star Napisano 2 Marca 2018 Udostępnij Napisano 2 Marca 2018 Dziś czuć, że ratrakowali sztuczny śnieg, trochę byle jak, więc z początku tępo, potem lepiej. Podobnie jak na zmrożonych fragmentach, dość nierównych, ale szybkich. Myślałem, że będzie dzień konia, a tu tak sobie. No ale mróz jest, słońce i bez przetarć, więc lux. PS. A tymczasem 45x#moruniek_challenge;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Marca 2018 Udostępnij Napisano 7 Marca 2018 Wybieram się jutro z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Marca 2018 Udostępnij Napisano 8 Marca 2018 Było świetnie. Choć bałem się że za miękko, ale nic z tych rzeczy. Z rana sztruks. Nawet po kilku godzinach koło poludnia równo bez muld, zlodzen i tylko trochę odsypow. Mało ludzi. Polecam gorąco. Jeździłem z gościem z kopalni, młody emeryt, chwalił Szczyrk, może razem ruszymy we wtorek, choć halny... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Dzisiaj Kamieńsk. Po niebieskim mnie poznacie blues brothers [email protected]/2018#moruniek_challange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Marca 2018 Udostępnij Napisano 21 Marca 2018 Dzisiaj Kamieńsk. Po niebieskim mnie poznacie blues brothers [email protected]/2018#moruniek_challange Warunki bardzo dobre. Z rana po ratraku. Potem szybko, ale równo, świetnie się jeździło. Po jednej stronie. Po drugiej zamknięte, ale da się. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Marca 2018 Udostępnij Napisano 22 Marca 2018 Dziś jeszcze lepiej, szybszy śnieg, choć narty gorsze. Do niedzieli może pociągną. Jak zwykle zjechałem po obydwu stronach mocy;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Marca 2018 Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Triduum na szczęście nie paschalne zwienczone jazda nowo ostrzona narta, w ciapowatym śniegu. Z rana zamiast mzawki dominującej po drodze powitał nas śnieżek. Wilgotno bez kontrastu ale i bez mgły. Mają chodzić do niedzieli. Dziś bez przetarć nie do ominięcia narta pozostała nieskalana. Koło południa spore odsypy. Mzawka. [email protected]/18#moruniek_challenge Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Marca 2018 Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 Jutro kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Marca 2018 Udostępnij Napisano 25 Marca 2018 I nawet trasy na koniec przeratrakowali, szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Nasniezaja po prawej jak widać. Jutro może przetestuje na skiturach, chyba, że otworzą... PS. #moruniek_no_challenge 11x/sezon Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
techset Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Nasniezaja po prawej jak widać. Jutro może przetestuje na skiturach, chyba, że otworzą... PS. #moruniek_no_challenge 11x/sezon Gdzieś czytałem, że w weekend się nie wyrobią, ale zobaczymy bo to nieoficjalne info, ktoś tam dzwonił itp... W każdym razie dla mnie są mistrze w zarządzaniu ośrodkiem narciarskim. Oby im się udało wystartować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Gdzieś czytałem, że w weekend się nie wyrobią, ale zobaczymy bo to nieoficjalne info, ktoś tam dzwonił itp... W każdym razie dla mnie są mistrze w zarządzaniu ośrodkiem narciarskim. Oby im się udało wystartować. Dzwoniłem i nie zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Góra Kamieńsk au rebours. Wszędzie sporo śniegu. Ślady dzików. Nam strzelać nie kazano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z Pytowic start i meta. Z grubsza czerwonym, kropki. Choć pojechałem tam gdzie niebieski rower. Potem w prawo i na sagę. Uwaga na przeprawę przez rzeczkę. Jest kilka miejsc gdzie można to zrobić. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... star Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Góra z buta. Nam jeździć nie kazano, ani podchodzić na skiturach, więc posłusznie zbastowalem, choć nasniezaja. Poszedłem na spacer w prawo, droga, a że nudno wracać ta sama drogą, to trochę pod górkę, potem bliskie spotkanie ze stadem dzików, co przetrwały ciężkie czasy i nagle wiatraki i szczyt. Z Wrocka do Łodzi jechałem, po drodze mi bylo;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Otwierają w sobotę. Ktoś się wybiera? Jeszcze kilka fotek. Strategia jak w zeszłym roku. Kanapą na prawo, wąsko. Orczykiem na dole. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 A jednak w sobotę chyba całość. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Wszystkie siły na lewą flankę, z wiatrem.. A jeszcze kilka dni temu tak wyglądała. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Byłem ja, byli oni. Ich dużo więcej. Zrobiona droga dojazdowa, poszerzony parking. Luda tłum. Szybko przelodzenia i odsypy, średnio równo. Góra na dwie strony, dół tylko po lewej, po prawej krótki orczyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Wybiera ktoś się z rana? Pięknie na kamerach wieczorem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Segal Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Wybiera ktoś się z rana? Pięknie na kamerach wieczorem. Witam, nie chcę Cię zniechęcać ale zapowiada się jutro spore ocieplenie i opady deszczu do tego. A jak jeszcze najedzie sobotni tłum to może być wyjątkowo nieciekawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Witam, nie chcę Cię zniechęcać ale zapowiada się jutro spore ocieplenie i opady deszczu do tego. A jak jeszcze najedzie sobotni tłum to może być wyjątkowo nieciekawie. Pozdrawiam Znam zagadnienie. Byłem tydzień temu. Też sobota. W nocy zimno stosunkowo więc deszcz nie straszny. Stok się szybko popsuje, bo jutro ciepło, ale biorę 92 pod butem, kawał dechy, da radę. No i będę pierwszy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Słaby ten deszcz... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No i było świetnie. Nie ratrakowali, choć zmrozilo solidnie, więc początki trudne, no ale z czasem wiosennie się zrobiło i wyrównał się stok, twardo nawet i równo, potem mieciej z lekkimi odsypami, na moje the Ski miód malina. No i pod okiem instruktora oraz policji. Więc nie mógłbym czuć się bezpieczniej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Próba mikrofonu. Outsourcing a la Moruniek.fotka To nie tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
star Napisano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Gdzieś czytałem, że w weekend się nie wyrobią, ale zobaczymy bo to nieoficjalne info, ktoś tam dzwonił itp... W każdym razie dla mnie są mistrze w zarządzaniu ośrodkiem narciarskim. Oby im się udało wystartować. Dzwoniłem i nie zdążą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Góra Kamieńsk au rebours. Wszędzie sporo śniegu. Ślady dzików. Nam strzelać nie kazano. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Z Pytowic start i meta. Z grubsza czerwonym, kropki. Choć pojechałem tam gdzie niebieski rower. Potem w prawo i na sagę. Uwaga na przeprawę przez rzeczkę. Jest kilka miejsc gdzie można to zrobić. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Góra z buta. Nam jeździć nie kazano, ani podchodzić na skiturach, więc posłusznie zbastowalem, choć nasniezaja. Poszedłem na spacer w prawo, droga, a że nudno wracać ta sama drogą, to trochę pod górkę, potem bliskie spotkanie ze stadem dzików, co przetrwały ciężkie czasy i nagle wiatraki i szczyt. Z Wrocka do Łodzi jechałem, po drodze mi bylo;-) Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 Otwierają w sobotę. Ktoś się wybiera? Jeszcze kilka fotek. Strategia jak w zeszłym roku. Kanapą na prawo, wąsko. Orczykiem na dole. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2019 A jednak w sobotę chyba całość. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Wszystkie siły na lewą flankę, z wiatrem.. A jeszcze kilka dni temu tak wyglądała. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Byłem ja, byli oni. Ich dużo więcej. Zrobiona droga dojazdowa, poszerzony parking. Luda tłum. Szybko przelodzenia i odsypy, średnio równo. Góra na dwie strony, dół tylko po lewej, po prawej krótki orczyk. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Wybiera ktoś się z rana? Pięknie na kamerach wieczorem. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Segal Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Wybiera ktoś się z rana? Pięknie na kamerach wieczorem. Witam, nie chcę Cię zniechęcać ale zapowiada się jutro spore ocieplenie i opady deszczu do tego. A jak jeszcze najedzie sobotni tłum to może być wyjątkowo nieciekawie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Witam, nie chcę Cię zniechęcać ale zapowiada się jutro spore ocieplenie i opady deszczu do tego. A jak jeszcze najedzie sobotni tłum to może być wyjątkowo nieciekawie. Pozdrawiam Znam zagadnienie. Byłem tydzień temu. Też sobota. W nocy zimno stosunkowo więc deszcz nie straszny. Stok się szybko popsuje, bo jutro ciepło, ale biorę 92 pod butem, kawał dechy, da radę. No i będę pierwszy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Słaby ten deszcz... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No i było świetnie. Nie ratrakowali, choć zmrozilo solidnie, więc początki trudne, no ale z czasem wiosennie się zrobiło i wyrównał się stok, twardo nawet i równo, potem mieciej z lekkimi odsypami, na moje the Ski miód malina. No i pod okiem instruktora oraz policji. Więc nie mógłbym czuć się bezpieczniej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Próba mikrofonu. Outsourcing a la Moruniek.fotka To nie tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 7 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Witam, nie chcę Cię zniechęcać ale zapowiada się jutro spore ocieplenie i opady deszczu do tego. A jak jeszcze najedzie sobotni tłum to może być wyjątkowo nieciekawie. Pozdrawiam Znam zagadnienie. Byłem tydzień temu. Też sobota. W nocy zimno stosunkowo więc deszcz nie straszny. Stok się szybko popsuje, bo jutro ciepło, ale biorę 92 pod butem, kawał dechy, da radę. No i będę pierwszy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 1 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2019 Słaby ten deszcz... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 No i było świetnie. Nie ratrakowali, choć zmrozilo solidnie, więc początki trudne, no ale z czasem wiosennie się zrobiło i wyrównał się stok, twardo nawet i równo, potem mieciej z lekkimi odsypami, na moje the Ski miód malina. No i pod okiem instruktora oraz policji. Więc nie mógłbym czuć się bezpieczniej. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2019 Próba mikrofonu. Outsourcing a la Moruniek.fotka To nie tak miało być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi