Plus82 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Drogie koleżanki i koledzy. To Wasz stary znajomy od lat. Zgubiłem po raz kolejny hasło do forum. Więc się rejestruję od nowa. Zresztą moje pseudo jest bardziej aktualne. Pozdrawiam Plus80 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 6 godzin temu, Plus82 napisał: Drogie koleżanki i koledzy. To Wasz stary znajomy od lat. Zgubiłem po raz kolejny hasło do forum. Więc się rejestruję od nowa. Zresztą moje pseudo jest bardziej aktualne. Pozdrawiam Plus80 Witam. Może napisz do admina (czasem się odezwie na priv i coś zrobi... ;-)) ) o odblokowanie konta i (ewentualnie, jeśli chcesz) zmianę nicku. U mnie zadziałało - pozbyłem sie tego 12345. Zostanie Ci historia postów w jednym ciągu . Warto, bo piszesz ciekawie. PozdrawiamM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Cześć A Ty mi niegodziwcze sprzątnąłeś narty u Brunera. Już ja Ci dam!!! 🙂... No chyba, że dasz się karnąć... Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 7 godzin temu, Plus82 napisał: Drogie koleżanki i koledzy. To Wasz stary znajomy od lat. Zgubiłem po raz kolejny hasło do forum. Więc się rejestruję od nowa. Zresztą moje pseudo jest bardziej aktualne. Pozdrawiam Plus80 Cześć Zapewniam Cię, że jaki by Plus nie był Twoja obecność tutaj jest stała i niezbędna więc. Ja też uważam, że Dynastar SL to jest jeden z Compactów naszych czasów. Pozdrowienia serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć A Ty mi niegodziwcze sprzątnąłeś narty u Brunera. Już ja Ci dam!!! 🙂... No chyba, że dasz się karnąć... Pozdrowienia serdeczne u Brunera nart dostatek..... Mysle że w tym sezonie wreszcie znów pojeżdze bez kolejnych sensacji, wiec zapraszam do wspolnej jazdy. Edytowane 14 Września 2022 przez mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć A Ty mi niegodziwcze sprzątnąłeś narty u Brunera. Już ja Ci dam!!! 🙂... No chyba, że dasz się karnąć... Pozdrowienia serdeczne Cześć Przed sezonem na zakupach trzeba być szybkim i zdecydowanym jak na tyczkach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Godzinę temu, mig napisał: u Brunera nart dostatek... Rozumiem że na forum polecamy te modele, które leżą jeszcze u Brunnera na magazynie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 2 minuty temu, Jan napisał: Rozumiem że na forum polecamy te modele, które leżą jeszcze u Brunnera na magazynie 🙂 Oj tam..... nie wiem co leży. Po prostu zakończyłem transakcję rozpoczętą gdzieś tak pod koniec maja..... ;-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 1 godzinę temu, Jan napisał: Rozumiem że na forum polecamy te modele, które leżą jeszcze u Brunnera na magazynie 🙂 No... niestety tak jest bo: - kolega Brunner w przeciwieństwie do Ciebie ( i mnie też oczywiście) się na nartach zna. - ma je zawsze w dobrej cenie i w dobrym stanie - przez kilkanaście lat bytności na forum jeszcze nie spotkałem aby jakiś narciarz narzekał na zakup od Breunnera - Brunner sam przygotowuje narty i umie to robić - to chyba największa wartość. Więc po co się przypierdalać jak ktoś robi dobrą robotę synku? I koniec 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 13 godzin temu, Mitek napisał: No... niestety tak jest bo: - kolega Brunner w przeciwieństwie do Ciebie ( i mnie też oczywiście) się na nartach zna. - ma je zawsze w dobrej cenie i w dobrym stanie - przez kilkanaście lat bytności na forum jeszcze nie spotkałem aby jakiś narciarz narzekał na zakup od Breunnera - Brunner sam przygotowuje narty i umie to robić - to chyba największa wartość. Więc po co się przypierdalać jak ktoś robi dobrą robotę synku? I koniec Dzieki Tatuśku że Swoim postem potwierdziłeś to co ja napisałem. Dobrą robotę zawsze trzeba polecać. Sam mam zaprzyjaźnionego handlarza i serwisanta nart - od lat wysyłam do niego krewnych, znajomych i przyjaciół i zawsze wszyscy byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 15 godzin temu, mig napisał: Oj tam..... nie wiem co leży. Po prostu zakończyłem transakcję rozpoczętą gdzieś tak pod koniec maja..... ;-))) Się trochę naczekał.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 W dniu 14.09.2022 o 12:25, Plus82 napisał: Drogie koleżanki i koledzy. To Wasz stary znajomy od lat. Zgubiłem po raz kolejny hasło do forum. Więc się rejestruję od nowa. Zresztą moje pseudo jest bardziej aktualne. Pozdrawiam Plus80 Proponuję notes/kalendarz i zapisać dane logowania i trzymać gdzieś w szufladce w pobliżu komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Poza tym Bruner potrafi wcisnąć narty nawet jak już półki i strychy pełne, zawsze przekona, że jednak się przydadzą. I całkiem niedawno przybyły do mnie Blizzard WRC. Czekają na śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 11 minut temu, Chertan napisał: Poza tym Bruner potrafi wcisnąć narty nawet jak już półki i strychy pełne, zawsze przekona, że jednak się przydadzą. I całkiem niedawno przybyły do mnie Blizzard WRC. Czekają na śnieg. No ma dar przekonywania 🙂 , nie wiem po co mi kolejna para nart 😉 . Tym razem padło na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 3 godziny temu, kordiankw napisał: No ma dar przekonywania 🙂 , nie wiem po co mi kolejna para nart 😉 . Tym razem padło na Bardzo dobra narta. Jaka długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 12 godzin temu, kordiankw napisał: 180 W idealnej długości, jak mój master. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 17 minut temu, moruniek napisał: W idealnej długości, jak mój master. Bruner tak kusił, że w końcu mnie skusił. Slalomki Elana i Kastle syna powoli już mi się kończą, będą na szutry, a Dynastary na dobre warunki 🙂 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 21 minut temu, kordiankw napisał: Bruner tak kusił, że w końcu mnie skusił. Slalomki Elana i Kastle syna powoli już mi się kończą, będą na szutry, a Dynastary na dobre warunki 🙂 . Idealne na COS 😉. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 1 minutę temu, moruniek napisał: Idealne na COS 😉. Jest taki plan 🙂 , tym bardziej, że na COS mogę podejść z buta. Brak skipassów dla akcjonariuszy ma też swoje dobre strony, będzie więcej jazdy na COS. Jakby tak jeszcze czarna „23” chodziła na sam dół, byłoby pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Jest taki plan 🙂 , tym bardziej, że na COS mogę podejść z buta. Brak skipassów dla akcjonariuszy ma też swoje dobre strony, będzie więcej jazdy na COS. Jakby tak jeszcze czarna „23” chodziła na sam dół, byłoby pięknie. Też kocham, tą trasę, przez mosteczek Panie, przez mosteczek. Choć tam jak jest sporo śniegu, to doskonale wiesz że można się bawić i zmieniać warianty tych tras poniżej Dolin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Godzinę temu, kordiankw napisał: Jest taki plan 🙂 , tym bardziej, że na COS mogę podejść z buta. Brak skipassów dla akcjonariuszy ma też swoje dobre strony, będzie więcej jazdy na COS. Jakby tak jeszcze czarna „23” chodziła na sam dół, byłoby pięknie. A dodatkowo kupują kolejne armatki, więc kto wie ? https://bip.cos.pl/3868/dostawa-armatek-snieznych-dla-cos-opo-w-szczyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 (edytowane) 3 minuty temu, moruniek napisał: Też kocham, tą trasę, przez mosteczek Panie, przez mosteczek. Choć tam jak jest sporo śniegu, to doskonale wiesz że można się bawić i zmieniać warianty tych tras poniżej Dolin. Śniegu nie zabraknie 😉 COS ogłosił przetarg na zakup 15 armatek, pewnie na zmodernizowanego Ondraszka 😞 https://bip.cos.pl/3868/dostawa-armatek-snieznych-dla-cos-opo-w-szczyrku edit. byłeś szybszy o ułamek sekundy 🙂 Edytowane 19 Września 2022 przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Teraz, kordiankw napisał: Śniegu nie zabraknie 😉 COS ogłosił przetarg na zakup 15 armatek, pewnie na zmodernizowanego Ondraszka 😞 https://bip.cos.pl/3868/dostawa-armatek-snieznych-dla-cos-opo-w-szczyrku Byłem pierwszy, ułamki sekund. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 W dniu 14.09.2022 o 12:25, Plus82 napisał: Drogie koleżanki i koledzy. To Wasz stary znajomy od lat. Zgubiłem po raz kolejny hasło do forum. Więc się rejestruję od nowa. Zresztą moje pseudo jest bardziej aktualne. Pozdrawiam Plus80 Witam z powrotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi