙂 Mogę założyć konto przez dwa ss jak kiedyś, ale nie chce mi się, będę pisał, a ze niewiele mam do powiedzenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 13 Stycznia Udostępnij Napisano 13 Stycznia Otwarcie dzięki ekipo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Jutro bez siatki… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) Dziś debiut kanapy, a ja jako lew salonowy musiałem być na otwarciu. Wizualne przecierki niegroźne. Jeździliśmy od 9 z samej góry, jedną stroną. Karnet na 2h 60zł. Ludzie przyjechali z Płońska, Częstochowy, Kalisza, Warszawy, Pabianic, Łodzi czy Piotrkowa, więc zjechało się trochę. Parking wypełnił się szybko, potem wzdłuż drogi stawali. Byłem na bramkach w pierwszym rzędzie, witałem sztruks, żegnałem zamkniętym fragmentem, gdzie miękkie na twardym, wyborne. Najlepsi narciarze sztekli, sc i sl, dwóch ich było. Ujeździłem się. Powrót do Łodzi 45min, miodzio. Trzy pasy do Tuszyna. Dalej dwa. Fotki wrzucę na SkiOnline później nieco. Edytowane 20 Stycznia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Dziś z rana Kamieńsk by wieczorem przez kopalnię i Wrocek Pod Śnieżkę zawitać… jutro góry ale szreń, ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi