Mitek Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 (edytowane) Cześć Lingwistyczne?? Ja piszę o odczuciach bo to ciekawe. Jeden, do tego , bardzo techniczny sport a ile wersji jego postrzegania i odczuwania a - i tu możesz mieć rację z tym "lingwistycznym" - nazywania. Tak tu masz rację, ale to raczej indywidualne semantyczne niuanse, ciekawe, zwłaszcza z tym "miłym" daje mi do myślenia. Pozdrowienia serdeczne Edytowane 13 Września 2022 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 Września 2022 Udostępnij Napisano 13 Września 2022 Cześć Ale te z drutem też są ok - Revo to modernizacja Servo i DD (widać na starych GS - też bardzo dobra narta). Życzę udanego nartowania na nowym sprzęcie. pozdrawiam ps. Ja dałem 1800 za nówki - ale 2 lata temu po sezonie, a i Covid pewnie miał na to wpływ bo sklepy otwarte były a stoki zamknięte - więc klient indywidualny był rzadkością, no i zmiana na Revo była od następnego sezonu. Poszło wszystko do góry - nie ma co, ale patrząc na ofertę Race Programów z tego i poprzednich lat - to nie ma takich podwyżek, może góra 10-15%. Czyżby pośrednicy chcieli sobie odbić straty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi