star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 2 minuty temu, mig napisał: Niektorzy to kochają gadac/pisac... Inni bezinteresownie się przypieprzać, tak przy niedzieli, przy okazji. Edytowane 25 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 7 minut temu, star napisał: Nie cierpię takich zakłamanych gości jak ty, alergia. Zakłamanych? Opluty za plecami? W internecie? Skrzywdzony przy niedzieli ... straszne Rozhisteryzowana licealistka to przy tobie John Wayne :D.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 5 minut temu, Lexi napisał: Zakłamanych? Opluty za plecami? W internecie? Skrzywdzony przy niedzieli ... straszne Rozhisteryzowana licealistka to przy tobie John Wayne :D.. za Johna Wayne'a próbujesz tu się stroić w piórka stąd pewno to porównanie - tyle, że on kijków nie nosił jak jakiś lebiega a skąd pomysł na licealistkę...? PS Xerox, histeryk, co jeszcze wymyślisz obrońco uciśnionych niewiast, z wyjątkiem licealistek. Musisz się strasznie nudzić. Wyjrzyj przez okno może jakiś rowerzysta jedzie mógłbyś go pogonić kijkami. Edytowane 25 Sierpnia przez star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 27 minut temu, star napisał: a skąd pomysł na licealistkę...? a dużo tych licealistek w Życiu pacnąłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 28 minut temu, Jan napisał: a dużo tych licealistek w Życiu pacnąłeś? Czytaj uważnie. To hobby Lexiego. Też byłem zdziwiony skąd mu takie pomysły do głowy przychodzą. Nie do końca rozumiem też co napisałeś. Pisz wyraźnie. pozdrawiam z koncertu, niedziela w parku źródliska w Altanie https://www.amuz.lodz.pl/index.php/pl/wydarzenia/letnie-koncerty-w-altanie-2024 Edytowane 25 Sierpnia przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia O rety… tośmy se @Lexi metki kijkary i kijkarza przykleili… jak żyć? Ps. 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Betty, tyle pisaniny, a odpowiedź prosta. pozdro Banalnie prosta, Marek, oj bo chciałam sobie z Wami trochę pogadać, ale nie miałam pojęcia, że taka zadymka z tego wyjdzie, choć do teraz się zastanawiam, jak stojący facet może barkami w kierownicę walnąć 😉 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 35 minut temu, Jan napisał: a dużo tych licealistek w Życiu pacnąłeś? Stare pierniki a licealistki się im marzą. A ja skromny chłopak, co nawjyżej studentki zagaduję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Wiem, zerknąłem sobie na szczegółową mapę tej Twojej pętli i te stawy mi się spodobały właśnie. Przecie z to Park Krajobrazowy Doliny Baryczy z pięknymi rejonami i drogami a trasy to tam chyba nawet Wujot wytyczał albo coś o nich pisał. Pozdro Barycz, wąską niebieska kreska, jest nad czerwoną krechą. Sama Barycz to w moich okolicach wąską rzeczką, szerokości 1.5m. Ma swoje źródło tuż pod moim miastem, na mokradłach: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 7 minut temu, .Beata. napisał: O rety… tośmy se @Lexi metki kijkary i kijkarza przykleili… jak żyć? Ps. Banalnie prosta, Marek, oj bo chciałam sobie z Wami trochę pogadać, ale nie miałam pojęcia, że taka zadymka z tego wyjdzie, choć do teraz się zastanawiam, jak stojący facet może barkami w kierownicę walnąć 😉 Wystarczy stanąć niżej niż rower i się lekko pochylić. Kierownica normalnie jest na wysokości łokcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 12 minut temu, .Beata. napisał: O rety… tośmy se @Lexi metki kijkary i kijkarza przykleili… jak żyć? Ps. Banalnie prosta, Marek, oj bo chciałam sobie z Wami trochę pogadać, ale nie miałam pojęcia, że taka zadymka z tego wyjdzie, choć do teraz się zastanawiam, jak stojący facet może barkami w kierownicę walnąć 😉 Od metek jest Lexi ale sam sobie nijako przykleić żadnej nie umie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 10 minut temu, Spiochu napisał: nawjyżej studentki Za moich czasów studentka to byla taka dętka co ja 100 pompuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 38 minut temu, Spiochu napisał: Stare pierniki a licealistki się im marzą. A ja skromny chłopak, co nawjyżej studentki zagaduję. A studentki i tak dla Ciebie za młode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 godziny temu, star napisał: Nie cierpię takich zakłamanych gości jak ty, alergia. Dziury nie zrobi, a krew wyssie. Marny prowokator. Miłej niedzieli. Cytat: „Jestem nad wyraz spokojnym gościem” P.S. Brawo za stylistykę.😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Teraz, MarioJ napisał: Cytat: „Jestem nad wyraz spokojnym gościem” P.S. Brawo za stylistykę.😄 Następny który chętnie się przyłączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 8 minut temu, MarioJ napisał: A studentki i tak dla Ciebie za młode. Dla Ciebie ciągle za stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 50 minut temu, .Beata. napisał: O rety… tośmy se @Lexi metki kijkary i kijkarza przykleili… jak żyć? Ps. Banalnie prosta, Marek, oj bo chciałam sobie z Wami trochę pogadać, ale nie miałam pojęcia, że taka zadymka z tego wyjdzie, choć do teraz się zastanawiam, jak stojący facet może barkami w kierownicę walnąć 😉 Jaka tam zadymka.. jeden tylko xerox wrzasku narobił - dopóki mial w koło przytakiwaczy to bawił sie setnie ale potem został sam wiec chciał zrobić z siebie ofiarę przemocy i narobił wrzasku jak by mu kopiarkę ktoś zakosił... 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 minuty temu, MarioJ napisał: Cytat: „Jestem nad wyraz spokojnym gościem” P.S. Brawo za stylistykę.😄 Oczywiście. Jakbyś znał trochę klasykę gatunku to byś nie przeinaczał i wiedział co to oznacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Nie wiem jak Wy ale ja z chęcią pojeździłbym na nartach Bez napinki 🥳 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia Teraz, Lexi napisał: Jaka tam zadymka.. jeden tylko xerox wrzasku narobił - dopóki mial w koło przytakiwaczy to bawił sie setnie ale potem został sam wiec chciał zrobić z siebie ofiarę przemocy i narobił wrzasku jak by mu kopiarkę ktoś zakosił... Przytakiwaczy to ty masz. A metek ci nie przyklejam, ani gęby, choć celem jesteś dość łatwym. Ale to dość żenujące wyzywać kogoś tak czy owak, szczególnie w wypowiedziach do kogoś innego. Przerabialismy to już na przykładzie Gabrika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 8 minut temu, Victor napisał: Nie wiem jak Wy ale ja z chęcią pojeździłbym na nartach Bez napinki 🥳 Jeszcze parę dni... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 23 minuty temu, MarioJ napisał: A studentki i tak dla Ciebie za młode. Kto wybrzydza, ten nie ... Mnie tam nie przeszkadza, że młodsze. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 15 minut temu, Lexi napisał: tylko xerox A to nie xanax miałeś zapisany a nie xerox? Nie jestem specjalistą, ale lepiej to sprawdź. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2 minuty temu, Spiochu napisał: A to nie xanax miałeś zapisany a nie xerox? Nie jestem specjalistą, ale lepiej to sprawdź. A ten xanax to atramentowy czy laserowy - też się niee znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 13 minut temu, Lexi napisał: A ten xanax to atramentowy czy laserowy - też się niee znam Spytaj Jana, on bardziej światowy, a to podobno a hameryki przyjechało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 25 Sierpnia Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 31 minut temu, Lexi napisał: A ten xanax to atramentowy czy laserowy - też się niee znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi